SOSU Nord søger uddannelsesleder til social- og sundhedshjælperuddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

SOSU Nords uddannelsesaktiviteter er i vækst, og vi har de sidste to år etableret 4 nye afdelinger rundt om i Nordjylland, så vi nu er tilstede i Aalborg, Hjørring, Hobro, Aars, Brovst og Frederikshavn.

Samtidig er medarbejderstaben siden 2017 vokset med 140 medarbejdere, så vi i dag tæller omkring 320 ansatte. Det seneste år har vi arbejdet med udvikling af vores ledelsesstruktur og samarbejds- og organisationskultur for at imødekomme de opgaver, der følger af skolens udvikling.

Derfor har vi udvidet vores ledelsesorganiseringen, så vi fortsat kan sikre en høj faglighed og kvalitet i vores opgaveløsning og realisere skolens strategi for rekruttering og øget gennemførsel.

Som del heraf søger vi en uddannelsesleder til vores afdeling i Hjørring, der kan varetage den overordnede personaleledelse af underviserne i Hjørring og Frederikshavn, samt den pædagogiske og didaktiske udvikling af social- og sundhedshjælperuddannelsen på tværs af SOSU Nord.

Til at understøtte dig i opgaven har du en teamleder, som varetager personaleledelsen af medarbejderne på grundforløbene i Hjørring og medarbejderne på vores lokalitet i Frederikshavn. Derudover har du tilknyttet en pædagogisk koordinator som understøtter dig i de administrative, pædagogiske og didaktiske opgaver.

Uddannelseslederen vil have den faglige ledelse af social- og sundhedshjælperuddannelsen, og den daglig personaleledelse af de undervisere, der varetager undervisningen på social- og sundhedshjælperuddannelsen og social- og sundhedsassistentuddannelsen i Hjørring.

Vi søger
Vi søger dig, der brænder for personaleledelse og som er klar til at bruge arbejdsugen på ledelsesopgaver i spændingsfeltet mellem personaleledelse og ledelse af den pædagogiske og didaktiske udvikling på social- og sundhedshjælperuddannelsen ud fra tankerne bag et professionelt læringsfællesskab.

I ledelsesgruppen arbejder vi teambaseret. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med et team bestående af ledere og chefer, som sammen sætter den strategiske retning og udvikler de forskellige områder. Hver leder har sit eget faglige og strategiske udviklingsområde og ansvaret for sine egne faggrupper, men bidrager samtidigt til en samlet udvikling af SOSU Nords afdelinger på tværs af organisationen.

De primære opgaver vil være at sikre den pædagogiske og didaktiske udvikling af hele ledelsesområdet som et professionelt læringsfællesskab, nærværende ledelse tæt på kerneopgaven, samt den pædagogiske drift og ressourcestyring inden for ansvarsområdet.

Du får ansvaret for:

  • Kvalitetssikring af social- og sundhedshjælperuddannelsen på tværs af SOSU Nords lokationer herunder udarbejdelse og løbende revision af den lokale undervisningsplan. (LUP)
  • Ledelse af medarbejdere og medarbejderudvikling
  • Ledelse af teamleder og koordinator
  • Udvikling af teamsamarbejde som et professionelt læringsfællesskab
  • Målsætte, organisere og prioritere drift og udvikling i eget ledelsesområde

  • Implementering af fælles organisatoriske strategier, samt indgå i samarbejdet med øvrige ledelsesområder om fælles organisatoriske mål og indsatser
  • Videreudvikling og implementering af velfærdsteknologier i social- og sundhedshjælperuddannelsen
  • Samarbejde med eksterne partnere bl.a. arbejdsgiverne i kommunerne omkring elevernes uddannelse
  • Arbejde med udviklingen af det fysiske og psykiske arbejdsmiljø i samarbejde med arbejdsmiljøgruppen.

Vi forventer, at du:

Har en relevant sundhedsfaglig eller pædagogisk/didaktisk uddannelse og kendskab til social- og sundhedsuddannelserne

  • Har en solid erfaring med ledelse af fagprofessionelle
  • Kan lede og udvikle et stærkt teamsamarbejde, hvor medarbejdernes ressourcer og kompetencer sættes i spil
  • Gerne erfaring med personaleledelse
  • Kan håndtere en høj grad af kompleksitet og samarbejde på flere niveauer
  • kan skabe kurs, koordinering og commitment
  • Arbejder ud fra tesen om, ”at sammen lykkes vi bedre”, og søger dermed løsninger og kompromisser i fællesskabet til gavn for elever, undervisere og SOSU Nord
  • Har en inddragende ledelsesstil og besidder dialogiske og anerkendende kompetencer
  • Bidrager positivt og aktivt til et godt arbejdsmiljø
  • Kan bidrage med faglig og pædagogisk sparring til underviserne

Uddannelseslederen refererer til chefen for social- og sundhedsuddannelserne, som har det overordnede ansvar for uddannelsesområdet.

