To skoleledere - Kolding Kommune
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
Kolding
To skoleledere til Kolding Kommune
Er du en værdibevidst leder med ambitioner om at gøre en forskel for børn og unge i Kolding Kommune? Vil du være en del af en mangfoldig organisation med store ambitioner og endnu uforløste potentialer? Kan du sætte en tydelig retning og skabe medejerskab og sikre en stabil skoledrift med fokus på deltagelsesmuligheder for alle elever og høj faglighed? Så er det måske dig vi leder efter.
Kolding Kommune søger to nye skoleledere til henholdsvis Munkevængets Skole og Bramdrup Skole. Skolevæsnet i Kolding Kommune har gennem flere år udmærket sig ved en bemærkelsesværdig høj løfteevne baseret på de enkelte elevers socioøkonomiske forhold. Som skoleleder skal du bidrage til, at denne tendens fortsætter og til at skolevæsnet i Kolding Kommune fortsat er blandt de bedste i landet.
Kommunen har ca. 90.000 indbyggere, hvoraf de 10.000 er elever, fordelt på 21 folkeskoler, 3 specialskoler og 7 fri – eller private grundskoler. Skolerne ledes ud fra Kolding Kommunes fælles børne- og ungesyn, der tilsiger, at alle børn og unge gør det bedste, de kan.
Om Munkevængets Skole
Munkevængets Skole er en god skole for alle. Det er en skole, der med stolthed værner om en række bærende værdier, hvoraf mangfoldighed og fællesskab er blandt de mest rodfæstede. Viljen til at omsætte værdierne i den daglige praksis er tydelig og spænder fra de pædagogiske tilgange til samarbejdet mellem skole og det omkringliggende lokalmiljø. Medarbejderne på skolen går ofte en mil længere for eleverne og skolen er i det hele taget præget af en fælles vilje til at opnå gode resultater også selvom det nogle gange er udfordrende. For på Munkevængets Skole er der fokus på at gå hele vejen for livslang læring i fællesskab. Se evt. værdigrundlag for skolens pædagogiske fundament.
Skolen har ca. 420 elever fra 42 forskellige nationaliteter og repræsenterer derfor en mangfoldig sammensætning af børn. Skolens tilbud til eleverne spænder fra almene klasser, over modtagerklasseundervisning og til et specialcenter for ordblinde elever og elever med sprogvanskeligheder. Skolen ledes ud fra de fem værdier; ansvar, faglighed, omsorg, engagement og respekt.
Munkevængets Skole er opdelt i mindre afdelinger, hvor elever og personale kender hinanden særlig godt. Det giver tryghed for den enkelte elev og høj trivsel hos medarbejderne. Det gode læringsarbejde på Munkevængets Skole underbygges af SFO, fritidsklub- og ungdomsklub, hvor både skolens elever og områdets unge er velkomne, og hvor deres aktiviteter understøttes af pædagogisk kvalificeret personale.
Skolelederen vil stå i spidsen for et ledelsesteam, som sammen sætter retning for en unik skole med et stærkt og engagerende fagligt læringsmiljø og en stærk kultur, hvor det ikke kun er samarbejdet mellem lærer og pædagoger, der prioriteres, men hvor der er fokus på hele personalegruppen med respekt for alles arbejde. Det er en skole med en stabil medarbejdergruppe, en engageret skolebestyrelse og et stærkt samarbejde mellem skolen og virksomhederne i lokalområdet.
Som ny skoleleder vil der være nogle konkrete opmærksomhedspunkter, som skal adresseres. Det store engagement og viljen til udvikling har igennem en periode medført, at der har været iværksat en række initiativer, projekter og tiltag på skolen. Det er nu tid til at evaluere og revurdere disse initiativer og herunder at prioritere hvilke initiativer, der fortsat skal arbejdes med, og hvilke der ikke skal. Formålet er at opnå transparens og synlighed i prioriteringerne og dermed også indfri behovet for at sætte en tydelig retning for skolens udvikling og dermed også for den ressourceindsats, der følger med. Udover en styrket og systematisk økonomisk styring er der et ønske om at opnå en større klarhed over, hvem der bruger tid og ressourcer på hvilke opgaver.
