Velfærdsteknologisk ambassadør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Til at understøtte implementeringen af velfærdsteknologi i undervisningen søger vi en velfærdsteknologisk ambassadør SOSU H ønsker at styrke elevernes kompetencer til fremtidens arbejdsmarked, hvor velfærdsteknologi har en central og støt voksende rolle. For at løfte velfærdteknologien ind i den praksisnære undervisning indsætter vi ambassadører på alle SOSU H’s skoleafdelinger. Her skal du understøtte underviserne i at udfordre vores elever, så de bliver så dygtige, som de kan, gennem brug af velfærdsteknologi i undervisningen.

Samarbejde om elevernes uddannelse Du bliver tilknyttet et korps af ambassadører på SOSU H, der sammen med vores undervisere og på tværs af skoleafdelingerne styrker implementeringen af velfærdsteknologi i vores helhedsorienterede og tværfaglige undervisning. Du bliver tilknyttet skolens afdelinger i Brøndby, Herlev og Frederikssund.

Du skal være med til at skabe synlighed for underviserne og eleverne, så de får øje på de velfærdsteknologier, som står til rådighed for og i undervisningen. Formålet er, at øge nysgerrigheden hos både underviser og elever, således at de får overblik over relevansen og anvendelsen af velfærdsteknologier i den praksisnære undervisning og elevernes praksis. Det handler ikke mindst om at skabe tryghed for undervisere og elever til at benytte velfærdsteknologi i læringen på SOSU H og ud i elevernes praksis.

Opgaver som ambassadør Du skal:

  • understøtte underviserne i at inddrage velfærdsteknologier i undervisningen
  • udarbejde og afprøve nye undervisningsforløb med velfærdsteknologier

  • sikre at teknologierne er tilstede og klargjort til brug i undervisningen

  • være bindeled mellem SOSU H og Videnscenter for Velfærdsteknologi, og samarbejde med koordinatorerne der.

  • påtage dig en aktiv rolle med at introducere og implementere nye velfærdsteknologier i undervisningen
  • afprøve undervisnings- og udviklingsforløb med digitale produkter og velfærdsteknologi med inddragelse af kolleger og elever
  • øge kendskabet til- og brugen af Videnscenterportalen.dk

Indflydelse og udviklingsmuligheder Sammen med undervisere og dine ambassadørkollegaer får du mulighed for at videreudvikle den måde, vi praktiserer undervisning og uddannelse på. På SOSU H er skole og praksis tæt forbundne, og i det led bliver du vigtig. Alle bidrager med viden og undren, vi prøver nye ting af, vi fejler en gang imellem - alt det lærer vi en masse af og du får mulighed for at udvikle dine og dine kollegaers pædagogiske og didaktiske kompetencer.

Du kan læse mere om vores pædagogiske grundlag her

Hvad forventer vi? Du har en særlig interesse i velfærdsteknologi og flair for, hvordan det kan indgå som en naturlig del af undervisningen. Sammen med underviserne har du interesse i at motivere unge og voksne ind i uddannelse og ud i arbejdslivet. Du har undervisningserfaring og kan praktisere anvendelsesorienteret, tværfaglig og differentieret undervisning. Du deler gerne ud af dine erfaringer. Du kan lide at arbejde innovativt og eksperimenterende med undervisning, og du inddrager digitale teknologier som en naturlig del af den.

Løn og ansættelsesvilkår Efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Til funktionen knytter sig en funktionstillæg. Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer pr. uge. Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse på 1 år.

Ansøgningsfrist og proces Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 25. marts 2022 kl 12:00. Forventet tiltrædelse 1. maj 2022 eller hurtigst muligt. Ansøgning med kopi af CV og bilag sendes elektronisk via link.

Samtaler afholdes tirsdag d. 29. marts 2022.

Vil du vide mere? Du er velkommen til at kontakte uddannelseschef Jacob Bro, telefon 30 369 369.

Om SOSU H På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte – med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-velfærd. Vi har desuden 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kompetencecenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med ni afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarter på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Brøndby
  • Fredag den 25. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2