1 skole – 6 afdelinger

Som udgangspunkt vil du have fast arbejdsplads på vores afdeling i Hjørring, men da SOSU Nord består af 6 afdelinger fordelt i Nordjylland, vil der også være mødeaktiviteter på andre lokationer.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at udvikle dig som leder i et stærkt ledelsesteam, hvor vi arbejder aktivt for at sikre fællesskab om udfordringer og opgaver, og hvor to dage aldrig er ens.

Et job hvor du sjældent er alene, og hvor commitment, humor og en uformel tone vægtes højt.

Du vil få sparring i udviklingen af dit ledelsesrum og personlige lederskab. Hvis ikke du har en lederuddannelse forventes det, at du er villig til at på begynde en sådan i løbet af de første år.

Du vil opleve et fagområde i rivende udvikling, da vi som social- og sundhedsskole løser en vigtig samfundsopgave med høj politisk opmærksomhed og bevågenhed.

Du bliver en del af en udviklingsorienteret uddannelsesorganisation, som er en stemme i sektoren, og arbejder aktivt med at sikre indflydelse på rammer og vilkår omkring vores uddannelser.

Du vil få en stor kontaktflade både internt på SOSU Nord, samt eksternt med relevante samarbejdspartnere.

Løn og ansættelsesforhold

Der er tale om en fast stilling med tiltrædelse snarest muligt eller senest 1. februar 2023.

Løn og ansættelse sker efter cirkulære om organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser (herunder SOSU-skoler).

Lønniveauet ligger på kr. 525.900 årligt med mulighed for resultatløn og forhandling af tillæg afhængig af relevant erfaring.

Pensionsbidrag udgør 17,6%.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Ansøgningsfristen er onsdag den 14. december 2022. Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag den 19. december 2022.

Til ansættelsessamtalen vil kandidaterne blive bedt om at besvare en case. Ved behov indkaldes der til ansættelsessamtaler i 2 runder.

Er du interesseret i at søge stillingen, skal du uploade din ansøgning, CV og relevante uddannelsesbeviser, via skolens hjemmeside www.sosunord.dk under ledige stillinger.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for social- og sundhedsuddannelserne, Karina Krage på [email protected] tlf. 31647470 eller direktør for SOSU Nord, Lene Kvist på [email protected] tlf. 31647114.

Om SOSU Nord
SOSU Nord uddanner til velfærd i praksis, og har en vision om at uddanne nutidens og fremtidens bedste velfærdsmedarbejdere, hvilket vi gør med høj faglighed og med udgangspunkt i skolens kerneværdier: Professionalisme, anerkendelse og initiativ. Vi er en af landets største social- og sundhedsskoler med 6 afdelinger fordelt i hele Nordjylland og omkring 320 ansatte. Vi går gerne forrest, når der skal udvikles og afprøves nye undervisningsmetoder og har fokus på at udvikle SOSU Nord som et professionelt læringsfællesskab.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Hjørring
  • Onsdag den 14. december 2022

Lignende jobs

  • Skoleleder i Aalborg

    Skoleleder søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Skoleleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Skoleleder i Aalborg

    Har du lyst til at arbejde med dedikerede og dygtige kolleger på Aalborg Universitetshospital og blive en del af et dynamisk team indenfor uddannelse?En unik mulighed som Uddannelsesansvarlig Ove..
    • Skoleleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Skoleleder i Nordjylland

    Trives du i et job tæt på topledelsen, hvor de institutionspolitiske og strategiske beslutninger træffes? Er du interessere..
    • Skoleleder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Skoleleder i Hjørring

    UCN Pædagogik søger en visionær og faglig ambitiøs uddannelsesleder til ledelse af uddannelse og forskning på afdelingen i Hjørring.UCN Pædagogik er optaget af – sammen med professionen og afta..
    • Skoleleder
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1