En anden væsentlig ledelsesopgave handler om at styrke forældrenes engagement og fællesskabet omkring skolen. Et godt afsæt hertil vil være at anvende skolens gode kendskab til målgruppen, både i forhold til eleverne og i forhold til forældrene. Mangfoldighed og fællesskab er bærende værdier for skolen og i kombination med viden om målgruppen kan der etableres endnu stærkere bånd mellem forældre og skole, så mangfoldighed bliver en styrke og ikke en skrøbelighed.
Endelig vil det være væsentligt at bygge videre på lærernes og pædagogernes høje engagement og commitment på skolen. Efter en årrække med krav om forandringer, store udfordringer og et stigende pres, er det vigtigt at have en kompetent ledergruppe og en stabil medarbejdergruppe. Den nye skoleleder skal derfor fra første dag bruge tid på at være sammen med ledelsen og medarbejderne, for at sikre et fortsat godt kollektivt fællesskab på skolen, og stille sig selv til rådighed, når der efterspørges ledelsesmæssig sparring.
Om Bramdrup Skole
Bramdrup Skole er en god skole for alle. Det er en værdidrevet skole med omkring 570 elever fra 0-9. klasse fordelt på 2-3 spor med både en almen del og et specialcenter med cirka 65 elever. Skolen er placeret i et lokalområde, men skoledistriktet dækker to lokalområder, hvorfor der er stor diversitet i befolknings- og elevgruppen, hvor der samarbejdes om at skabe de bedste rammer for et aktivt børneliv. Skolen er placeret tæt på mose, skov, Forum Kolding og et erhvervsliv, der tager et stort socialtansvar, og skolen har gode fysiske rammer fordelt på flere bygninger med aktive udeområder med Spacenet, crossfit træningsområde og vandlegeplads, som inddrages i både undervisning og SFO. Dertil har skolen gode faglokaler, Pædagogisk Læringscenter og et veludstyret fabrikationslaboratorium (FabLab), hvor der er digitale og analoge værktøjer, som bruges til virkelighedsnær undervisning.
Bramdrup Skoles kerneværdier er; dannelse, fællesskab, nysgerrighed og succes og skolens ambition er at være den bedste skole for distriktets elever. Kerneværdierne er vigtige i alle relationer, uanset om det er i forhold til børn, forældre, kolleger/medarbejdere, samarbejdspartnere i lokalområdet eller ledelse på skolen.
Skolelederen får ansvaret for et ledelsesteam, som skal sætte retningen for en ambitiøs skole med et højt fagligt niveau og en rummelig kultur præget af tillid, samarbejde og gensidig respekt.
Bramdrup Skole er en skole, der tilvælges af elever, der kommer fra andre skoledistrikter, da skolen igennem en årrække er lykkedes med at favne elever, der er udfordret.
Skolen skal fortsat arbejde med at være attraktiv for alle elever i distriktet og dermed undgå at blive fravalgt af elever, der bor i distriktet. Der skal fortsat være kvalitet i undervisningen både i de almene klasser og i specialklasserne. Den nye skoleleder skal derfor i samarbejde med skolebestyrelsen og medarbejderne balancere et stærkt fokus på såvel det almene område som det specialiserede område.
Skolen har de seneste år været igennem mange forandringer og står nu ved indgangen til et nyt skoleår med et behov for at sætte fokus på skolens indsatsområder, hvor målsætningen er at forfølge kerneopgaven for skolen: at lave en god skole for alle elever, hvor alle elever får mulighed for optimal læring og trivsel.
Endelig vil det være den kommende skoleleders opgave, i dialog og samarbejde med skolens kompetente medarbejdere, at beskrive de kommende års behov for udviklingsplaner for skolen. I forhold til at levere høj kvalitet i skolens kerneopgave vil et af fokuspunkterne være en plan for kompetenceudvikling. Et andet perspektiv vil være en beskrivelse af, og plan for udviklingen af den socialpædagogiske indsats. Det er ligeledes vigtigt at skolen har et løbende overblik over økonomien og via dette overblik foretager de nødvendige justeringer og prioriteringer for at overholde den økonomiske ramme.
