Skoleleder til Fælleshåbsskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Vejle Kommune søger skoleleder til Fællehåbsskolen med tiltrædelse 1. marts 2020

Om jobbet
Fællehåbsskolen er beliggende i den sydøstlige del af Vejle Kommune. Skolens 537 elever kommer primært fra bysamfundene Brejning og Andkær, og skolen er samtidigt overbygningsskole for Gårslev Skole.
Lokalområdet er præget af stor tilflytning, hvilket har medført, at Vejle Kommune i perioden 2020 – 2023 investerer væsentlige økonomiske ressourcer i Fælleshåbsskolen, nyt dagtilbud i området og udvidelse af idrætsfaciliteter m.m.

Skolen består på nuværende tidspunkt af to fysisk adskilte afdelinger, som i fremtiden skal sammenlægges til en enhed beliggende på den nuværende afdeling på Fælleshåbsvej. Som kommende leder af Fælleshåbsskolen, vil du altså blive en central person i etableringen af skolen som en fælles fysisk - og pædagogisk enhed, men også en synlig person i den samlede positive udvikling i området.

Skolen har stor opbakning fra lokalområdet og er kendetegnet ved et godt og velfunderet samarbejde mellem alle skolens aktører.

Som leder af Fælleshåbsskolen har du stærke kompetencer i personale ledelse, administrativ- og økonomisk ledelse. Du har de nødvendige erfaringer og forudsætninger for pædagogisk ledelse med henblik på, at kunne støtte personalet i den vigtige opgave det er at danne - og uddanne eleverne. Den samlede ledelsesopgave udføres sammen med dit ledelsesteam, som består 3 personer.

Du kan navigere i forandringer, er visionær og strategisk stærkt funderet i din pædagogiske– og ledelsesmæssige profil og kan se dig selv stå i spidsen for en proces, som kræver tydelighed og inddragelse på en og samme tid.

I Vejle Kommune har skolerne og forvaltningen et tæt samarbejde om udmøntning af folkeskolereformen, hvor fælles kompetenceudvikling og implementering af Professionelle Lærings Fællesskaber er i fokus.

Der er en solid og god tradition for samarbejde imellem skolerne i Vejle Kommune med fokus på implementering og realisering af de kommunale mål og indsatsområder.

Vi forventer af dig
Som leder af Fælleshåbsskolen har du høje ambitioner for elevernes læring, trivsel og dannelse. Du ved, at skolens resultater og elevernes læring kun kan skabes ved et tillidsfuldt og åbent samarbejde med skolens personale og skolens bestyrelse. Du skal samtidigt ville noget, hvilket viser sig i din tydelige ledelsesstil, hvor du ved hjælp af dine gode kommunikative evner magter at skabe retning og følgeskab. En forudsætning herfor er din deltagelse i skolens liv ved dit nærvær og din synlighed. Derfor vil du lede ”tæt på”, og du prioriterer dette i din dagligdag, som skal være præget af en tæt kontakt med personale, elever og forældre.

Du har de nødvendige pædagogiske og ledelsesmæssige forudsætninger for at kunne støtte skolens personale i forbindelse med deres planlægning og gennemførelse af undervisningen.
Du betragter teamsamarbejdet som en helt nødvendig forudsætning for at kunne lykkedes med den vigtige opgave, det er at skabe de bedste forudsætninger for elevernes læring.

Du skal kunne igangsætte processer, der har som mål at balancere tradition og fornyelse på en måde, som inddrager skolens aktører. Din ledelsesopgave vil altså tage udgangspunkt i de gode resultater, som er skabt på Fælleshåbsskolen, men du skal samtidigt være klar til at sætte dit præg på den udvikling som skal foregå på skolen.

Dine visioner og budskaber skal kunne kommunikeres og ikke mindst omsættes til realistiske målsætninger, som skaber retning for personale, elever og forældre. Derfor er det nødvendigt, at du har overblik og kan skabe strategier i forhold til kerneopgaven, som er elevernes læring og trivsel.

Du tror på den energi og effekt, som findes i samarbejdet mellem skolen og lokalsamfundet og arbejder delegerende og målrettet for at styrke dette samarbejde. I denne sammenhæng er dit udgangspunkt, at såvel skolen som lokalsamfundet profiterer af dette samarbejde.
Dit samarbejde i skolens ledelsesteam er afgørende for, at du hele tiden er på forkant i overvejelserne over skolens fremtid og udvikling. Derfor skal du kunne lede gennem andre via en inddragende, tydelig og tillidsfuld ledelse. I denne sammenhæng er samarbejdet med skolens bestyrelse en altafgørende faktor.

Du er bevidst om, at de kommende og spændende opgaver vedrørende sammenlægningen af to fysiske enheder, er forudsat af dit gode samarbejde med dit ledelsesteam og skolen øvrige medarbejdere.

