Uddannelsesleder til det tekniske og merkantile område

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydsjælland

Uddannelsesleder til det tekniske og merkantile område


Kan du løfte en spændende ledelsesopgave, som skal sikre udviklende læringsaktiviteter, effektiv service og fortsat udvikling af ZBC’s uddannelser i Ringsted? Vil du være med til at gøre en forskel for uddannelsessøgende elever og kursister? Så er du måske den nye leder, som ZBC Ringsted søger til at lede en række uddannelser inden for det tekniske og merkantile område.

På ZBC i Ringsted søger vi en uddannelsesleder, der i samarbejde med områdelederen, uddannelseschefen og områdernes engagerede undervisere vil drive og udvikle vores uddannelser inden for Data og Kommunikation, Elektronik og Svagstrøm, STU, Business (merkantile uddannelser) samt ZBC10 (10. klasse).

Om jobbet

Du vil blive del af en ambitiøs organisation, der vægter en tæt kobling mellem uddannelser og erhvervsliv, hvis mål det er løbende at sikre de bedst mulige forudsætninger for at styrke viden, færdigheder og kompetencer hos vores elever og kursister og derved uddanne til fremtiden og skabe uddannelser, der forandrer verden.

Vi befinder os lige nu i en spændende proces, hvor vi er i gang med udvikling af uddannelserne. Dette gælder f.eks. udvikling og implementering af digitale læringsforløb, implementering af nye bekendtgørelser og bæredygtige initiativer i relation til 17VM, hvor vi i et tværfagligt samarbejde arbejder med at geare underviserne til at facilitere læring, der imødekommer nutidens krav i forhold til pædagogik, didaktik, faglighed og bæredygtighed.

På vores uddannelsesområder er der et godt arbejdsmiljø både socialt og fagligt, og der lægges vægt på dialog og samskabelse.

Drivkraftig og udviklingsorienteret pædagogisk leder

Som pædagogisk uddannelsesleder på ZBC vil du få en afgørende rolle ift. både at drifte og sikre kontinuerlig udvikling af uddannelsesområderne. Du udøver datainformeret ledelse og kan som leder strukturere processer, så de bliver kvalificerende og inddragende samtidig med, at du følger systematisk op på de informationer, som er en vigtig del af arbejdet med at kvalitetssikre og udvikle uddannelsesområder og samarbejdet mellem ZBC og de omkringliggende virksomheder, såvel som at sikre trivsel blandt elever og medarbejdere. Du skal kunne lide at have mange bolde i luften på samme tid, og trives i en afvekslende hverdag, hvor det er afgørende, at du er fleksibel og kan prioritere mellem mange vigtige og ofte hastende opgaver, fordi du ved, at det er afgørende for uddannelserne og i sidste ende vores elever, kursister og organisation.

Du vil få en stor grad af frihed og fleksibilitet i en dynamisk organisation, hvor dine idéer let kan blive omsat til praksis, og hvor dit engagement har rig mulighed for udfoldelse. Det er vigtigt for dig, at der er fokus på den gode trivsel og arbejdsglæde i medarbejdergruppen, og at du motiveres af at skabe resultater sammen med og gennem andre. I kraft af din ledelsesmæssige erfaring evner du at samle og inddrage højt kvalificerede og specialiserede undervisere i både drift og udvikling af uddannelserne, så I sammen skaber de bedste uddannelser og uddannelsesmiljøer for vores elever og kursister, så de er klædt godt på til fremtidens arbejdsmarked.

Vi lægger vægt på, at du som organisations­medlem udvikler dig blandt andet via samarbejde, kollegial sparring og videreuddannelse. Ledelse udøves i dagligdagen af ledere og medarbejdere i fællesskab, men ledelsesansvaret ligger naturligvis hos ledelsen. Derfor deltager alle ledere på tværs af de erhvervsfaglige uddannelser løbende i et fælles internt ledelsesudviklingsforløb med fokus på pædagogisk ledelse, og hvordan vi omsætter strategi til praksis.