Opgaven for skoleledere i Kolding Kommune
Som skoleleder bliver man først og fremmest en del af et fælles skolevæsen og udøver faglig ledelse og ledelse tæt på praksis. Dette indebærer blandt andet, at man som skoleleder sikrer en stabil drift og økonomistyring af skolen. Derudover er det skolelederens opgave at sikre et sundt og fagligt højt indlæringsmiljø for skolens elever, samt en attraktiv og efterspurgt arbejdsplads for skolens medarbejdere og fremtidige kolleger. Vejen hertil er at skabe gode rammer og et arbejdsmiljø og en kultur med stor sammenhængskraft og tilslutning til den fælles opgavevaretagelse på tværs af fagprofessioner og organisatoriske strukturer.
Som skoleleder i Kolding Kommune skal man kunne sætte en tydelig retning, samle ledergruppen og sikre følgeskab med en delegerende og tillidsbaseret ledelsesstil, hvor både opgaver og ansvarsområder fordeles. Sammen med den øvrige skoleledelse skal samarbejdet med skolens bestyrelse prioriteres og derved sikre medinddragelse og engagement i centrale beslutningsprocesser, så hele skolen i fællesskab kan bidrage til at skabe et miljø og en skole som både elever, forældre og medarbejdere med stolthed vil være en del af og støtte op om. Som skoleleder arbejder man med at styrke de mange positive fortællinger om skolen.
Som skoleleder er man en aktiv medspiller i kommunens boligsociale indsats med et tæt samarbejde med Børne- og Uddannelsesforvaltningen og de øvrige skoleledere i Kolding Kommune. Herudover skal man opbygge og pleje et bæredygtigt samarbejde med områdets lokale samarbejdspartnere og bidrage til områdets positive udvikling ved at afsøge muligheder for nye dannelses- og læringstiltag.
Personen
Forventningen er, at de kommende skoleledere kommer med solid ledelseserfaring - gerne underbygget af en relevant lederuddannelse - og en lyst til at skabe rammerne for den bedst mulige folkeskole i Kolding Kommune. Ansøgere har en uddannelsesbaggrund som lærer, samt forståelse for og erfaring med skoledrift og med en dokumenteret viden om didaktik og pædagogik.
Ansøgere til stillingerne som skoleleder skal derudover komme med følgende kompetencer:
Tydelighed kommer fra evnen til at kommunikere med det formål at styrke fortællingen om skolen, og sikre at gode initiativer og resultater kommer ud. Ledelse i Kolding Kommune er synonymt med tydelighed og synlighed, også når lederen ikke er fysisk til stede.
Indlevelse er blandt andet at kunne praktisere nærværende ledelse med en dialogsøgende og konfliktnedtrappende adfærd og gode erfaringer med at håndtere den svære samtale med både respekt og ordentlighed, uanset om det er elev- eller personalesager. Dertil kommer evnen til at uddelegere med tillid under ansvar og samtidig kunne rådgive og støtte ledere og medarbejdere, så lærerkollegiet og skolen som helhed står stærkere. Det gør bestemt ikke noget at være ambitiøs i forhold til at videreudvikle en god skole med høj trivsel og faglighed både på og uden for skolen, hvilket kræver stærke relationelle kompetencer og en naturlig evne til at danne netværk, hvor der tales om muligheder frem for begrænsninger
Som skoleleder i Kolding Kommune skal man have en god dømmekraft og et veludviklet værdikompas, som emmer af passion for dannelse og uddannelse, og som vil det bedste for både skolen, eleverne og deres familier. Forskelligheder skal ses som en styrke og forudsætning for børns opvækst og dannelse.
Som skoleleder medbringer man et strategisk blik med øje for det brede samarbejde, både internt på skolen, men også i forhold til lokalsamfundet, forældre og forvaltningen. Det strategiske blik handler også om sikker styring og brug af data i beslutningsprocesserne. Faglige synspunkter og holdninger skal gå hånd i hånd med den viden data giver os.
