Souschef med stærk pædagogisk praksis til Børnehuset Lindehøj

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Har du lyst til praksisnær ledelse?
Så er du måske vores kommende souschef i Børneinstitutionen Lindehøj!

Da vores tidligere souschef er rykket videre til nye udfordringer udenfor huset, søger vi en ny souschef til at tage del i den daglige ledelse og til at varetage husets administrative opgaver. Sammen med vores leder og vores pædagogiske personale er du med til at sikre fremdrift i den pædagogiske udvikling på tværs af huset. Det er derfor vigtigt, at du har lyst og kompetencer til at spille en central rolle i det pædagogiske udviklingsarbejde og indgå i et ligeværdigt ledelsesteam.

Om os
Børneinstitutionen Lindehøj i Herlev er en selvejende integreret daginstitution, som er normeret til cirka 100 børn med tre stuer i vuggestuen og tre stuer i børnehaven. Vi ligger centralt i Herlev og har cirka 5.000 kvadratmeter udendørs naturlegeplads med bålplads, fodboldbane og skønne træer og bakker at boltre os på.

Vores udvikling lige nu har meget fokus på leg og organiseringen af dagligdagens pædagogiske praksis. Det vigtigste i vores hus er det positive pædagogiske møde med børnene, som giver dem tryghed og værdifulde relationer.

Om jobbet
En betydelig del af din daglige indsats går på tværs af husets stuer, hvor du giver personalet sparring og feedback på en konstruktiv, respektfuld og motiverende facon. Derfor er du ikke tilknyttet en bestemt børnegruppe, men kan gå ind og tage rollen som stuepædagog, når det en gang imellem er nødvendigt pga. kurser, fravær og lignende. Ikke mindst ser du dette som en mulighed for at holde din egen pædagogiske praksis levende og værdiskabende for den udviklende dialog i personalegruppen.

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du:
  • er fagligt kompetent og brænder for pædagogik i 0-6 års-alderen, så du er vant til at arbejde med et tydeligt børneperspektiv og en nysgerrig og anerkendende tilgang til læring.
  • aktivt skaber retning og inspiration for de cirka 18 kolleger i personalegruppen og tager del i at sikre en solid arbejdsplads med et sundt og udviklende fagligt miljø.
  • er motiverende og lyttende, har mod og handlekraft til at føre pædagogiske strategier ud i praksis og dokumentere vores arbejde med den styrkede pædagogiske læreplan.
  • er en god kommunikator, både til medarbejdere og forældre, bestyrelse og kommunen og er ikke bange for at inddrage IT i det daglige pædagogiske arbejde.
  • har relevant pædagogisk uddannelse og måske erfaring fra lignende stilling. Sammen med leder og bestyrelse definerer vi dine arbejdsopgaver ud fra kompetencer og erfaring.


Vi tilbyder:
Vi er en institution med stort fokus på faglig udvikling og en mangfoldig børnegruppe. Derudover tilbyder vi:
  • en tilknyttet ledelseskonsulent
  • en personalegruppe med stor diversitet i alder, erfaring og uddannelse
  • mulighed for uddannelse på diplomniveau (fx ledelse/Fagligt fyrtårn)
  • tæt samarbejde med bestyrelsen om strategisk retning og indsatser samt arrangementer.

Den rette kandidat
Du kommer med en pædagogisk baggrund og stor passion for at for at skabe en god pædagogisk hverdag for børnene, og du er nu klar til at påtage dig mere ansvar og ledelsesopgaver. Du er ikke bange for at have forskellige tovholderfunktioner, og du er vant til at gå foran i det daglige pædagogiske arbejde, samt at være en god sparringspartner for dine kollegaer. Du har gode erfaringer med at samarbejde på tværs, både internt og ekstern fx i form af tværprofessionelt samarbejde

Udover vores fantastiske naturlegeplads med plads til mange forskellige udendørsaktiviteter, har vi indendørs mulighed for at skabe spændende læringsmiljøer og har forskellige funktionsrum for børnene. Har du et særligt pædagogisk område, du brænder for, fx pædagogisk indretning, idræt eller natur er vi meget interesserede i at kunne inddrage dette i praksis.

Løn og ansættelse
Tiltrædelse er 1. november 2021, eller snarest derefter.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Der skal gives tilladelse til indhentning af straffe- og børneattest.

Ansøgningsproces
Send os din ansøgning, CV og eksamensbevis samt andre relevante papirer fra tidligere ansættelser senest den 20. september 2021. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe "Spam/uønsket post".

Få mere at vide
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Fønne Toft på 4484 0215. Du er også velkommen til at aftale et besøg til en snak og til at se institutionen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1d7eb24c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Herlev
  • Mandag den 20. september 2021

Lignende jobs

  • Skoleleder i Storkøbenhavn

    Kan du balancere strategiske mål og ”beboeren i centrum”? Og er du en synlig leder, der vil stå i spidsen for Hørgårdens videre udvikling og sikre drift?Vi søger en sundhedsfaglig og erfaren fo..
    • Skoleleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Skoleleder i København

    Den Danske Filmskole søger en ambitiøs .
    • Skoleleder
    • København
    Få mere info
  • Skoleleder i Storkøbenhavn

    Leder til Den Selvejende institution Birkholm Leder du efter en rolle, hvor du kan gøre en meget konkret forskel for mennesker, der har brug for hjælp til det meste? Drømmer du om at arbejde et s..
    • Skoleleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Skoleleder i Søborg

    Har du lyst til at blive en del af et stærkt nyt ledelsesteam?Et ledelsesteam der, i tæt samarbejde med hinanden og medarbejderne, hver dag efterstræber at skabe en god skole for de elever der gå..
    • Skoleleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0