Centerchef - Kalundborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Vores nuværende uddannelsesleder har valgt at søge nye udfordringer. Vi har derfor brug for nye kræfter til at sætte retningen for uddannelse af fremtidens pædagoger.

Vi søger dig, der er fagligt stærk og går forrest i et fagligt videnmiljø. Vi uddanner pædagoger, efter- og videreuddanner praktikere i regionen inden for det pædagogiske område og forsker til gavn for og sammen med praksis.

På Absalon er det vores ambition, at levere engagerende undervisning, som motiverer de studerende til et aktivt studieliv med et stort læringsudbytte. Det gør vi ved at kombinere et højt teoretisk niveau med praksisrelaterede øvelser og besøg, samt have fokus på at understøtte et både trygt og inspirerende studiemiljø på campus. I Absalon har vi de studerende i centrum for vores arbejde på alle niveauer.

Absalons uddannelser er organiseret i faglige centre, der har til formål at styrke sammenhæng mellem grunduddannelse, efter- og videreuddannelse samt forskning- og udvikling. Du bliver leder for en engageret og fagligt topkompetent gruppe på ca. 20 adjunkter og lektorer, der løser opgaver inden for alle tre områder. Du skal derfor trives i arbejdet med at styrke sammenhænge, både i de interne faglige teams, studerende i centrum og i samarbejdet med omverdenen. Du har lyst til at arbejde med løbende kvalitetsudvikling.

Din profil
Du skal som uddannelsesleder både være leder for en gruppe medarbejdere, og samtidig skal du bidrage til at udvikle uddannelsen. Det kræver et stærkt organisatorisk blik, fokus på detalje og struktur, samt en stærk ledelsesfaglighed med det rette udsyn. Det er derfor væsentligt, at du kan genkende dig selv i følgende:

Erfaring med ledelse. Du evner at lede selvstændige undervisere med stærke kompetencer, forskelligartede opgaver og faglige profiler. Du har gode samarbejdsevner og er god til at kommunikere, både internt og eksternt.

Har en inddragende ledelsesstil. Du er en tydelig leder med stærke relationelle kompetencer. Du kan finde løsninger i fællesskab med dine medarbejdere. Du lægger vægt på både at lytte, facilitere dialog samt at nå frem til en afklaring og skabe retning.

Brænder for både udvikling og den sikre drift. Du har et godt overblik og et administrativt flair, som kan medvirke til at skabe gode rammer for en travl hverdag. Du evner at styre driften, herunder bl.a. opgaveporteføljer, uddannelsesøkonomi og kvalitetssikring, samt at drive udviklingsprocesser både lokalt og i samarbejde med omverdenen.

Har viden om det pædagogfaglige område. Du gør brug af din viden og erfaring fra det pædagogfaglige område og bringer det i spil i udviklingen af pædagoguddannelsen. Når du skaber sammenhæng mellem de tre hovedområder: grunduddannelse, efter- og videreuddannelse samt forskning trækker du på dine erfaringer.

Derudover forventer vi os, at du har:
  • en akademisk uddannelse og evt. en ph.d.
  • interesse for og viden om uddannelses- og forskningsområdet. Dine arbejdsopgaver


Som uddannelsesleder får du personaleansvar for ca. 20 dygtige medarbejdere, som blandt andet underviser ca. 500 pædagogstuderende på Campus Slagelse. Konkrete arbejdsopgaver er:

Administrative og økonomiske driftsopgaver. Du har en væsentlig rolle i forhold til de administrative og økonomiske driftsopgaver, der knytter sig til uddannelsesaktiviteterne. Opgaverne omfatter blandt andet allokering af medarbejdere, timeindberetning, økonomiansvar mv.

Personaleledelse. Du skal som personaleleder være optaget af at skabe højt engagement med tydelige mål for opgaver og samarbejdet. Du skal have klare relationelle kompetencer, samt skabe overblik og gennemsigtighed i forhold til rammerne for undervisernes arbejde.

Faglig ledelse. Du får det ledelsesmæssige ansvar for en af de faglige grupper i Center for Pædagogik. Alle medarbejdere i centret er tilknyttet en faglig gruppe, der samarbejder på tværs af geografi og opgavetyper. De faglige grupper ledes af en uddannelsesleder med særligt ansvar for det givne fagområde. Faggrupperne er organiseret, så de afspejler det pædagogiske arbejdsmarked og grunduddannelsens opbygning med:
  • Pædagogisk grundfaglighed
  • Dagtilbud (0-5 år)
  • Skole og fritid (6-18 år)
  • Social- og specialpædagogik.

Faggrupperne mødes et par gange pr. semester og udveksler viden på tværs af geografi. Formålet er at styrke sammenhængen mellem uddannelsen i hele regionen, samt udvikle kvaliteten af grunduddannelse, videreuddannelse og forskning.

Bidrage til centerledelsen på tværs af opgavetyper og campusser. Du forstår at navigere i de tre hovedområder og arbejder på at videreudvikle og skabe synergi mellem dem i uddannelsens videnscirkulation. Du understøtter medarbejderne i at lykkes med opgaverne, som har forskellige karakterer, og derfor kræver noget forskelligt af den enkelte medarbejder..

Kvalitetssikring af uddannelsen. Du koordinerer og videndeler med dine lederkollegaer samt konsulenter og docenter i Center for Pædagogik med henblik på at udvikle og kvalitetssikre uddannelsen. I den daglige drift er det vigtigt, at du mestrer den løbende dialog med uddannelsens undervisere og studerende. Du følger konstruktivt og systematisk op på evalueringer mm. og skaber sammenhæng mellem de store ambitioner for uddannelsen og hverdagens undervisning.

Dine kollegaer
Du bliver en del af Center for Pædagogik, der er et af syv faglige centre på Professionshøjskolen Absalon.

Centret består af en centerchef, fem uddannelsesledere, fire efter- og videreuddannelseskonsulenter, fire docenter med faglig ledelse af forsknings- og udviklingsaktiviteter og ca. 80 undervisere. Absalon udbyder pædagoguddannelsen fire steder på Sjælland: Roskilde, Slagelse, Vordingborg og Nykøbing F. Vi har et stærkt og tillidsfuldt samarbejde mellem lederne og de konsulenter og docenter, der varetager faglig ledelse af opgaverne. Du vil desuden blive en del af det nationale ledernetværk for pædagoguddannelsen, og ad den vej være med til at udvikle fremtidens pædagoguddannelse.

Du refererer til centerchefen og bliver en del af en fagligt ambitiøs ledergruppe. Vi lægger vægt på at opnå resultater på baggrund af databaserede drøftelser og tæt samarbejde med undervisere og studerende. Du får et udviklende job med engagerede og motiverede lederkollegaer og fagligt dygtige medarbejdere.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område.
  • Stillingen er på fuld tid, og vi vil gerne have, at du begynder senest den 1. marts 2020.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Centerchef Margit Mikkelsen 7248 1331
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side, senest den 13. januar 2020.
  • Vi forventer at afholde 1. samtale den 21. januar 2020 og 2. samtale den 29. januar 2020.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Kalundborg
  • Mandag den 13. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1