Andet
For yderligere information, kontakt gerne Karen Albrechtsen, på tlf. 21 32 40 36 eller Chris E. Petersen fra MUUSMANN, på tlf. 81 71 75 16 og gerne som SMS pga. ferietid.
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst efter principperne i Ny Løn og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
Der gennemføres en omfattende ledelsestest med personlig tilbagemelding af MUUSMANN mellem de to samtalerunder.
Ansøgningsfrist: torsdag den 15. august 2024
Du bedes angive hvilken skole du ønsker at søge stillingen til øverst i din ansøgning.
Samtaleforløbet
For Munkevængets Skole:
For Bramdrup Skole:
Mellem de to samtaler til begge stillinger vil der være et uformelt kaffemøde med skolechef Karen Albrechtsen.
Tiltrædelse: Den 1. oktober 2024
Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.
Ansøg via Muusmann - her
Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.
Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a3f07f5c)
Kilde: Jobnet.dk
Er du en værdibevidst leder med ambitioner om at gøre en forskel for børn og unge i Kolding Kommune? Vil du være en del af en mangfoldig organisation med store ambitioner og endnu uforløste potentialer? Kan du sætte en tydelig retning og skabe medejerskab og sikre en stabil skoledrift med fokus på deltagelsesmuligheder for alle elever og høj faglighed? Så er det måske dig vi leder efter.
Kolding Kommune søger to nye skoleledere til henholdsvis Munkevængets Skole og Bramdrup Skole. Skolevæsnet i Kolding Kommune har gennem flere år udmærket sig ved en bemærkelsesværdig høj løfteevne baseret på de enkelte elevers socioøkonomiske forhold. Som skoleleder skal du bidrage til, at denne tendens fortsætter og til at skolevæsnet i Kolding Kommune fortsat er blandt de bedste i landet.
Kommunen har ca. 90.000 indbyggere, hvoraf de 10.000 er elever, fordelt på 21 folkeskoler, 3 specialskoler og 7 fri – eller private grundskoler. Skolerne ledes ud fra Kolding Kommunes fælles børne- og ungesyn, der tilsiger, at alle børn og unge gør det bedste, de kan.
Om Munkevængets Skole
Munkevængets Skole er en god skole for alle. Det er en skole, der med stolthed værner om en række bærende værdier, hvoraf mangfoldighed og fællesskab er blandt de mest rodfæstede. Viljen til at omsætte værdierne i den daglige praksis er tydelig og spænder fra de pædagogiske tilgange til samarbejdet mellem skole og det omkringliggende lokalmiljø. Medarbejderne på skolen går ofte en mil længere for eleverne og skolen er i det hele taget præget af en fælles vilje til at opnå gode resultater også selvom det nogle gange er udfordrende. For på Munkevængets Skole er der fokus på at gå hele vejen for livslang læring i fællesskab. Se evt. værdigrundlag for skolens pædagogiske fundament.
Skolen har ca. 420 elever fra 42 forskellige nationaliteter og repræsenterer derfor en mangfoldig sammensætning af børn. Skolens tilbud til eleverne spænder fra almene klasser, over modtagerklasseundervisning og til et specialcenter for ordblinde elever og elever med sprogvanskeligheder. Skolen ledes ud fra de fem værdier; ansvar, faglighed, omsorg, engagement og respekt.
Munkevængets Skole er opdelt i mindre afdelinger, hvor elever og personale kender hinanden særlig godt. Det giver tryghed for den enkelte elev og høj trivsel hos medarbejderne. Det gode læringsarbejde på Munkevængets Skole underbygges af SFO, fritidsklub- og ungdomsklub, hvor både skolens elever og områdets unge er velkomne, og hvor deres aktiviteter understøttes af pædagogisk kvalificeret personale.
Skolelederen vil stå i spidsen for et ledelsesteam, som sammen sætter retning for en unik skole med et stærkt og engagerende fagligt læringsmiljø og en stærk kultur, hvor det ikke kun er samarbejdet mellem lærer og pædagoger, der prioriteres, men hvor der er fokus på hele personalegruppen med respekt for alles arbejde. Det er en skole med en stabil medarbejdergruppe, en engageret skolebestyrelse og et stærkt samarbejde mellem skolen og virksomhederne i lokalområdet.
