Skoleleder til Nr. Alslev skole - Trivsel og læring for alle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Er du en nysgerrig leder med stor respekt for andres faglighed og lyst til at videreudvikle en velfungerende skole sammen med børn, personale og skolebestyrelse er du måske den skoleleder, vi søger på Nørre Alslev Skole.

Nørre Alslev Skole er en tosporet folkeskole med 330 børn og en engageret personalegruppe, der består af 15 pædagoger, 28 lærere, administrativt og praktisk personale samt tre ledere – hvoraf den ene kan blive dig.
I tæt samspil med en aktiv skolebestyrelse arbejder vi for at sikre vores elevers læring og udvikling med fokus på dannelse og med trivsel i højsædet.

Vi har et nært og tillidsfuldt samarbejde på tværs af ledelse, medarbejdere og skolebestyrelse, som vi værdsætter og vægter højt, og som også afspejles i vores APV samt i et lavt sygefravær blandt personalet.
Vi har et velfungerende fællesskab med et godt arbejdsmiljø og med et fælles fagligt sprog. Medarbejderne, eleverne, forældrene, skolebestyrelsen og ledelsen arbejder målrettet med vores trivselskoncept ”De gyldne 8”, som er med til at understøtte vores fælles pædagogiske sprog.

Gennem de senere år har vi arbejdet på at skabe en fælles retning for skolen, hvor vi har sat en række faglige og pædagogiske indsatser i gang på skolen. Vi arbejder aktivt med at styrke vores tværfaglige samarbejde endnu mere, den kommunale hvidbog i matematik, struktureret dysleksiindsats, dansk faglig rød tråd, og vi ønsker at forsætte udviklingen af ’den røde tråd’ igennem alle fag. Vi har et PLC, hvor vi prioriterer ressourcer, og hvor dygtige vejledere arbejder målrettet på at styrke elevernes læring.
Vi lægger vægt på mangfoldighed, hvor der er plads til alle børn. Nørre Alslev Skole har en fleksrække, som er et tilbud til børn med indlæringsvanskeligheder eller normaltbegavede børn, som udviser socialkognitive vanskeligheder, og som har behov for en særlig tilrettelagt
indsats, der rækker ud over almenskolens muligheder for undervisningsdifferentiering. Vi værner om forskelligheden og accepten af hinanden.
Det er vores håb, at du sammen med os vil være med til at videreføre det arbejde, der allerede er i gang, samt at du har stærke faglige og pædagogiske ambitioner for yderligere udvikling på skolens vegne og er åben overfor idéer fra medarbejdere og skolebestyrelse.
Vi lægger vægt på, at du er åben, lyttende og klar til at være i processen - også når vi ikke ved, hvor den fører os hen. At du prioriterer at arbejde på et fælles lederkontor, hvor døren som udgangspunkt altid står åben for børn, medarbejdere og forældre.
Du vil bidrage til realiseringen af det Pædagogiske Ressourcecenter (PRC), der forventes etableret på skolen. Du ser muligheder, men sætter ikke flere ting i gang samtidig, end vi i fællesskab kan følge til dørs.
Vi forventer, at du
  • Har en læreruddannelse og undervisningskompetence fra folkeskolen
  • Har en lederuddannelse minimum på diplomniveau eller vil tage en
  • Altid arbejder med afsæt i elevernes trivsel og læring
  • Kan arbejde i en politisk styret organisation og oversætte politiske beslutninger i praksis
  • Sætter rammer og retning ved at kommunikere tydeligt og empatisk på skrift og i tale
  • Har fokus på både udvikling og drift og har erfaring med økonomisk styring og opfølgning
  • Har et godt overblik og arbejder systematisk og vedholdende
  • Bidrager positivt og konstruktivt til samarbejdet i lokalsamfundet og i hele ledergruppen i Center for Børn & Læring
  • Indgår i det tværprofessionelle samarbejde bl.a. med PPR og Familieafdelingen

Vi tilbyder
  • Et alsidigt job med mange muligheder for at sætte dit eget præg på skolens udvikling i samarbejde med skolens medarbejdere, forældre, elever og nærmiljøet.
  • Et systematisk og tæt samarbejde med lederkolleger i hele Center for Børn & Læring. Du vil indgå i et stort ledelsesfællesskab med de ca. 40 ledere i skoler, dagtilbud og landsbyordninger samt forvaltning og desuden et mindre og tæt fællesskab af områdets ledere.
  • En skole med stærk opbakning fra lokalsamfundet og en meget engageret bestyrelse, der bidrager til at videreudvikle skolen – og naturligvis dedikerede medarbejdere, der brænder for eleverne, deres læring og udvikling/dannelse.
  • En central placering tæt på stationen og store, grønne områder. Skolen er nyrenoveret og fremstår som en moderne skole med hal og med en udendørs aktivitetspark, som aktive borgere har været med til at rejse fondsmidler til.

Få mere at vide:
Du kan læse mere om Nørre Alslev Skole på https://norrealslev-skole.aula.dk/
Hvis du er nysgerrig ift. denne stilling, så kontakt gerne viceskoleleder Pernille Lindholdt på 2518 0291 eller SFO-leder Hanne Jørgensen på 2518 0295. Vi ser gerne, at du aftaler et besøg på skolen.
Du kan også kontakte centerchef for Børn & Læring Margit Mikkelsen på 2518 2800.

Ansættelsesvilkår:
Stillingen er på fuld tid. Løn og vilkår efter gældende overenskomst mellem LC og KL.
Tiltrædelse hurtigst muligt og forventeligt 1. marts 2022

Ansøgningsprocedure:
Send din ansøgning senest 17. januar 2022 ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger. Alle, uanset personlig baggrund, opfordres til at søge. Der indhentes børne- og straffeattest ved ansættelsen.
Vi forventer at afholde samtaler fredag den 21. januar og mandag den 24. januar 2022. Vi sender invitation til samtaler onsdag den 19. januar. Du kan forvente at skulle svare på en case/lave en præsentation til anden samtalerunde, hvor der også vil blive indhentet referencer.

Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid.
Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Nykøbing Falster
  • Mandag den 17. januar 2022

Lignende jobs

  • Skoleleder på Lolland og Falster

    Efter mange års fantastisk arbejdsindsats har vores viceskoleleder besluttet at gå på pension. Vi søger derfor en ny viceskoleleder, der er fyldt med mod på ledelse, har et smittende godt humør, er..
    • Skoleleder
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Skoleleder i Maribo

    Er du passioneret omkring børn med særlige behov og interesseret i at sikre dem et stimulerende fritidstilbud? Har du ledelseserfaring eller et ønske om at udforske ledelsesområdet? Så kan du være .
    • Skoleleder
    • Maribo
    Få mere info
  • Skoleleder i Nakskov

    Vil du være med til at skabe rammerne for et godt børneliv med fokus på trivsel og udvikling for både de enkelte børn og for børnegruppen? Er du inddragende i din ledelsesstil og tydelig i din komm..
    • Skoleleder
    • Nakskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0