Rådighedsstillinger - Seniorsergenter til Air Transport Wing Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vadum

Har du lysten og evnen til at uddanne vores piloter, officerer, sergenter og specialister i grundlæggende militære færdigheder?

Ønsker du at bevare din kontakt til Forsvaret og samtidigt blive udfordret som underviser, så er stillingen som instruktør ved Air Transport Wing Aalborgs Reserve måske noget for dig?

Om os

Air Transport Wing (ATW) holder til på Flyvestation Aalborg og er hjemsted for Forsvarets transport- og overvågningsfly. Vi har et højt operationstempo med fly, der konstant er klar til at blive indsat. Vi træner og opstiller bidrag både til udsendelse internationalt i verdens brændpunkter og til løsning af nationale samfundsopgaver.

”Alle, der har viljen til at bidrage positivt til opgaven, er velkomne ved ATW, og som medarbejder bliver du en del af en moderne virksomhed, der har kultur for at værdsætte og udvikle den enkeltes kompetencer til fællesskabets bedste”, siger Chef ATW.

ATW Wing Reserve (WRES) er vores fleksible enhed for personel af reserven. Den primære opgave for WRES er at planlægge og gennemføre Grundlæggende Militære Kurser (GMK) og Udvidet Militære Kurser (UMK) for ATW personel.

Om stillingen

Du bliver en del af et velfungerende team, der består af ca. 50 medarbejdere, hvor du bl.a. i forbindelse med ATWs gennemførelse af GMK og UMK, øvelser og forskellige arrangementer, har til opgave at fungere som instruktør eller hjælper, afhængig af dine uddannelser og kompetencer.

Dine kollegaer kommer fra Flyvevåbnet og fra Forsvarets øvrige værn.
Med både militær og civil viden, færdigheder og kompetencer, kræver arbejdet i WRES et stort engagement og en betydelig arbejdsindsats ved siden af et civilt virke. Derfor får du nogle energiske og erfarne kolleger, som også brænder for Forsvaret og opgaven, og som sætter en ære i høj faglighed og veludført formidling.

Du kan forvente et aktivitetsniveau svarende til ca. 14 dage om året, fordelt på både hverdage og weekender.

Vi tilbyder således et spændende og alsidigt job med faglige og personlige udfordringer, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Om dig

Du er seniorsergent og har baggrund fra en uddannende enhed i Forsvaret. Du er struktureret, fleksibel og har balance i forhold til dit civile liv og erhverv, så du kan løfte dine opgaver i WRES. Du har kompetencer inden for mindst et af følgende fag:
• Skydning
• Skyttetjeneste
• Sanitetstjeneste

Vi ser også gerne, at du har kompetencer inden for et eller flere af følgende andre fag:
• Sikkerhedstjeneste
• Signaltjeneste
• Brand og redning
• CBRN (Chemical, Biological, Radiological, and Nuclear weapons)
• Magtanvendelse og PAR (Post Attack Reconnaissance).
Du er en dygtig formidler, pædagogisk anlagt og udviser empati. Du har desuden et fornuftigt kendskab til IT og kan benytte Microsoft Office-pakken. Dertil har du lyst og vilje til at gøre en forskel og hele tiden at blive bedre til at formidle på et højt fagligt niveau med indlevelse og godt humør. Du besidder gode samarbejdsevner og har en professionel tilgang til tjenesten.

Som kompetent og energisk kollega i ATW WRES, bidrager du med et højt fagligt niveau inden for dit felt og ’brænder igennem’ i opgaveløsningen. Du formår, at holde et højt energi niveau i både planlægningen og udførelsen af dit virke.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingerne er niveaufastsat til seniorsergent af reserven, og ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Centralforeningen for Stampersonel og den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst for Centralorganisationen af 2010 (CO10).

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer). Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Der indbetales ikke til pension.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal
bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele
ansættelsen.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved
enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende,
fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen i reservestillingen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger kan erklæres fuldt egnet til udsendelse i international operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om indholdet i stillingerne, er du velkommen til at kontakte den HR-ansvarlige officer ved WRES, Sylvester Gjerø på telefon 60 88 30 75.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Cecilie Aagaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 90.

Ansøgningsfristen er 1. august 2021. Samtaler gennemføres løbende og stillingerne er til besættelse snarest muligt.

For at komme i betragtning til rådighedsstillingerne, beder vi dig sende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM AIR TRANSPORT WING
Air Transport Wing er hjemsted for Forsvarets transport- og overvågningsfly. Vi træner og opstiller bidrag både til udsendelse internationalt i verdens brændpunkter og til løsning af nationale samfundsopgaver.
Vi skaber styrke gennem vores mangfoldighed og har et højt operationstempo med altid indsatte fly. Derfor giver vores motto ”Stærk og pålidelig - over alt” mening for Wingens medarbejdere.
”Alle, der har viljen til at bidrage positivt til opgaven, er velkomne ved ATW, og som medarbejder her bliver du en del af en moderne virksomhed, der har kultur for at værdsætte og udvikle den enkeltes kompetencer til fællesskabets bedste”, siger Chef ATW.
Du kan læse mere om vores virksomhed på Facebook-siden ”Air Transport Wing Aalborg”.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vadum.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Vadum
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Vadum

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Vadum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Vadum over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0