Som ny skoleleder vil der være nogle konkrete opmærksomhedspunkter, som skal adresseres. Det store engagement og viljen til udvikling har igennem en periode medført, at der har været iværksat en række initiativer, projekter og tiltag på skolen. Det er nu tid til at evaluere og revurdere disse initiativer og herunder at prioritere hvilke initiativer, der fortsat skal arbejdes med, og hvilke der ikke skal. Formålet er at opnå transparens og synlighed i prioriteringerne og dermed også indfri behovet for at sætte en tydelig retning for skolens udvikling og dermed også for den ressourceindsats, der følger med. Udover en styrket og systematisk økonomisk styring er der et ønske om at opnå en større klarhed over, hvem der bruger tid og ressourcer på hvilke opgaver.
En anden væsentlig ledelsesopgave handler om at styrke forældrenes engagement og fællesskabet omkring skolen. Et godt afsæt hertil vil være at anvende skolens gode kendskab til målgruppen, både i forhold til eleverne og i forhold til forældrene. Mangfoldighed og fællesskab er bærende værdier for skolen og i kombination med viden om målgruppen kan der etableres endnu stærkere bånd mellem forældre og skole, så mangfoldighed bliver en styrke og ikke en skrøbelighed.
Endelig vil det være væsentligt at bygge videre på lærernes og pædagogernes høje engagement og commitment på skolen. Efter en årrække med krav om forandringer, store udfordringer og et stigende pres, er det vigtigt at have en kompetent ledergruppe og en stabil medarbejdergruppe. Den nye skoleleder skal derfor fra første dag bruge tid på at være sammen med ledelsen og medarbejderne, for at sikre et fortsat godt kollektivt fællesskab på skolen, og stille sig selv til rådighed, når der efterspørges ledelsesmæssig sparring.
Om Bramdrup Skole
Bramdrup Skole er en god skole for alle. Det er en værdidrevet skole med omkring 570 elever fra 0-9. klasse fordelt på 2-3 spor med både en almen del og et specialcenter med cirka 65 elever. Skolen er placeret i et lokalområde, men skoledistriktet dækker to lokalområder, hvorfor der er stor diversitet i befolknings- og elevgruppen, hvor der samarbejdes om at skabe de bedste rammer for et aktivt børneliv. Skolen er placeret tæt på mose, skov, Forum Kolding og et erhvervsliv, der tager et stort socialtansvar, og skolen har gode fysiske rammer fordelt på flere bygninger med aktive udeområder med Spacenet, crossfit træningsområde og vandlegeplads, som inddrages i både undervisning og SFO. Dertil har skolen gode faglokaler, Pædagogisk Læringscenter og et veludstyret fabrikationslaboratorium (FabLab), hvor der er digitale og analoge værktøjer, som bruges til virkelighedsnær undervisning.
Bramdrup Skoles kerneværdier er; dannelse, fællesskab, nysgerrighed og succes og skolens ambition er at være den bedste skole for distriktets elever. Kerneværdierne er vigtige i alle relationer, uanset om det er i forhold til børn, forældre, kolleger/medarbejdere, samarbejdspartnere i lokalområdet eller ledelse på skolen.
Skolelederen får ansvaret for et ledelsesteam, som skal sætte retningen for en ambitiøs skole med et højt fagligt niveau og en rummelig kultur præget af tillid, samarbejde og gensidig respekt.
Bramdrup Skole er en skole, der tilvælges af elever, der kommer fra andre skoledistrikter, da skolen igennem en årrække er lykkedes med at favne elever, der er udfordret.
Skolen skal fortsat arbejde med at være attraktiv for alle elever i distriktet og dermed undgå at blive fravalgt af elever, der bor i distriktet. Der skal fortsat være kvalitet i undervisningen både i de almene klasser og i specialklasserne. Den nye skoleleder skal derfor i samarbejde med skolebestyrelsen og medarbejderne balancere et stærkt fokus på såvel det almene område som det specialiserede område.
