Musik- og kulturskoleleder søges til kulturambitiøs kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Kan du med udgangspunkt i de strømninger, der er på kulturområdet, forme og give vores velfungerende og populære kulturskoler yderligere liv? Kan du få kulturskolerne til at spille en fremtrædende og væsentlig rolle i at udvikle kommunens kulturliv?

Til Høje-Taastrup Kommunale Musikskole søger vi en ny leder, som også får det samlede ansvar for alle kulturskoler i kommunen (Musik-, Billed- og Dramaskolen).

Du vil være daglig leder af Musikskolen, og da det også forventes at undervisning er en del af din hverdag, skal du have den fornødne faglige baggrund. Musikskolen vægter fællesskab gennem forskelligartede ensembler og sammenspil understøttet af instrumentalundervisning, favner klassisk og rytmisk musik både i bredden og i kvalitet, og er gennem et højt aktivitets- og koncertniveau synlig i lokalsamfundet.

Du vil få ansvar for godt 25 kvalificerede og engagerede medarbejdere fordelt på de tre skoler, herunder for de kompetente faglige ledere af Billedskolen og Dramaskolen. Aktiviteter og undervisning foregår forskellige steder i kommunen, men administrationen og du har kontor på musikskolen.

Du vil som Musik- og kulturskoleleder komme til at stå i spidsen for en ny kulturskolestrategi, som skal udarbejdes i nært samarbejde med medarbejdere, brugere, samarbejdspartnere og borgere. Vi søger derfor en selvstændig og engageret Musik- og kulturskoleleder, som vil gå forrest i arbejdet med at udvikle kulturen i Høje-Taastrup Kommune med afsæt i kommunens tre kulturskoler.

Høje-Taastrup Kommune ønsker at være kendt som en kulturkommune og har i de sidste fem år prioriteret udviklingen af vores kulturhuse med gennemgribende renoveringer, og netop nu opføres et børne- og kulturhus, som skal være hjemsted for de tre kulturskoler samt en skole og en daginstitution. Du får derfor også til opgave at sikre en god flytning til det nye domicil og at udnytte de potentialer det giver.

Målet er, at flere børn og unge skal opleve de tilbud, som de tre kulturskoler byder på. Børn og samarbejdspartnere skal bruge og udnytte kulturskolernes viden og erfaring som kompetencecenter. Alle tre kulturskoler skal stille deres ekspertise til rådighed i forhold til forskellige fagområder og udvikle samarbejdet med kommunens folke- og privatskoler samt sikre en fortsat afsmittende påvirkning af kommunens kulturliv.

Der sker meget i Høje-Taastrup Kommune, og der vil også de kommende år være en betydelig befolkningstilvækst. Der er en rivende udvikling med byudvikling i Høje-Taastrup C, Nærheden og kulturkvarteret, hvor der p.t. bygges et knapt 9000 m2 stort børne -og kulturhus. Det skal sikres, at såvel eksisterende som nye borgere kender og tilbydes kulturskolernes aktiviteter.

Vi forventer, at du:
  • Har en relevant uddannelse og erfaring med ledelse af højt kvalificerede medarbejdere indenfor musikskoleområdet ud fra en kunstnerisk musikforståelse
  • Kan arbejde relationelt og med en tillidsbaseret ledelsesstil, og kan bevare overblikket med mange bolde i luften
  • Er en visionær, engageret og inspirerende leder, der kan sætte retningen og har evnen og modet til at handle
  • Har erfaring med bruger- og bestyrelsesdialog, indholds- og kvalitetsudvikling, netværksdannelse og tværgående samarbejde
  • Har økonomisk indsigt og kan sikre en effektiv brug af ressourcerne
  • Kan bidrage på tværs i organisationen med kulturfaglige bidrag og udarbejdelse af materiale til politisk behandling
  • Kan profilere kulturskoleområdet i Høje-Taastrup Kommune både lokalt og nationalt med afsæt i aktiviteter og relevant netværk


Vi tilbyder dig
Et spændende og udfordrende job med høj grad af frihed under ansvar. Du vil få stor indflydelse på kunstnerisk indhold, aktivitetsudbud og organisering. Du vil få sparring og opbakning fra Center for Fritid og Kultur og et tæt samarbejde med vores øvrige kulturinstitutioner i kommunen, Bibliotekerne, Kulturhusene, Kroppedal Museum og Opera Hedeland. Du vil referere direkte til Centerchefen for Fritid og Kultur.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Centerchef for Fritid og Kultur Anders Christensen på tlf. 43 59 13 20 fra uge 32. Du kan også besøge vores hjemmesider: www.htkmusikskole.dk, www.billedskolen.htk.dk og Høje Taastrup Dramaskole | Facebook for mere info om skolerne og deres profil.

Vi forventer at holde samtaler den 8. september og 2. samtale d. 14. september 2021 med henblik på jobstart den 1. november 2021.

Send din ansøgning vedlagt CV med relevante erfaringer senest den 29. august 2021
Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst. Aflønning fastsættes efter reglerne for Ny Løn.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Taastrup
  • Søndag den 29. august 2021

Lignende jobs

  • Skoleleder i Storkøbenhavn

    Kan du balancere strategiske mål og ”beboeren i centrum”? Og er du en synlig leder, der vil stå i spidsen for Hørgårdens videre udvikling og sikre drift?Vi søger en sundhedsfaglig og erfaren fo..
    • Skoleleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Skoleleder i København

    Den Danske Filmskole søger en ambitiøs .
    • Skoleleder
    • København
    Få mere info
  • Skoleleder i Storkøbenhavn

    Leder til Den Selvejende institution Birkholm Leder du efter en rolle, hvor du kan gøre en meget konkret forskel for mennesker, der har brug for hjælp til det meste? Drømmer du om at arbejde et s..
    • Skoleleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Skoleleder i Storkøbenhavn

    Der er nu en enestående mulighed for at blive forstander i [xxxxx] Som forstander på Blomsterhusene bliver du leder for et højt specialiserede botilbud til borg..
    • Skoleleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0