2 ledere til hhv. dagtilbuds- og skoleområdet med stærkt fokus på sammenhænge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

I Center for Børn & Læring Guldborgsund står vi over for en række spændende og vigtige udviklingstiltag i de kommende år. Vi søger to ledere til hhv. dagtilbuds- og skoleområdet, der er forankret i forvaltningen, og som skal være med til at sætte retning for og sikre den kvalitetsudvikling til gavn for vores børn og unge, som vi sammen har fokus på i de kommende år.<br /
Forvaltningen varetager projektledelsen på en række fælles udviklingstiltag til gavn for børn og unge i kommunen. I de kommende år vil vi bl.a. have fokus på nyt koncept for tilsyn på dagtilbudsområdet, der hviler på en fælles kvalitetsforståelse. Vi skal arbejde med en stadigt bedre udnyttelse af kapaciteten på 0-6-årsområdet samt implementering af minimumsnormeringer i dagtilbud – herunder strategi for rekruttering og kompetenceudvikling. Desuden skal vi tage næste skridt ift. at videreudvikle den styrkede pædagogiske læreplan i samklang med KOMPAS, der benyttes i Guldborgsunds dagtilbud. Vi skal desuden fortsat styrke den tidlige og rettidige indsats ift. børn og unge i udsatte positioner.

Vi arbejder målrettet og strategisk med at understøtte skolernes arbejde med at øge såvel trivslen som det faglige niveau i særligt dansk og matematik for børn og unge. Vi skal sammen styrke fremmødekulturen via den fremmødestrategi, der blev vedtaget kort før coronapandemien ramte.

Vi arbejder altid helhedsorienteret, og som leder af enten dagtilbuds- eller skoleområdet, vil du også få ansvaret for tværgående tiltag. Vi ønsker bl.a. at udnytte potentialerne i Guldborgsund Kommunes Dannelsesrygsæk endnu bedre samt at styrke overgangene fra dagtilbud til skole. Vi ønsker fortsat at styrke vores tværgående vejledernetværk, og vi arbejder med digitalisering med et pædagogisk formål. Som leder skal du bidrage til at styrke og udvikle det specialpædagogiske område herunder sammenhængen ml. dagtilbud og skoler på området, idet både kompetence, struktur og økonomi på netop dette område udvikler sig i disse år.

Ud over udviklingsopgaver, får du som leder af hhv. dagtilbuds- eller skoleområdet ansvaret for en række faste opgaver ift. driften af det område, du leder. Du bliver personaleleder for ca. halvdelen af de administrativt ansatte og konsulenterne i forvaltningen, hvis opgave det er at understøtte drift og udvikling af hhv. dagtilbuds- og skoleområdet.

I Forvaltningen er vi 20 medarbejdere, der bl.a. arbejder med politisk sagsfremstilling, tilsyn, pladsanvisning, data for kvalitetsudvikling, implementering af ny lovgivning, økonomi, fælles kompetenceudvikling samt det specialiserede børneområde og visitation.

Lederstillingerne fordrer, at du har en stærk faglighed på enten dagtilbuds- eller skoleområdet, samt at du er meget samarbejdende og helhedsorienteret, da Center for Børn & læring altid arbejder med det samlede område for øje og dermed er optaget af sammenhænge. Du er systematisk og følger ting til dørs. Du er god til at kommunikere skriftligt og mundtligt, og som leder er du nærværende, inddragende, dialogsøgende og lyttende. Du har erfaring med projektledelse og udviklingsarbejde, ligesom du er vant til at benytte data som en del af dit ledelsesmæssige grundlag.<br /
Vi tilbyder
  • At du kan være med til at sætte dit præg på kerneområdernes udvikling
  • Varierede opgaver og mange samarbejdspartnere
  • Dygtige og engagerede medarbejdere og lederkolleger
  • Selvstændighed i opgaveløsningen samtidig med, at du er en del af et tæt ledelsesfællesskab


Vi forventer du
  • Har ledelsesmæssig erfaring fra en politisk styret organisation og kendskab til forvaltningsmæssigt arbejde
  • Har en uddannelse inden for det pædagogiske felt på minimum mellemlagt videregående niveau
  • Har faglig indsigt i enten dagtilbuds- eller skoleområdet
  • Har kørekort og adgang til bil, da transport til bl.a. dagtilbud og skoler bliver nødvendigt
  • Det er en fordel, hvis du har en lederuddannelse eller anden relevant videregående uddannelse
  • Det er desuden en fordel, hvis du har praktisk erfaring fra enten dagtilbuds- eller skoleområdet samt erfaring fra en forvaltning, styrelse eller lignende.


Ansættelsesvilkår:
Leder efter gældende overenskomst. Der indhentes børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelsen. Der er tale om stillinger på fuldtid. Stillingerne er til besættelse pr. 1. oktober 2021.

Mere information om stillingen og Center for Børn & Læring:</strong
Center for Børn & Læring består af 17 daginstitutioner, dagpleje, 4 landsbyordninger med både skole og dagtilbud, 9 folkeskoler samt Ungdomsskolen og Ungdommens Uddannelsesvejledning. På forvaltningsniveau er vi 20 medarbejdere samt centerchef og centerledere.<br / Vi lægger vægt på at arbejde helhedsorienteret og på at være ét sammenhængende center for børn og unge i dagtilbuds- og skolealderen.

Hvis du er interesseret i en af stillingerne, kan du kontakte Centerchef for Børn & Læring Margit Mikkelsen på 2518 2800 og [email protected]<br /
Ansøgningsfrist:
Torsdag 5. august 2021

Samtaler:
1. runder afholdes 12. og 20. august 2021. 2. runde afholdes 27. august

Ansøgningsprocedure:
Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Marker venligst i overskriften på ansøgningen, om du søger som leder af dagtilbudsområdet eller leder af skoleområdet.
Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger. Alle opfordres til at søge, uanset personlig baggrund.
Til 2. samtalerunde kan du forvente at skulle svare på en case/lave en præsentation.

Mere om Guldborgsund Kommune:

Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=80dc0873)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Nykøbing Falster
  • Torsdag den 05. august 2021

Lignende jobs

  • Skoleleder på Lolland og Falster

    Efter mange års fantastisk arbejdsindsats har vores viceskoleleder besluttet at gå på pension. Vi søger derfor en ny viceskoleleder, der er fyldt med mod på ledelse, har et smittende godt humør, er..
    • Skoleleder
    • Lolland og Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0