Teamleder søges til Center for Børn og Læring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Center for Børn og Læring søger en leder, der har lyst til at arbejde med styring, opfølgning og økonomi på hele centerets område. Du skal være stærk på økonomi, jura og have et grundlæggende kendskab til centerets faglige opgaver på børneområdet

Du har ledelsesansvaret for medarbejdere ansat i centeret, og du indgår i et tæt samspil med centerchefen og den øvrige ledelse i centeret. Du har også et godt samarbejde med centerets institutioner og skoler: Hovedopgaven er at understøtte styringen centralt og decentralt.

Om jobbet


Lederens primære ansvarsområde er tværgående styringsopgaver med ansvar for drifts- og udviklingsopgaver, med det formål at fastholde og udvikle den gode økonomiske og faglige styring på både skole- og dagtilbudsområdet. Lederen i denne stilling forventes desuden at have en god erfaring/indsigt i dagtilbuds- og skoleområdet.

Opgaveporteføljen for lederen og centerets medarbejdere udgør bl.a.:

  • Økonomistyring, hvor centrets sekretariat understøtter institutionernes styring og varetager dialogen med de centrale økonomi- og personalefunktioner i Center for Økonomi & HR
  • Pladsanvisning og kapacitet, herunder udvikling af en styrket kapacitetsstyring
  • Løbende udbudsopgaver
  • Politisk sagsfremstilling og opfølgning
  • IT/digitalisering
  • Faglige data og udvikling af anvendelsen af disse som analyse- og styringsredskab og rapporteringsværktøj i forhold til det politiske og eksterne niveau
  • Støtte til varetagelsen af sager om visitation, særligt i forhold til belysning af økonomiske aspekter
  • Styrke centerets generelt og især vedr. tilsynsforpligtelse i forhold til interne skoler på dagbehandlingstilbud i kommunen og elever, der hjemmeundervises.
  • Ledelse af tandplejen
  • Udbud og opfølgning i forhold til befordring af elever.

Om dig og opgaven


Lederen har personaleledelse af centrets medarbejdere på rådhuset og ledelse af lederen af den kommunale tandpleje.

Den nye leder vil møde engagerede og dygtige medarbejdere, der ser frem til en leder, der i dagligdagen er tæt på. Stemningen er god, arbejdsmiljøet er godt, og der er generelt en oplevelse af et godt samarbejde med den decentrale del af centret. Lederen vil også møde medarbejdere, der ønsker sig en leder, der støtter i hverdagens mange prioriteringer, har en anerkendende tilgang og bidrager til overblik, men også giver rum og delegerer.

Jobbet forudsætter særlige kvalifikationer i forhold til styring på området og du skal selv være en del af opgaveløsningen. Vi forventer en god indsigt i centerets opgave portefølje. Det forventes, at den nye leder har en formel lederuddannelse eller er i gang eller indstillet på at gå i gang med en lederuddannelse. Lederen har dermed baggrund for at styrke centrets viden og ageren i forhold til ny lovgivning og aktuelle dagsordener på dagtilbuds- og folkeskoleområdet.

Om os


Center for Børn og Læring blev dannet ved en sammenlægning af Center for Dagtilbud og Center for Skoletilbud i 2017. Målet er, at vi i et tættere samarbejde skal fortsætte udviklingen af suveræne dagtilbud og skoler med høj kvalitet. Samarbejdet siden har betydet en stærk synergi imellem tilbuddene og en god platform for at indgå i et betydningsfuldt tværfagligt samarbejde, der også går ud over centeret på tværs af organisationen.

Centerets ledelse består af Centerchefen, leder af PPR og UU, leder af Ressourceteamet og Sundhedsplejen og lederen som vi her søger efter. Vi er et relativt nyt team, der vægter en tæt dialog og ofte går vi fælles til opgaverne. Vi indgår i den samlede ledelse af Centeret med ledere af dagtilbud og skoler.

Centeret er karakteriseret ved at have en forholdsvis lille administration på rådhuset, en stor gruppe decentrale ledere, der har ansvar for arbejdspladser med selvstændig økonomi og har ledelsesansvar for en stor gruppe engagerede medarbejdere, der på tværs af fagligheder skaber læringsmiljøer, hvor børnene lærer og trives, så de får udnyttet deres potentiale bedst muligt, og bliver så dygtige, som de kan. Ledelsen af centret understøtter ledere og medarbejdere i at arbejde for at nå målet om alle børns trivsel og læring.

Lejre Kommune har et stort fokus på de tværgående indsatser for børn og unge. Der er iværksat et samlet program for de tidlige forebyggende indsatser på børneområdet. Programmet skaber sammenhæng for borgeren i indsatser på både det specialiserede og almene område. Forældrene inddrages tidligt i et tæt samarbejde om at finde løsninger inden problemerne vokser sig store – og handlekraften i skoler og dagtilbud styrkes.

Løn og ansættelse


Du vil referere til Centerchefen. Vilkårene aftales konkret mellem Lejre Kommune og den forhandlingsberettigede organisation. Ansættelse ønskes med tiltrædelse 1. marts 2022.

Alle interesserede er velkomne til at kontakte centerchef Morten Mygind Jensen tlf: 2967 0639 med spørgsmål om jobbet og en eventuel drøftelse af personlige kvalifikationer i forhold hertil. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgerne opfordres til at orientere sig om Lejre Kommune og Center for Børn og Læring på www.lejre.dk.


Den 17. januar træffer ansættelsesudvalgene beslutning om, hvem der indkaldes til 1. samtalerunde. De udvalgte ansøgere får besked samme dag.

1. samtalerunde afholdes den 21. januar 2022. 2. samtalerunde afholdes den 26. januar 2022 om formiddagen.

For de ansøgere, der går videre til anden samtalerunde, gennemføres en én-til-én samtale med Centerchefen. Herved får ansøger mulighed for at danne sig et personligt indtryk af jobbet og få svar på eventuelle spørgsmål inden sidste runde.

Yderligere oplysninger


Har du spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Centerchef - Børn og Læring Morten Mygind Jensen på tlf. nr. 2967 0639.

Der er ansøgningsfrist for stillingen den 16. januar 2022 kl. 12:00.

Arbejdssted vil være Lejrevej 15, 4320 Lejre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 27.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Midt-og Vestsjælland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 3
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 4
9. september 2024 5
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6