Din fremtræden i forbindelse med din ledelse er kendetegnet ved at

  • Du ser styrken ved en skole, der er et centralt omdrejningspunkt i et aktivt lokalsamfund.
  • Du kan arbejde med udgangspunkt i værdierne tillid, ansvarlighed, tydelighed og anerkendelse.
  • Du kan oversætte og skabe gennemsigtighed omkring skolens processer.
  • Du går forrest og skaber fælles retning.
  • Du kan prioritere og skabe ro i en travl hverdag.
  • Du har kompetence til at udøve faglig- og didaktisk ledelse.
  • Du kan navigere i feltet mellem forvaltning, medarbejdere og forældre.
  • Du har økonomisk og administrativ indsigt.

Vi tilbyder dig

  • En velfungerende skole med gode traditioner.
  • En skole og et område i vækst.
  • En skole med fokus på elevernes læring og trivsel.
  • En skole som præsterer gode faglige resultater.
  • En engageret og faglig kompetent medarbejdergruppe.
  • En positiv indstillet, aktiv og medskabende bestyrelse.

Ansættelsesvilkår
Løn - og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne i Ny løn.

Om os
Fælleshåbsskolen har 537 elever fra 0. til 9.klasse, samt en SFO med 210 børn. Skolen har i alt 68 ansatte, der består af lærere, pædagoger, teknisk – og administrativt personale samt ledere.
Indtil 2023 har skolen et dagtilbud (Vildanden) med 24 børn.
Vi har en velfungerende specialafdeling med 24 elever.

Fælleshåbsskolen er kendetegnet ved

  • Gode pædagogiske læringsmiljøer.
  • Gode fysiske læringsmiljøer.
  • Personalets arbejde i Professionelle Lærings Fællesskaber.
  • Samarbejde med eksterne partnere.
  • Internationalt samarbejde.
  • At faglige ambitioner går hånd i hånd med almen dannelse.

  • En uformel og respektfyldt omgangstone.

Resultaterne er opnået ved et tæt samarbejde mellem alle aktører omkring skolen. Helt afgørende for dette er det tætte samarbejde mellem ledelse og personale, hvor det fælles udgangspunkt er elevernes læring og trivsel.

Vejle Kommunes skolevæsen
Vejle Kommunes skolevæsens arbejde med Skolen i Bevægelse har udmøntet sig i seks bærende principper, som nu udgør det skolesyn der er gældende i Vejle Kommune

  • Skolens opgave er at bevæge og at bevæge sig – for at sikre optimale udviklings- og læringsbetingelser.
  • Skolen sikrer at alle børn og unge møder nærværende voksne – hver dag.
  • Skolen danner mennesker der mestrer liv og læring.
  • Skolen bygger på elevernes mod på og lyst til læring.
  • Skolen udvikler fleksible og innovative organisationsformer.
  • Skolen er en del af samfundet – samfundet er en del af skolen.

Vejle Kommune har målrettet indsatsen på det digitale område. Samtlige skoler i kommunen har adgang til kompetenceudviklingsnetværk og mulighed for at deltage i konkrete digitale udviklingsprojekter.

Vejle Kommune
Vejle Kommune er med godt 115.000 indbyggere landets 5. største kommune. Vejle Kommunes folkeskoler varetager undervisningen af ca. 12.000 elever. Overvejer du at flytte til Vejle Kommune i forbindelse med et jobskifte, er du velkommen til at kontakte bosætningsguide Louise Nielsenvia [email protected] eller på tlf. 7681 1349.

Vejle Kommune har stort fokus på innovation og de muligheder, som opstår i en verden præget af digitalisering.

Flere oplysninger
Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre mere om, hvorfor netop du skal være Fælleshåbsskolens nye skoleleder. Du er velkommen til at kontakte Chef for Uddannelse & Læring Ulla Riisbjerg Thomsen på tlf. 2443 6041, eller skolebestyrelsesformand Michael Riise på tlf. 4010 1477, hvis du har spørgsmål til jobbet og Fælleshåbsskolen.

Vi opfordrer til besøg på skolen, hvor indskolingsleder Ulla Dich – tlf. 4016 8250, vil vise dig rundt.

Du kan også bruge et af de nedenstående links, hvis du ønsker at vide mere om Fælleshåbsskolen, Vejle Kommunes skolevæsen og Vejle Kommune.

https://www.vejle.dk/borger/mit-liv/skole-og-uddannelse

https://faelleshaabsskolen.aula.dk/

Ansøgningsfrist
Ansøgningen med relevante bilag skal være os i hænde senest 15. januar 2020. Det forventes, at der holdes 1. og 2. samtalerunde 23. januar og 29. januar 2020.

Børne- og straffeattest
Vi indhenter børne- og straffeattest.

Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.
Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.
Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.
Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Vejle
  • Onsdag den 15. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1