Enhedsbefalingsmand til Beredskabsstyrelsen Hedehusene

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedehusene

Er du oversergent, eller sergent med potentiale, og har du en solid instruktørerfaring, og er du fortrolig med fagområdet kommunikation?
Så er dette job måske noget for dig.

Om os

Stillingen er placeret ved Beredskabsstyrelsen Hovedstaden, der varetager operative opgaver inden for brand, redning og miljø som støtte til de kommunale beredskaber i hovedstadsområdet samt andre offentlige myndigheder og virksomheder med beredskabsansvar.
Vi er uddannelsessted for over 260 frivillige, som gennemgår en omfattende uddannelse og indgår i beredskabscentrets udrykningsstyrke.

Beredskabsstyrelsen Hovedstaden er desuden kursusinstitution for redningsberedskab, Politi og andre offentlige myndigheder med beredskabsansvar.

Beredskabsstyrelsen Hovedstaden har 23 fastansatte samt et større antal timelærere tilknyttet fra alle dele af beredskabet. Beredskabscentret deltager årligt i ca. 100 nationale indsatser og deltager derudover i langt hovedparten af Beredskabsstyrelsens internationale indsatser.

Om stillingen

Et særdeles alsidigt og krævende job. Som enhedsbefalingsmand vil du have følgende hovedopgaver:
- Som enhedsbefalingsmand støtter du en enhed med bl.a. at være kontaktpunkt for de frivillige vedrørende alle forhold, herunder administrative forhold samt kvalitetssikring af materiel indenfor fagområdet.
- I samarbejde med den frivillige enhedsledelse udarbejder du halvårlige målbeskrivelser for enheden, som skal sikre udviklingen af enheden og vores samlede beredskab.
- Du er masterinstruktør indenfor fagområde kommunikation, hvor du støtter, vejleder og hjælper øvrige instruktører indenfor fagområdet.
- Du er superbruger på vores operative IT-støtte systemer som fx ORS, SitAware og du sikre herunder at vores ”Beredskabskontor” og ”O-rum” 24/7 er klar til indsatser.
- Du yder brugerstøtte til enhederne med drift og vedligeholdelse af deres IT-systemer herunder deres FIA maskiner.
- Du varetager klargøring og opfølgning på al uddannelse indenfor fagområdet, herunder enhedsaktiviteter; f.eks. med bestilling af lokaler og undervisnings-faciliteter, forplejning, materiel og ikke mindst instruktører.

Ud over fagområde kommunikation skal indgå i vores instruktørpulje og skal her bl.a. støtte vores kursusafdeling som instruktør ifm. uddannelse af eksterne kursister.

Du skal repræsentere afdelingen i udviklingsarbejde, arbejdsgrupper m.v. indenfor dit fagområde.
Endelig vil du som vagthavende befalingsmand skulle indgå i den operative døgnvagt ved beredskabscentret med ca. 3 døgnvagter pr. måned herunder også enkelte i weekenderne.

Du skal være forberedt på, at en del af din arbejdstid ligger uden for almindelig arbejdstid, herunder i weekender. Der vil være tale om en fleksibel arbejdstidstilrettelæggelse med de friheder dette også giver.

Vi løser opgaverne i et uformelt, positivt og åbent miljø, hvor helhedsforståelse og respekt for hinandens arbejdsområder er vigtig. Du kommer til at arbejde sammen med såvel uniformerede som civile kollegaer (frivillige og fastansatte).

Om dig

Du har en solid uddannelses- og undervisningserfaring, og det anses som en fordel, hvis du har praktisk erfaring med undervisning.

Du opfylder flere af følgende krav:
- Du er uddannet befalingsmand i Beredskabsstyrelsen eller er indstillet på at tage uddannelsen, og brænder gerne for fagområdet kommunikation.
- Du nyder livet som instruktør.
- Du besidder en meget høj fleksibilitet og kan navigere selvstændigt i en travl og omskiftelig hverdag.
- Du er udadvendt og kan kommunikere positivt og konstruktivt.
- Kan lide at arbejde med frivillige og kursister og brænder for at give dem en god service og opgaver i beredskabet.
- Du har blik for detaljen og kan samtidig bevare overblikket herunder også med de mere administrative forhold.
- Du er disciplineret, systematisk og grundig med dit arbejde.
- Du kan bestå forsvarets fysiske basiskrav.

Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt, systematisk og resultatorienteret, men samtidig også er god til at arbejde i et team og med øje for helheden, da jobbet rummer mange udadvendte aktiviteter. Beredskabscentrets kerneopgave er frivilligberedskab, og det er derfor vigtigt, at du er god til at kommunikere samt skabe en positiv og respektfuld dialog på mange niveauer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale. I så fald vil aflønningen ske i henhold til stillingens lønniveau og der vil blive udarbejdet en uddannelsesaftale m.h.p. gennemgang af den nødvendige strukturelle uddannelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Beredskabsstyrelsen under Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Hedehusene.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte sektionschef Michael Rasmussen (tlf.2371 6460) eller oversergent Morten Havaleska (tlf. 5161 9261), hvis du vil vide mere om stillingen.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Michelle Maria Sørensen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Ansøgningsfrist er 7. juni 2022. Samtaler forventes afholdt den 15. juni. Tiltrædelsesdato er 1. august eller efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi arbejder for at udvikle samfundets evne til at forebygge og modstå større kriser og katastrofer.

Styrelsen rykker ud på operative indsatser i Danmark, hvor der er behov for meget mandskab og specialmateriel, og kan indsættes internationalt i katastrofesituationer.

Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler styrelsen samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.

Beredskabsstyrelsen har knap 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, hovedsædet i Birkerød, Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev, kursuscenter i Snekkersten samt Kemisk Beredskab i København.

Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedehusene.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Hedehusene
  • Tirsdag den 07. juni 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Har du en god intuition for dine omgivelser, og kan du lide en aktiv arbejdsdag hvor 2 dage ikke er ens?Hvis du tænker JA – det er lige mig! Så har du nu muligheden for at få et spændende og ud..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Hedehusene

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Hedehusene over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Hedehusene over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0