Skolen har de seneste år været igennem mange forandringer og står nu ved indgangen til et nyt skoleår med et behov for at sætte fokus på skolens indsatsområder, hvor målsætningen er at forfølge kerneopgaven for skolen: at lave en god skole for alle elever, hvor alle elever får mulighed for optimal læring og trivsel.
Endelig vil det være den kommende skoleleders opgave, i dialog og samarbejde med skolens kompetente medarbejdere, at beskrive de kommende års behov for udviklingsplaner for skolen. I forhold til at levere høj kvalitet i skolens kerneopgave vil et af fokuspunkterne være en plan for kompetenceudvikling. Et andet perspektiv vil være en beskrivelse af, og plan for udviklingen af den socialpædagogiske indsats. Det er ligeledes vigtigt at skolen har et løbende overblik over økonomien og via dette overblik foretager de nødvendige justeringer og prioriteringer for at overholde den økonomiske ramme.
Opgaven for skoleledere i Kolding Kommune
Som skoleleder bliver man først og fremmest en del af et fælles skolevæsen og udøver faglig ledelse og ledelse tæt på praksis. Dette indebærer blandt andet, at man som skoleleder sikrer en stabil drift og økonomistyring af skolen. Derudover er det skolelederens opgave at sikre et sundt og fagligt højt indlæringsmiljø for skolens elever, samt en attraktiv og efterspurgt arbejdsplads for skolens medarbejdere og fremtidige kolleger. Vejen hertil er at skabe gode rammer og et arbejdsmiljø og en kultur med stor sammenhængskraft og tilslutning til den fælles opgavevaretagelse på tværs af fagprofessioner og organisatoriske strukturer.
Som skoleleder i Kolding Kommune skal man kunne sætte en tydelig retning, samle ledergruppen og sikre følgeskab med en delegerende og tillidsbaseret ledelsesstil, hvor både opgaver og ansvarsområder fordeles. Sammen med den øvrige skoleledelse skal samarbejdet med skolens bestyrelse prioriteres og derved sikre medinddragelse og engagement i centrale beslutningsprocesser, så hele skolen i fællesskab kan bidrage til at skabe et miljø og en skole som både elever, forældre og medarbejdere med stolthed vil være en del af og støtte op om. Som skoleleder arbejder man med at styrke de mange positive fortællinger om skolen.
Som skoleleder er man en aktiv medspiller i kommunens boligsociale indsats med et tæt samarbejde med Børne- og Uddannelsesforvaltningen og de øvrige skoleledere i Kolding Kommune. Herudover skal man opbygge og pleje et bæredygtigt samarbejde med områdets lokale samarbejdspartnere og bidrage til områdets positive udvikling ved at afsøge muligheder for nye dannelses- og læringstiltag.
Personen
Forventningen er, at de kommende skoleledere kommer med solid ledelseserfaring - gerne underbygget af en relevant lederuddannelse - og en lyst til at skabe rammerne for den bedst mulige folkeskole i Kolding Kommune. Ansøgere har en uddannelsesbaggrund som lærer, samt forståelse for og erfaring med skoledrift og med en dokumenteret viden om didaktik og pædagogik.
Ansøgere til stillingerne som skoleleder skal derudover komme med følgende kompetencer:
- Tydelighed
- Indlevelse
- God dømmekraft
- Erfaren i brug af data
Tydelighed kommer fra evnen til at kommunikere med det formål at styrke fortællingen om skolen, og sikre at gode initiativer og resultater kommer ud. Ledelse i Kolding Kommune er synonymt med tydelighed og synlighed, også når lederen ikke er fysisk til stede.
Indlevelse er blandt andet at kunne praktisere nærværende ledelse med en dialogsøgende og konfliktnedtrappende adfærd og gode erfaringer med at håndtere den svære samtale med både respekt og ordentlighed, uanset om det er elev- eller personalesager. Dertil kommer evnen til at uddelegere med tillid under ansvar og samtidig kunne rådgive og støtte ledere og medarbejdere, så lærerkollegiet og skolen som helhed står stærkere. Det gør bestemt ikke noget at være ambitiøs i forhold til at videreudvikle en god skole med høj trivsel og faglighed både på og uden for skolen, hvilket kræver stærke relationelle kompetencer og en naturlig evne til at danne netværk, hvor der tales om muligheder frem for begrænsninger
Som skoleleder i Kolding Kommune skal man have en god dømmekraft og et veludviklet værdikompas, som emmer af passion for dannelse og uddannelse, og som vil det bedste for både skolen, eleverne og deres familier. Forskelligheder skal ses som en styrke og forudsætning for børns opvækst og dannelse.
