Professionel servicevagt til Facility Services

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Har du solid erfaring med vagtservice? Vil du bidrage med at skabe tryghed på vores lokation? Brænder du for også at yde intern service af høj kvalitet? Så er du måske vores nye servicevagt i Center for Ejendomsservice.

Om stillingen
Stillingen er placeret i afdelingen for FM-drift og har til opgave at skabe tryghed og yde FM-drift på vores lokation på Gammel Køge Landevej.

Seks jobcentre er flyttet sammen i den nyrenoveret bygning, som dagligt har over 2.000 borgerbesøg og er arbejdsplads for ca. 1200 medarbejdere.

Vi står for drift af lokationen samt at sikre tryghed for borgerne og medarbejderne i form af vagtrundering. Du bliver en del vores FM-team på lokationen som ud over vagtfunktionen også varetager skrankebetjening, vedligeholdelse af lokationen, udlån af tjenestecykler, mindre interne flytninger, udlevering og support af IT og mobiltelefoner, adgangskort m.v. Teamet består af ca. 20 medarbejdere, hvoraf ca. ni varetager servicevagtfunktionen og de resterende varetager serviceopgaver.

Servicevagterne arbejder i turnus, og du vil indgå i en fast vagtplan. Lokationens åbningstid er dagligt fra kl. 08.00-17.00, men du må påregne et par vagter om måneden til ca. kl. 20.30. Til stillingen hører der uniform.

Som servicevagt vil din primære opgave være at rundere på etagerne og sikre trygheden. Du vil dog også skulle hjælpe til med opgaverne i det øvrige FM-team, når dette er foreneligt med din primære opgave.

I det daglige vil du referere til servicelederen på lokationen. Din nærmeste personaleleder er chefen for FM-drift, som vil være på ejendommen ugentligt.

Vores forventninger til dig
Du kommer med en grundig erfaring i vagtrundering af en større lokation og evner at bevare overblikket over flere opgaver på en gang. Du formår at have fokus på at støtte og vejlede medarbejdere i mødet med borgere, samtidig med at du har respekt for den enkelte borger. Du er klar til at påtage dig andre serviceopgaver som supplement til din vagtfunktion.

Succeskriterierne for dit arbejde er at være med til at sikre god, stabil tryghed på lokationen. Det betyder, at du har øje for situationer, der kan eskalere, og du reagerer med det samme i konfliktsituationer, er konfliktnedtrappende og en god problemløser, der kan se muligheder fremfor begrænsninger. Endvidere er det afgørende, at du har en god situationsfornemmelse og empati for mennesker, og du anser relationer og samspil som en naturlig ting for at opnå succes.

Vi forventer derfor, at du

  • er ansvarsbevidst, fleksibel og serviceminded
  • evner til at holde hovedet koldt i pressede situationer
  • har it-kendskab på brugerniveau
  • har AMU grundlæggende vagtuddannelse
  • har lyst til at være med til at udvikle afdelingen med fokus på professionalisme og samspil på tværs.

Om Center for Ejendomsservice
Center for Ejendomsservice udfører ejendomsservice på Københavns Kommunes ejendomme, institutioner og botilbud. Vores services er blandt andet rengøring, viceværtservice, vagttjeneste m.m. Vi har desuden ansvar for integreret Facility Management på nogle af kommunens større administrationsejendomme.

Vi tager størst mulige hensyn til behovene hos de borgere og kolleger, der bor, færdes eller arbejder dér, hvor vi har ansvaret for ejendomsservice. Vi har fokus på, at vores kunder kan koncentrere sig om deres mål og kerneopgaver. Med det udgangspunkt vil vi levere effektiv og professionel ejendomsservice i høj kvalitet og med et differentieret udbud af serviceydelser. Center for Ejendomsservice er organiseret i afdelingerne Rengøring og Teknik, Rådhusservice, Facility Services og Driftsadministration.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat i Økonomiforvaltningen, Københavns Ejendomme & Indkøb, Center for Ejendomsservice.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Københavns Kommune og pågældende organisation efter principperne i Ny Løn.

Vi forventer, at du kan starte snarest.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi straffeattest.

Mere information
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved chef for FM-drift Keld Granhøj på 6080 1090.

Søg via nedenstående link senest søndag den 27. oktober 2019
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 44.

Københavns Ejendomme & Indkøb – vi skaber rum
Københavns Ejendomme & Indkøb er Københavns Kommunes ejendomsenhed og indkøbsorganisation. Vi ejer og administrerer mere end 2,6 mio. m2. Vi har ansvar for lejeaftaler, ejendomshandler, bygningsdrift, energioptimering, ejendomsservice og vedligeholdelse m.m. af blandt andet skoler, daginstitutioner, botilbud, plejehjem, kultur- og idrætsfaciliteter, administrationsejendomme osv. Vi er også kommunens primære indkøbsorganisation. Vi har ansvar for at gennemføre udbud af varer og tjenesteydelser på tværs af kommunen. Vi skal sikre, at det er enkelt at købe de rigtige varer til den rigtige pris for de, der køber ind til kommunalt brug. Vi tager udgangspunkt i forvaltningernes behov og samarbejder med vores kunder om at skabe de bedste løsninger. Vi beskæftiger ca. 840 medarbejdere og administrerer et årligt budget på ca. 1,5 mia. kr. Du kan læse mere om os på www.kobenhavnsejendomme.kk.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • København NV
  • Søndag den 27. oktober 2019

Lignende jobs

  • Smed til Værkstedsarbejde i København

    Smed til Værkstedsarbejde i KøbenhavnVi søger en dygtig og erfaren smed eller svejser til spændende værkstedsarbejde hos vores kunde, beliggende i København. Vi tilbyder en fastansættelse i et dyna..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Smede til Sort og Rustfri Opgaver

    Smede til sort og rustfri opgaverEr du en dygtig smed med erfaring inden for både sort og rustfri stål? Vil du være en del af et spændende projekt i København, der strækker sig over seks måneder? S..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Værktøjsmager - Præcisionsplast - Elektronikproduk...

    Vi fortsætter udviklingen og søger derfor en dygtig værktøjsmager til vores værktøjsteam, så brænder du for at arbejde med højpræcisionsværktøjer, og vil du arbejde med de nyeste teknologier, så ku..
    • Smed
    • København
    Få mere info
  • Tag din karriere til nye højder som montør!

    Tag din karriere til nye højder som montørLige nu tilbyder vi en unik mulighed for at blive en del af vores kundes dynamiske team, hvor du ikke blot får et job, men bliver en del af en stor familie..
    • Smed
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed i København NV over tid

Dato Alle jobs som smed
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0