Socialrådgiver til ungeafdelingen i Institution Midtfyn, Søbysøgård Fængsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Årslev

Kriminalforsorgen Syddanmark søger en socialrådgiver til Ungeafdelingen på Søbysøgård Fængsel snarest muligt. Stillingen er på 37 timer i ugen. Er det dig, vi leder efter?


Søbysøgård Fængsel har en nyetableret ungeafdeling i åbent regi og en ungeafdeling i lukket regi, der huser unge 15-17 årige, som afsoner. Afdelingerne kan også i enkelte tilfælde have unge 18-20 årige afsonere. Til brug for understøttelsen af de unges afsoning og udslusning, søger fængslet en socialrådgiver med erfaring i tværfagligt samarbejde og med kompetencer til at agere bindeled mellem fængsel og frihed. Der ydes en særlig pædagogisk indsats med henblik på at afklare de unge indsatte og bringe dem videre mod et liv uden kriminalitet.

Dine opgaver:

Som socialrådgiver på ungeafdelingen er du overordnet set tovholder på den unges sag i forhold til sagsbehandling under afsoning, og du skal sørge for at den unge bliver sendt godt videre med en individuel, tilrettelagt plan. Der arbejdes struktureret med at sænke de unges recidivrisiko, og i den tid de afsoner indgår både skole, beskæftigelse, ADL, fritidsaktiviteter, programvirksomhed mv. Det foregår i et tværfagligt samarbejde, hvor alle løfter i flok. Din opgave vil være at yde sagsbehandling og lave individuelle tilrettelagte planer i samarbejde med personalet og den unge – og vedholdende motivere herfor. Du skal indgå i samarbejde og samle sagsmateriale fra andre myndigheder og forældremyndighedsindehaver. Derudover skal du behandle udgange og prøveløsladelser og sørge for, at planen er forankret hos samarbejdspartnere, som eksempelvis kommuner og uddannelsessystem, når den unge løslades.

Til den daglige håndtering og behandlingsindsats vil det være din opgave at indsamle løbende evalueringer om den unge, som indgår i behandlingskonferencer en gang månedligt på afdelingen. Behandlingskonferencen fastsætter den samlede og individuelle indsats for afdelingens personale.

Vi søger en medarbejder, der:

  • Er uddannet socialrådgiver
  • Gerne har erfaring og viden fra det socialpsykiatriske område, og kan sparre om dette
  • Har erfaring med at arbejde med adfærdsvanskelige unge mellem 15 – 20 år
  • Kan samarbejde med andre faggrupper såsom fængselsbetjente, pædagoger, skolelærere mfl.
  • Har kendskab og gerne erfaring med familiearbejde
  • Har erfaring med samarbejde med det kommunale system og meget gerne også uddannelsessystemet
  • Kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt
  • Er rolig, afbalanceret og psykisk robust
  • Har gode formuleringsevner, både skriftligt og mundtligt
  • Har kendskab til IT på brugerniveau

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale for socialrådgivere i staten og er omfattet af aftale om Ny Løn. Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Tjenestestedet er Institution Midtfyn, Søbysøgård Fængsel, Søvej 27, 5792 Årslev.

Stillingen er på 37 timer ugentligt og er ledig til besættelse snarest muligt.

Om institutionen:

Søbysøgård Fængsel, der er en del af Institution Midtfyn, har plads til 181 indsatte. 139 i det åbne fængsel og 42 i det lukkede fængsel. Institution Midtfyn består, ud over Søbysøgård Fængsel, af Ringe Fængsel samt Pension Kværndrup. Målgruppen er mænd i alderen 15 og opefter. De 99 ansatte i fængslet dækker forskellige faggrupper som bl.a. fængselsbetjente, pædagoger, socialrådgivere, lærere, faglærere, værkmestre, behandlere m.fl.

Om afdelingen:

Du tilknyttes en ungeafdeling, hvor målgruppen primært er 15-17 årige indsatte, men med mulighed for en sekundærgruppe i alderen 18-20 år. Ungeafdelingen bidrager positivt til fællesskabet og indsatsen for de unge og de unge tilbydes afsoning i et pædagogisk miljø. Under opholdet udarbejdes der behandlingsplaner for de unge i samarbejde med det øvrige personale, som består af fængselsbetjente, lærere, pædagoger og socialrådgivere. Der er ligeledes tilknyttet en ekstern supervisor, som løbende afholder supervision og behandlingskonferencer med personalegruppen.

Vi skal senest den 6. november 2020 have modtaget din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Nærmere oplysninger om stillingen, kan fås ved henvendelse til Enhedschef Annette Lysgaard på tlf. 72 55 3714/3849 eller Enhedsleder Kamilla B. Knudsen på tlf. 72 55 89 83.

Ønsker du flere oplysninger om Kriminalforsorgen, kan du læse mere på www.Kriminalforsorgen.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Årslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Årslev
  • Fredag den 06. november 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Årslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Årslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Årslev over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1