Rådgiver til det specialiserede socialområde for unge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Vil du være med til at øge kvaliteten i indsatsen overfor socialt udsatte unge, og er du en engageret socialrådgiver/socialformidler, så har vi det perfekte job til dig.

Vi søger en socialrådgiver/socialformidler til et barselsvikariat i myndighedsfunktionen i et nyt Ungecenter, med forskellige faggrupper som tilsammen skal skabe en sammenhængende og koordineret indsats for at få alle unge mellem 15 og 29 år i job eller i uddannelse.

Ungecenteret er en hel ny enhed og derfor skal du være frisk på at skabe en ny kultur, hvor alle øver sig i at blive bedre til at se på effekten for de unge. Dette gøres blandt andet ved at samarbejde på tværs af social, uddannelse og beskæftigelse om at skabe helhedsorienterede indsatser for de unge og altid i et tæt samarbejde med de unge. Vi anvender blandt andet en løsningsorienteret tilgang og et fælles sprog, når vi sparrer omkring komplekse sager.

Vi øver os hele tiden på at tænke i nye baner og på at inddrage hinanden dér, hvor det giver mening. Dermed drager vi nytte af hinandens viden og kompetencer.

Ud over at indgå i dette tværfaglige samarbejde skal du være selvstændig og have gå på mod, fordi du er den eneste fagperson på det specialiserede socialområde i ungecenteret. Til gengæld har du dygtige tværfaglige kollegaer som ved noget om socialområdet, som du kan sparre med. Ud over det har du en faggruppe på det specialiserede socialområde i et andet kontor, som du bliver oplært af og som du kan indhente sparring hos i de konkrete sager.

Dine arbejdsopgaver

Din primære opgave er sammen med den unge at afklare behov efter blandt andet Servicelovens § 85 for støtte samt eventuelt bevilling og efterfølgende opfølgning af indsatsen. Derudover skal du generelt yde rådgivning/vejledning til unge med komplekse sociale problemstillinger. Du udreder efter Voksen Udrednings Metoden og måske har du kendskab til NEXUS – men dette er ikke et krav.

Du arbejder tæt sammen med en del andre aktører og du har et skarpt blik på overgangene fra børne-/familieområdet til voksenområdet.

Om dig

Vi forventer, at du er uddannet socialrådgiver/socialformidler, du må gerne have erfaring fra området/ målgruppen. Du kender Voksenudredningsmetoden (VUM) og har erfaring fra det specialiserede socialområde. Det sidste er dog ikke et krav.

Du brænder for at arbejde med de mest udsatte unge og du kan håndtere deres komplekse problemstillinger.

Der er en del administrativt arbejde forbundet med stillingen, så du skal være struktureret, have solide skriftlige kompetencer og trives med en travl hverdag. Herudover har du gode samarbejdsevner, er positiv og serviceminded, samt har et stort engagement, som kan bidrage til den fælles opgaveløsning. Vi ser gerne at du har kørekort.

Du får

I Ungecenteret er vi i gang med at opbygge et godt kollegialt fællesskab, hvor der er plads til at have det sjovt og hjælpe hinanden.

Der er et højt fagligt niveau, og du får dygtige kolleger, som giver dig et større indblik i egen faglighed, men også i andre fagligheder. Du får flekstid og indflydelse på selv at tilrettelægge dit arbejde.

Greve Kommune er en ambitiøs og udviklingsorienteret kommune, som ligger tæt på offentlige transportmidler og motorvej.

Løn og ansættelse

Stillingen er et barselsvikariat på 37 timer ugentligt med tiltrædelse 1. januar 2020 og vikariatet forventes at vare minimum frem til medio november 2020. Lønnen forhandles efter overenskomst og er med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Majbrit Møller, telefon 21535993, e-mail: [email protected] eller faglig koordinator Kin Vadskjær, telefon 25342756, e-mail: [email protected].

Vi holder samtaler den 29. oktober 2019 og gælder os til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Greve
  • Torsdag den 24. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Greve over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1