Nærværende og engageret leder til Blågårdens Børnehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Da vores nuværende leder gennem mange år vil gå helt nye veje karrieremæssigt, søger vi en ny leder, der kan videreføre og videreudvikle Blågårdens Børnehus.

Blågårdens Børnehus er et gammelt, traditionsrigt hus med en forholdsvis ny, men meget velfungerende personalegruppe. Vi er beliggende midt på Nørrebro, men trods det i meget rolige omgivelser med gode udearealer. Vi er et selvejende dagtilbud i regi af FOBU og er et børnehus for kvarterets børn, hvor forskellighed og mangfoldighed ses som en ressource. Som selvejende dagtilbud har vi en aktiv bestyrelse, som du som leder vil have et tæt samarbejde med i hverdagen.

Vi er en mindre institution med 2 vuggestuestuer og 2 børnehavestuer. Vi har en ganske god normering; 4 voksne pr. stue og har en rigtig høj medarbejdertilfredshed. Vi er ca. 20 engagerede medarbejdere - inkl. den kommende leder og vores souschef - der trods vi er ny som gruppe, har mange kilometer i benene.

Udeliv og brug af lokalområdet vægtes højt. For os som institution er det vigtigt, at børnene føler ejerskab og et stærkt tilhørsforhold til deres kvarter. Vi har derfor også mange forskellige traditioner i løbet af året som fastelavn, plantedag, sommerfest, Eid, idrætsdag, forældrekaffe, halloween, Lucia, julehygge etc.

Vi søger en leder, der i det daglige arbejde ser verden både fra børnenes-, forældrenes- og medarbejdernes perspektiv, og som viderefører og videreudvikler børnehuset – og det i tæt dialog og med involvering af medarbejderne.

Vi ønsker os en leder:

• Der har et indgående kendskab til børn i 0-6-årsalderen

• Der er uddannet pædagog

• Der møder medarbejderne med tillid og giver frihed – men selvfølgelig under ansvar

• Der er god til at kommunikere både i skrift og i tale og under hensyntagen til, at der er stor mangfoldighed blandt børn og forældre

• Der har en positiv og smittende energi og har en synlig og anerkendende ledelsesstil – både over for medarbejdere og forældre.

• Der er robust, og har en konstruktiv tilgang til at få løst dagligdagens udfordringer

Vi kan tilbyde et børnehus med:

• En relativ ny men meget velfungerende medarbejdergruppe

• En fornuftig økonomi og høj medarbejdertilfredshed

• En unik beliggenhed midt på Nørrebro

• En engageret og kompetent bestyrelse som nærmeste samarbejdspartner og FOBU som organisation og bagland

• En fokus på Sprogtrappen som redskab, og er en del af et sprognetværk de kommende 3 år

Vi overvejer desuden at have ekstra fokus på normkritisk pædagogik, men det er indtil videre alene i støbeskeen.

Ledelsesmæssigt bliver du en del af netværket NB 1: Nørrebro Netværk, der består af 10 selvejende dagtilbud, hvor lederne samarbejder og sparrer en del med hinanden. Du har således nogle gode kolleger geografisk tæt på dig.

Om jobbet her vil blive dit første lederjob, eller om du allerede har ledelseserfaring, er ikke afgørende, men du skal have en ledelsesuddannelse eller være klar til straks at tage en.

Har du spørgsmål eller ønsker en rundvisning, skal du være meget velkommen til at kontakte Pernille på telefon: 35 35 94 97. Har du spørgsmål til bestyrelsen og deres ønsker og forventninger til en ny leder, er du meget velkommen til at kontakte næstformand i bestyrelsen, Marie, på telefon: 31515231

Send os din ansøgning, CV, uddannelsesbevis samt andet relevant materiale til [email protected] senest mandag den 31. maj kl. 12.00. Vi afholder 1. samtaler mandag den 7. juni mellem 14.00 og 18.00, og 2. samtaler tirsdag den 15.6. mellem 15.00 og 18.00.

Ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Vi forventer, at du kan tiltræde den 1. august 2021. I forbindelse med ansættelsesprocessen indhenter vi efter aftale med dig referencer, ligesom vi indhenter straffe- og børneattester.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • København N
  • Mandag den 31. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i København N over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1