Hands-on test managers til App-team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Brænder du for kvalitetssikring og tæt tværfagligt samarbejde med udviklere, designere og forretningsejere? Vi leder efter en test manager, der kan løfte teamet i at strukturere testarbejdet og gå forrest når kvaliteten af en løsning skal sikres og dokumenteres

I kontoret Udvikling og Apps fungerer vi som kompetencecenter for udvikling af mobilapplikationer på tværs af hele Skatteforvaltningen. Derfor har vi et naturligt fokus på de forretningsmæssige udfordringer og behov som bedst løses med app-teknologi. Du vil som Test Manager spille en central rolle i at planlægge, strukturere og facilitere testarbejdet for disse produkter.

Din nye arbejdsplads
Udvikling og Apps er en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST). Vi er et relativt nyt kontor og er i dag omkring 15 medarbejdere på kontoret. Vi arbejder med in-house it-udvikling og har flere teams, hvoraf det ene udelukkende er fokuseret på app-udvikling. Når vi udvikler løsninger, arbejder vi agilt med afsæt i Scrum og med et you build it you run it mindset, så vi også drifter og videreudvikler de løsninger vi laver.

Vores kontor er uformelt, dynamisk og sparrende. Vi har fokus på trivsel og personlig udvikling i en hverdag med højt fagligt niveau og interessante produkter der løfter vigtige samfundsmæssige opgaver. Der er en stærk kultur for at skabe forandringer og udfordre ikke-værdiskabende rammer. Du får en leder, der tror på direkte feedback, og som mener, at uddelegering af ansvar, gensidig respekt og en positiv tilgang er forudsætninger for, at mennesker trives og udvikles.

Om stillingen
Vi søger en eller flere kollegaer, der med struktur og et stærkt metodeapparat er i stand til at løfte kvaliteten af vores digitale produkter. Du tænker i kvalitetssikring og test fra et projekt fødes og sørger for, at det er en integreret del af vores udviklingssprints.

Dine primære opgaver:

  • Udarbejde testcases og sikre testbarheden af user stories
  • Analyse af projektets risikoprofil med henblik på at tilrettelægge teststrategi
  • Faglig ansvarlig for aktiviteter, der relaterer til selve testudførsel, herunder styring af fejlrapportering, sikring af alle relevante dele af systemet testes og at resultatet dokumenteres
  • Komme med forbedringsforslag til løsningen ud fra dit testfaglige perspektiv
  • Sikre sporbarhed til eventuelle forretningskrav
  • Sikre rammerne for udførsel af test er til stede, f.eks. relevante testmiljøer, testdata, m.m.


Som Test Manager indgår du som en integreret del af vores scrum-team og er dermed med til at sikre, at vi efter hvert sprint kan levere software, der er kvalitetssikret og klar til at vises frem.

Om dig
Du har erfaring med test-arbejdet og har måske en relevant certificering (f.eks. ISTQB eller Certified Agile Tester). Du er detaljeorienteret, struktureret og konstruktiv, når du samarbejder med resten af teamet, og du er vandt til agile arbejdsmetoder, f.eks. Scrum eller SAFe. Du har arbejdet med test i hele livscyklussen fra analyse til udvikling, lancering, drift og videreudvikling.
Det er en klar fordel, hvis du har specifik erfaring med kvalitetssikring af mobilapplikationer, herunder non-funktionel test, ligesom erfaring med Jira/Confluence er et plus.

Ansøgning og ansættelsesvilkår
Samtaler afholdes løbende, så søg jobbet allerede i dag ved at sende din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Søg jobbet”. Fristen for at søge jobbet er senest den 25. april 2020.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Aske Hven-Jensen på tlf. 25 31 80 53. Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg - tæt på Flintholm Station.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle IT-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende IT-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Frederiksberg
  • Lørdag den 25. april 2020

Lignende jobs

  • Smed til Værkstedsarbejde i København

    Smed til Værkstedsarbejde i KøbenhavnVi søger en dygtig og erfaren smed eller svejser til spændende værkstedsarbejde hos vores kunde, beliggende i København. Vi tilbyder en fastansættelse i et dyna..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Smede til Sort og Rustfri Opgaver

    Smede til sort og rustfri opgaverEr du en dygtig smed med erfaring inden for både sort og rustfri stål? Vil du være en del af et spændende projekt i København, der strækker sig over seks måneder? S..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Værktøjsmager - Præcisionsplast - Elektronikproduk...

    Vi fortsætter udviklingen og søger derfor en dygtig værktøjsmager til vores værktøjsteam, så brænder du for at arbejde med højpræcisionsværktøjer, og vil du arbejde med de nyeste teknologier, så ku..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Tag din karriere til nye højder som montør!

    Tag din karriere til nye højder som montørLige nu tilbyder vi en unik mulighed for at blive en del af vores kundes dynamiske team, hvor du ikke blot får et job, men bliver en del af en stor familie..
    • Smed
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som smed
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0