Uddannelsesansvarlig jordemoder til Gynækologisk-Obstetrisk-Pædiatrisk Afdeling på Nykøbing Falster Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Brænder du for uddannelse, og vil du gerne kombinere uddannelsen af jordemoderstuderende med klinisk arbejde/ fødsler og ambulante undersøgelser? Så er det hos os, du skal arbejde.

Stillingsbeskrivelse

Stillingen som uddannelsesansvarlig jordemoder er en kombineret fuldtidsstilling, hvor 20 timer er målrettet jordemoderuddannelsens 1. og 2. semesterstuderende i deres kliniske perioder. De resterende timer afvikles som vagter i klinikken, som en del af medarbejdergruppen på føde-/ barselafsnittet.

Du får ansvar for at varetage planlægning og tilrettelæggelse af uddannelsesforløbet for de studerende, således at deres kliniske uddannelse gennemføres med målopfyldelse på de forventede parametre. Dette foregår i tæt samarbejde med den teoretiske del af uddannelsen, som varetages af hhv Københavns Professionsskole og Absalon i Slagelse. Fra februar 2023 er den kliniske uddannelse udelukkende tilknyttet Absalon i Slagelse.

I den uddannelsesansvarlige funktion fungerer du som supervisor for kontaktjordemødrene omkring spørgsmål og opgaver med de studerende. En gruppe jordemødre har den kliniske vejlederuddannelse, men stort set alle jordemødre varetager kontaktjordemoderfunktionen omkring de studerende. Undtaget er de helt nyuddannede og nyansatte.

Som uddannelsesansvarlig er du også en del af det team, som står for gennemførelse af praktik for Falck- og ambulanceredder-elever, sygeplejestuderende, varetagelse af erhvervspraktikanter, ÅbentHus-arrangementer for uddannelsessøgende, og andre undervisningsopgaver som fx teamtræning/ færdighedstræning af ansatte på afdelingen.

Faglig og organisatorisk profil

Vi er en afdeling med ca 1000 fødsler årligt. Arbejdsdagene er alsidige og indebærer samarbejde mellem jordemødre, assistenter, sygeplejersker, sekretærer og læger. Som jordemoder varetages ambulante kontroller og fødsler, og medvirkes til plejen af de indlagte gravide og barslende i samarbejde med det øvrige personale.

Afsnit for fødende og barsel har fire fødestuer, hvoraf to af dem er etableret som sansefødestuer med lys i forskellige nuancer, musik/lyd og billeder. Derudover har vi ni familiestuer til de nybagte familier. På vores børneafdelingen varetages nyfødte fra uge 34+0. Pædiatriske sygeplejersker og pædiatriske læger assisterer ved akut brug for hjælp på afsnittet for fødsel og barsel.

Afdelingen har en vicechefjordemoder, som i hverdagen også har en funktion som superviser. I stedet for en klinisk jordemodersuperviser, hjælper og superviserer vi desuden hinanden hele døgnet med de udfordringer, der måtte opstå. For at en lille afdeling skal fungere, er det vigtigt at alle tager et ansvar, både for fagligheden og for det gode arbejdsmiljø. Hos os er der fokus på hjælpsomhed på tværs af faggrænser og stillinger, og din stemme er lige så vigtig som andres. Her er kort vej til forandring, og nye ideer hilses velkommen.

Jordemødre og læger arbejder tæt sammen som team omkring fødslerne. For os er det vigtigt, at familien kender de fagpersoner, som de kan møde i løbet af deres fødsel. Lægen er derfor velkommen til at hilse på inde på fødestuen, også ved ukomplicerede forløb.

Vi kan tilbyde dig

  • En spændende delt stilling, hvor du både står for uddannelse og har hands-on i klinikken
  • En afdeling, der er optaget af at være patienternes fødested, med fokus på individuelt tilrettelagt svangreomsorg og fødselsoplevelse
  • En afdeling, hvor vi arbejder målrettet med uddannelse, kvalitetsudvikling og patientinddragelse
  • En arbejdsplads, hvor vi prioriterer, at arbejdsliv og privatliv hænger sammen. Vi ved, at indflydelse på arbejdstilrettelæggelse og tilfredshed hænger uløseligt sammen, og vi værner om begge dele
  • En varieret arbejdsuge og mulighed for at bruge alle dine jordemoderfaglige kompetencer
  • Et tæt samarbejde med nærmeste leder, som i denne forbindelse er chefjordemoderen

Vi ønsker at du

  • Har bred klinisk erfaring som jordemoder
  • Gerne har erfaring med ansvar for studerende
  • Har relevant pædagogisk videreuddannelse på kandidat- eller masterniveau
  • Ser samarbejde som én af dine vigtigste kompetencer
  • Er en god teamspiller, der kan bidrage positivt til arbejdsmiljøet og vores kultur
  • Er udviklingsorienteret, og kan bidrage til at løfte fagligheden
  • Er informativ mundtligt som skriftligt
  • Er konfliktløsende
  • Kan arbejde selvstændigt, men samtidig indgå i det tværfaglige samspil

Du er velkommen til at kontakte os og aftale tid til en lille rundvisning på afdelingen og mærke stemningen.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og autorisation.

Samtaler forventes afholdt d. 22. juli 2022.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Nykøbing Falster
  • Onsdag den 20. juli 2022

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0