Som uddannelsesleder vil du ud over samarbejde med områdelederen på de nævnte områder, også indgå i et ledelsesteam på 4 ledere og uddannelseschefen, der varetager ledelsen af det samlede erhvervsuddannelsesområde i Ringsted. I samarbejde med områdelederen, uddannelseschefen og medarbejderne, får du ansvar for følgende

Arbejdsopgaver

  • Udvikle og sikre den pædagogiske og faglige udvikling og kvalitet af områdets uddannelser.
  • Varetage den daglige drift og ledelse af områdets uddannelser.
  • Udmønte visioner, strategier, mål og handleplaner for uddannelsesområderne.
  • Udarbejde budgetter og følge op på regnskaber og resultater.
  • Sikre gensidig videndeling, inspiration og motivation i afdelingen.
  • Koordinere skema-, uddannelses- og undervisningsplanlægningen.
  • Udvikle og vedligeholde en feedback-kultur, der medvirker til god trivsel blandt medarbejdere såvel som elever.
  • Udvikle uddannelsesområdernes kultur, organisation og uddannelsesmiljø.
  • Sikre løbende team- og medarbejderudvikling.

Med afsæt i de skitserede arbejdsopgaver ser vi gerne, at du har følgende

Kvalifikationer og kompetencer

  • Du har et stort kendskab til og interesse for erhvervsuddannelsesområdet.
  • Du har en relevant lederuddannelse som f.eks. en diplomuddannelse i Pædagogisk Ledelse.
  • Du har interesse for og erfaring med ledelse, og gerne pædagogisk ledelse inden for erhvervsskoleverdenen.
  • Du har erfaring med personaleledelse og kan engagere, begejstre og motivere andre.
  • Du kan coache og facilitere medarbejdere i en team-organiseret arbejdsform.
  • Du er autentisk, dialogisk, robust og tillidsskabende.
  • Du bedriver befordrende kommunikation.
  • Du arbejder med kvalitet i både udvikling og drift.
  • Du har en stor arbejdskapacitet også i de perioder, hvor der er en del at se til.
  • Du kan balancere krav og ressourcer med fokus på kerneopgaven, prioritere mellem mange vigtige og ofte hastende opgaver og navigere i en kompleks organisation og ofte travl hverdag.
  • Du har personlig gennemslagskraft, er forretningsorienteret, proaktiv, søger indflydelse og skaber resultater.
  • Du arbejder engageret, kan skabe idéer og kreative forslag til relevante projekter, samt føre disse i mål.
  • Du udøver datainformeret ledelse og følger systematisk op på vigtige informationer.

Ansættelse

Stillingen er en fastansættelse og indplaceret på det overenskomstmæssige lønniveau jf. cheflønsaftalen i staten med mulighed for forhandling af sammensætningen af lønnen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen snarest muligt og senest den 1. juni 2021.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er søndag den 18. april 2021, og ansøgninger modtages ikke efter denne dato.

I forbindelse med en eventuel ansættelse afholdes 1. samtaler i uge 16-17. Inviteres du til 1. samtale, skal du forvente, at du som en del af samtalen, vil blive stillet over for et par konkrete cases, som du vil få udleveret på dagen og bedt om at præsentere din løsning på.

2. samtalerunde afvikles omkring uge 18. Går du videre til anden samtalerunde, skal du være indstillet på, at vi i forbindelse med samtalen vil bede dig om 1-2 referencer, ligesom du evt. vil blive bedt om at udfylde nogle erhvervsrettede profilværktøjer, hvis resultater vil indgå som en del af det samlede vurderingsgrundlag.

Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer og opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte, uddannelseschef, Klaus Helstrand på tlf. 2273 5005 eller på mail [email protected] eller Områdeleder Merete Helms på tlf. 2519 0003 eller på mail [email protected]

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab. Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC. Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende på Sydsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Sydsjælland

Lignende jobs

  • Skoleleder på Næstved Specialskole

    Vores elever kan noget helt særligt – kan du noget helt særligt?Så kan du være vores nye skoleleder på Næstved Specialskole. Vores skole er et år gammel som selvstændig skole og vi er nået langt i .
    • Skoleleder
    • Sydsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere på Sydsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Sydsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere i Sydsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Sydsjælland over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
6. oktober 2024 1
5. oktober 2024 1
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1