Som skoleleder medbringer man et strategisk blik med øje for det brede samarbejde, både internt på skolen, men også i forhold til lokalsamfundet, forældre og forvaltningen. Det strategiske blik handler også om sikker styring og brug af data i beslutningsprocesserne. Faglige synspunkter og holdninger skal gå hånd i hånd med den viden data giver os.
Andet
For yderligere information, kontakt gerne Karen Albrechtsen, på tlf. 21 32 40 36 eller Chris E. Petersen fra MUUSMANN, på tlf. 81 71 75 16 og gerne som SMS pga. ferietid.
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst efter principperne i Ny Løn og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
Der gennemføres en omfattende ledelsestest med personlig tilbagemelding af MUUSMANN mellem de to samtalerunder.
Ansøgningsfrist: torsdag den 15. august 2024
Du bedes angive hvilken skole du ønsker at søge stillingen til øverst i din ansøgning.
Samtaleforløbet
For Munkevængets Skole:
- 1. samtale: onsdag den 21. august 2024
- Test: fredag den 23. august 2024
- 2. samtale: onsdag den 28. august 2024.
For Bramdrup Skole:
- 1. samtale: tirsdag den 20. august 2024
- Test: torsdag den 22. august 2024
- 2. samtale: mandag den 26. august 2024.
Mellem de to samtaler til begge stillinger vil der være et uformelt kaffemøde med skolechef Karen Albrechtsen.
Tiltrædelse: Den 1. oktober 2024
Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.
Ansøg via Muusmann - her
Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.
Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a3f07f5c)
Kilde: Jobnet.dk
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".
Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.
Jobbet er oprettet på vores service den 22.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
- Skoleleder
- Kolding
- Torsdag den 15. august 2024
Lignende jobs
-
Skoleleder til Fællesskolen Favrdal-Fjelstrup
Fællesskolen Favrdal-Fjelstrup søger nyt fyrtårn, der kan vise vejen, skabe udvikling og lave god skole for elever, forældre og medarbejdere.Når vi spørger eleverne, vil de gerne have en skolel..- Skoleleder
- Sydjylland
-
Institutionsleder til Børnehuset Klokkefrøen
På en gammel æbleplantage lidt uden for Fredericia finder du Klokkefrøen – vores daginstitution. Allerede fra parkeringspladsen ser du røg stige op fra skorstenen, og du fornemmer hurtigt, at stede..- Skoleleder
- Fredericia
-
Uddannelseschef til AspIT og AspIN
Ser du dig selv som Uddannelseschef på en af regionens største uddannelsesinstitutioner, hvor du står i spidsen for drift og videreudvikling af AspIT og AspIN på [xxxxx]? Har du lyst til at .- Skoleleder
- Vejle
-
Daginstitutionsleder i Stjerneskuddet
- Skoleleder
- Vejle
Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Kolding
Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Kolding over tid
Dato | Alle jobs som skoleledere |
---|---|
7. november 2024 | 1 |
6. november 2024 | 1 |
5. november 2024 | 1 |
4. november 2024 | 1 |
3. november 2024 | 1 |
2. november 2024 | 1 |
1. november 2024 | 1 |
31. oktober 2024 | 1 |
30. oktober 2024 | 1 |
29. oktober 2024 | 1 |
28. oktober 2024 | 1 |
27. oktober 2024 | 1 |
26. oktober 2024 | 1 |
25. oktober 2024 | 1 |
24. oktober 2024 | 1 |
23. oktober 2024 | 1 |
Populære søgninger
Lignende søgeresultater
Viceskoleleder til
i Middelfart
Se alle populære søgninger