Leder af fritidsordningen på Hillerødsholmskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Hillerød Kommune søger til fritidsordningen på Hillerødsholmskolen en ambitiøs, engageret og dygtig pædagogisk leder, som brænder for børnenes trivsel, udvikling og læring og samtidig for ledelse som fag.

Du bliver en del af skolens ledelsesteam, og vil udover dit ledelsesansvar for Hillerød Fritidsordning (HFO) og børnehaveklasserne på Hillerødsholmskolen få ansvar for tværgående opgaver i organisationen, eksempelvis det planlægningsmæssige samarbejde med daginstitutionerne og indgå aktivt i elevsager, både overordnet og konkret.

Om Hillerødsholmskolen og fritidsordningen



Hillerødsholmskolen er en af Hillerøds store skoler, der ligger tæt på Hillerød centrum og Frederiksborg slotspark. Skolen har ca. 700 kreative, motiverede og livlige elever fordelt på to matrikler. Skolen er tresporet på de fleste årgange, og vi forventer en udvidelse af skolen i de kommende år. Vi er en skole med en stærk udviklingsorienteret profil, hvor både faglighed og trivsel er i centrum.

HFO på Hillerødsholmskolen består af 2 afdelinger: Regnbuen (HFO1) og Ødammen (HFO2) Regnbuen ligger på skolens matrikel, og Ødammen ligger naturskønt tæt på skolen. De to afdelinger er aldersopdelte: Regnbuen modtager børn fra 0. til 3.klasse og Ødammen fra 4. til 7.klasse. Ødammen modtager desuden børn fra de omkringliggende private skoler.

Regnbuen er en idræts-HFO med masser af ”albuerum” både inde og ude, hvilket giver mulighed for mange forskellige aktiviteter. Ødammen er et helt unikt samlingssted med et dyrehold, hvor der tilbydes børn og unge samvær og sjove aktiviteter i fantastiske grønne omgivelser.
Du kan læse mere om skolen og HFO på Hillerødsholmskolens hjemmeside.

Leder af HFO Hillerødsholmskolen


HFO’ens aktiviteter spænder vidt, og det bliver din opgave både at være med til at fastholde nuværende aktiviteter og at videreudvikle HFO’ens pædagogiske arbejde, så den fortsat kan være et attraktivt tilbud til børns fritidsliv efter skole. Vi lægger desuden vægt på, at du aktivt går forrest i arbejdet med professionelle læringsfællesskaber for pædagoger og lærere om god undervisning i skoletiden.

Vi har en forventning om, at du som HFO-leder i det daglige er fagligt nærværende og synlig i HFO’ens afdelinger og resten af skolen. Vi har også forventning om, at du med din faglige indsigt og forståelse kan sparre og involvere det pædagogiske personale troværdigt og værdiskabende i forhold til HFO’ens og skolens målsætninger og ramme.

Den vestlige del af Hillerød er i vækst, og i de kommende år står vi over for en større renoverings- og ombygningsproces for at få plads til flere børn på skolen. Du skal kunne bidrage aktivt til udviklingen af Hillerødsholmskolen, så vi sikrer gode rammer for børnene og medarbejderne i skolen og i HFO.

Din profil


Det er afgørende, at du har faglig viden og solid erfaring indenfor skolefritidsordninger / fritidsklubber. Det er ingen betingelse, men dog en helt klar fordel, hvis du har ledelsesmæssig erfaring, og hvis du også har en lederuddannelse med i bagagen, eksempelvis diplomuddannelsen i ledelse, er det blot et ekstra plus.

Vi lægger vægt på dine personlige og menneskelige egenskaber, herunder din evne til at være initiativrig, at tage ansvar, bevare overblik og ro, når det går stærkt, og samtidig have talent for at håndtere den høje grad af kompleksitet, der følger med en lederstilling hos os. Derudover lægger vi vægt på, at du er dygtig til refleksion, men også aktivt deltagende i et krævende og forpligtende samarbejde, både i din afdeling og i ledelsesteamet. Samtidig arbejder du struktureret, prioriterende og er beslutningsdygtig. Med den tværgående, administrative koordinationsopgave følger, at du har flair og interesse for - og meget gerne erfaring med - planlægning og drift fra folkeskolen.

Vi er dedikerede til alle vores ledelsesopgaver og er bevidste om vores ansvar, og så har vi en uformel omgangstone. Hvis du kan genkende dig selv i denne lederprofil og samtidig besidder en god portion humoristisk sans, passer du rigtig godt ind hos os.

Generelt om at være leder i Hillerød Kommunes skolevæsen


Som leder i Hillerød Kommunes skolevæsen forventer vi, at du deltager aktivt i udviklingen af området, og at du på linje med alle andre ledere og medarbejdere på børneområdet arbejder ud fra ”Fælles Børn Fælles Ansvar”, som indeholder vores sammenhængende børne- og ungepolitik, de politisk fastsatte indikatorer samt procedurer for at sikre tidlig indsats og sammenhæng i børns liv. Du kan læse Fælles Børn Fælles Ansvar her.

På hele børne- og ungeområdet i Hillerød Kommune arbejder vi nu og i de kommende år med et reformprogram under overskriften ”Stærke Fællesskaber i almenmiljøet med plads til forskellighed”. Vi lægger vægt på, at vores nye HFO-leder har lyst til at indgå i dette arbejde såvel tværgående som på Hillerødsholmskolen.

Hillerød Kommunes Skolepolitik 2021-2025 sætter retningen for folkeskolernes udvikling, og som HFO-leder skal du have lyst til at understøtte denne retning. Du kan læse skolepolitikken her.

Endelig kan nævnes, at Hillerød Kommunes Mål- og Indholdsbeskrivelse for HFO’erne udgør den fælles ramme om alle HFO’ernes virke.

Ansættelsesvilkår


HFO-ledere i Hillerød Kommune indplaceres på grundlønstrin 48 og lønnen fastlægges ud fra kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2022.

Hvis du er blevet nysgerrig og har spørgsmål,


er du velkommen til at kontakte skoleleder Muriel Nielsen på [email protected] eller via skolens kontor på telefon 72 32 77 00.

Rekrutteringsproces


Ansøgningsfristen er den 20. februar kl 23.59.
Ansøgning samt relevant dokumentation sendes digitalt via Hillerød Kommunes hjemmeside.

Vi forventer at afholde 1.samtale 23. februar og 2.samtale 25. februar.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Nordsjælland
  • Søndag den 20. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 2
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3