Viceskoleleder til [xxxxx] i Middelfart

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Engageret, faglig og administrativ stærk viceskoleleder til Vestre Skole i Middelfart Kommune
Brænder du for folkeskolen, og vil du være med til at lede en traditionsrig og udviklingsorienteret skole, der lægger vægt på, at alle børn trives og oplever sig selv som værdifulde og bidragende i fællesskabet, så er det måske dig, der skal være en del af ledelsesteamet på Vestre Skole.

En byskole fyldt med liv
Vestre Skole blev indviet i 1897 og er en folkeskole, der ligger i hjertet af Middelfarts gamle bydel i smukke bygninger. Skolen ligger få minutters gang fra Middelfarts gamle havn, den nye marina, Kulturøen, skoven og Lillebælt. Vi bruger ofte de mange udendørs læringsrum i naturen og lokalområdet. Der er et godt og tæt fællesskab med forældre og aktører i lokalområdet. Vi arbejder hver dag for, at Vestre Skole er det naturlige skolevalg for byens børn.

Skolens ledelsesteam består af skoleleder, viceskoleleder og afdelingsleder for indskoling og SFO. Ledelsesteamet er nyt, da skoleleder tiltræder 1. august 2024. Du har med andre ord rig mulighed for at være med til at præge skolens udvikling i samarbejde med en meget aktiv og samarbejdsorienteret skolebestyrelse.

Vestre Skole har stabile og fagligt dygtige medarbejdere, og vi har en dejlig børnegruppe i et mangfoldigt og inkluderende miljø, som vi hele tiden arbejder på at udvikle. Vi er en skole, hvor alle behandler hinanden med gensidig tillid og respekt, og hvor hver enkelt kan tage ansvar for sig selv og fællesskabet.

Vi prioriterer undervisningstimer til at skabe helhjertede skoledage. Vi har ugentlige temadage med mulighed for fordybelse og anderledes undervisningsaktiviteter, herunder ture ud af huset, omlagte dage, samarbejde med virksomheder, skolefest, krybbespil og forårskoncert med fokus på traditioner og fællesskab.

Under hensyntagen til Vestre Skoles historie og traditioner arbejder vi alle på at skabe en moderne skole med udvikling af det pædagogiske område og børne – ungeperspektivet for øje.

Skolens 285 elever er fordelt på 0.-9. klasse primært som et-sporet og en SFO-afdeling med 105 børn. På samme matrikel har kommunens 10. klasse og Middelfart Musikskole til huse.

Der er ca. 40 medarbejdere fordelt på lærere, pædagoger, pædagogmedhjælpere og teknisk-administrative medarbejdere.

Læs mere om Vestre Skole her: https://vestreskole-middelfart.aula.dk/

Ledelsesopgaven
Du er ambitiøs og rutineret i daglig drift, skoleårets planlægning og du kan vedholde og facilitere udviklingsprocesser, hvor personalet er en aktiv del af processen.

Du træder ind i en venlig, imødekommende og traditionsrig kultur, hvor alle medarbejdere bliver set og mødt gennem en anerkendende ledelsesstil. Du agerer nærværende og har flair for dialogbaseret ledelse som fundament for nye tiltag.
Dine arbejdsopgaver vil - udover administrative opgaver som planlægning, eksamensafvikling og vikardækning - knytte sig til pædagogisk ledelse, lærings- og personaleledelse i relation til mellemtrin og udskoling.

Til stillingen knytter sig ugentlig undervisning, der tilpasses dine kompetencer.

Du skal være interesseret i at være med til fortsat at sikre kvalitet og udvikling af det pædagogiske område på Vestre Skole, så de allerbedste rammer for vores medarbejdere og elever fastholdes.

Om dig
Vi forventer, at du som kommende viceskoleleder brænder for ledelse og vil være med til at stå i spidsen for de mangeartede opgaver, der knytter sig til en skole af vores størrelse og med de glæder og udfordringer, som knytter sig til en moderne folkeskole.

Du er nærværende, udviser tillid og har fokus på empatisk og dialogbaseret personaleledelse tæt på medarbejdernes dagligdag. Derudover er du en udpræget holdspiller, der er rodfæstet i dig selv. Du er samarbejdsorienteret og kommunikerer tydeligt på alle niveauer.

Dit børnesyn er anerkendende, og du tænker det samme som vi: Alle gør det bedste, de kan.

Vi forventer, at du som ansøger har en grunduddannelse som lærer samt erfaring i folkeskolen. Det vil være en fordel at have ledelsesmæssig erfaring, enten som koordinator eller vejleder, og gerne en lederuddannelse, men dette er ikke et krav. Vi støtter videreuddannelse på diplomniveau.
Ledelsestalenter/aspiranter med solid erfaring fra skoleverdenen og den helt rigtige profil anbefales på det varmeste at søge stillingen.

Om Middelfart Kommune
På børne- og ungeområdet har vi en fælles vision: ”Fra Middelfartbarn til Verdensborger”. Alle skoler arbejder henimod fire strategiske pejlemærker og fire tværgående bånd, som sætter retningen for, hvordan vi ønsker at danne kommunens børn og unge til livsduelige verdensborgere.
Læs om visionen her: https://middelfart.dk/familie/born-og-unge/fra-middelfartbarn-til-verdensborger/

Løn- og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse er 1. oktober 2024.
Vi opfodrer til, at du besøger skolen.
Besøg bookes fra den 5. august hos Maria Rasmussen på telefon 8888 5700.
For yderligere oplysninger er du velkommen til at sende en sms fra den 25. juli til skoleleder Anders Mikkelsen på telefon 2037 0608, som så vil ringe dig op.

Ansøgningsfristen er torsdag den 15. august, klokken 24.

Vi forventer at afholde 1. samtale mandag den 19. august og 2. samtale mandag den 26. august.

Mellem 1. og 2. samtale udarbejdes en personprofil, som der gives tilbagemelding på inden 2. samtale.
Til 2. samtale forventes du at fremlægge et case-arbejde og reflektere over din personprofil for ansættelsesudvalget samt præsentere referencer.

Der indhentes børne- og straffeattest, og ansættelsen er betinget heraf.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principper om lokal løndannelse.

Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk via link på denne side

Bliv en del af vores engagerede team og vær med til at gøre en forskel!
Middelfart Kommune vil gerne kendes for en attraktiv og fleksibel arbejdsplads med et sundt arbejdsmiljø, god ledelse og mange muligheder for udvikling. Med afsæt i vores livsfasepolitik vil vi gøre vores for at imødekomme dine ønsker om timetal mm, så du opnår balance mellem arbejde og fritid. Vi er en kommune, hvor der ikke er langt fra ide til handling. Du kan læse mere om vores arbejdsplads på job.middelfart.dk

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller [email protected] og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.opdagmiddelfart.dk
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Middelfart
  • Torsdag den 15. august 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1