Jobcenter Greve opnormerer med rådgivere til sygedagpenge og jobafklaringsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve

Byrådet har besluttet at styrke indsatsen for langtidssygemeldte borgere med 1 rådgiverstilling i 2 år. Og derudover har vi en dygtig kollega, som træder ud af arbejdsmarkedet, derfor søger vi 2 rådgivere.

Så er du enig med os i, at du som rådgiver har afgørende indvirkning på sygemeldte borgeres tilbagevenden til arbejde eller uddannelse er det måske dig vi leder efter. Vi har fokus på kvalitet i samtalerne og plads til dine socialfaglige vurderinger i de enkelte sager og du skal være med til at understøtte, at vi bliver endnu bedre til at fastholde sygemeldte i arbejde, den tidlige indsats og virksomhedssamarbejdet.

Jobindhold

For stillingen med fokus på de langtidssygemeldte er det en absolut forudsætning, at du har forudgående erfaring med og et indgående kendskab til lovgivningen og mulighederne for at fastholde sygemeldte borgere på arbejdsmarkedet samt forelæggelse af sager på rehabiliteringsteamet. Du vil få sager fra dine kollegaer og der vil være rig mulighed for sparring.

I den anden stilling vil du komme til at varetage sagsbehandlingen fra start til slut idet en borger så vidt muligt ikke skifter rådgiver under sin sygemelding. Det betyder, at du både vil have borgere på sygedagpenge og i jobafklaring.

For begge stillinger gælder desuden, at du skal kunne samarbejde og koordinerer mellem forskellige interessenter og aktører, herunder de sygemeldtes arbejdspladser. Essentielt for vores arbejde er, at du er i stand til at tænke i helheder, er dygtig til at kommunikere og dokumentere samt har lyst til at arbejde i et jobcenter, hvor vi har fokus på målrettede, effektive og bæredygtige forløb for den enkelte borger. Desuden skal du have lyst til at bidrage til en løbende udvikling af området; for eksempel ved at indgå i arbejdsgrupper, specialisere dig inden for særlige målgrupper eller andre tiltag, som vi sammen udvikler.

Vi arbejder ud fra en værdi om, at borgere selv har indflydelse og ansvar for deres forløb. Det gør vi på forskellige måder – for eksempel gennem en ressourceorienteret og ansvarsbevidstgørende tilgang i samtalerne. Samtidig er vi konsekvente og dermed vil du skulle være meget tydelig i din tilgang til borgeren.

I Job & Socialservice er der hele tiden fokus på det tværgående og helhedsorienterede arbejde. Vi er heldigvis organiseret under samme ledelse som ydelsen, det specialiserede socialområde og rusmiddelområdet. Vi arbejder tæt sammen med dem om indsatser, der skal bringe den sygemeldte tilbage i job. Desuden er Jobcenterets Aktive Tilbud vores hovedleverandør og de leverer tilbud og virksomhedsforløb af høj kvalitet, hvor fokus er på progression, tæt opfølgning og individuelt tilrettelagte forløb.

Stillingerne er organiseret i Fastholdelsesteamet, som i forvejen består af 14 rådgivere på sygedagpenge- og jobafklaringsområdet, 4 i gruppen med ledighedsydelse og flexjob, 1 faglig konsulent og 1 teamleder. Vi brænder alle for vores arbejde og glæder os til at tage imod dig. Vi er kendetegnet ved et godt kollegialt fællesskab, faglig sparring og en grundig oplæring af nye kolleger. Desuden er det en vigtig værdi for os, at den enkelte kollega ikke kommer til at stå alene. Det udmønter vi for eksempel ved at være organiseret i makkerskaber, samt drøfte sager ud fra en fastlagt systematik.

Om dig

Du har en relevant socialfaglig uddannelse og kommer fra en lignende myndighedsstilling, hvor du har iværksat beskæftigelsesrettede tilbud, haft fokus på rettidighed i din sagsbehandling, vurderet uarbejdsdygtighed, forelagt sager for rehabiliteringsteamet og bidraget løbende til udvikling og forbedring af arbejdsgange.

Som et helt centralt værdigrundlag tror du på, at selv borgere med komplekse problemstillinger er værdiskabende på arbejdsmarkedet – og du arbejder målrettet efter denne værdi.

Du ser vigtigheden af og ikke mindst mestrer at dokumentere det, der virker for borgere på sygedagpenge og du trives med myndighedsrollen.

I perioder vil du have travlt og derfor er det vigtigt, at du forstår at løse din opgaver balanceret. Det vil sige: korrekt og med fokus på effektiv brug af ressourcerne. Derfor arbejder du struktureret, selvstændigt, systematisk, har et godt overblik og en høj datadisciplin. It-løsninger ser du som et uundværligt redskab i opgaveløsningen og du er indstillet på, at der kontinuerligt stilles krav om høj datadisciplin - både hos dig og borgerne. Du er resultatorienteret og indstillet på, at din indsats skal medføre synlige resultater.

Som person har du en positiv livsanskuelse og ser muligheder frem for forhindringer.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte teamleder Berit Kristoffersen på tlf.: 43 97 97 97, [email protected] eller faglig konsulent Michael Rasmussen på 43 97 97 97 [email protected]

Løn og ansættelse

Begge stillinger er på 37 timer om ugen. Stillingen til de langvarige sygedagpengesager ønskes besat 1. januar 2022, tidsbegrænset i 2 år. Den anden stilling ønskes besat 1. februar 2022. Lønnen fastsættes efter forhandling med din faglige organisation og principperne i Ny Løn.

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 10. november 2021. Ansættelsessamtaler holdes i uge 46 og 47 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Greve
  • Onsdag den 10. november 2021

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Greve

    Fri kontakt
    Borgernær visitator søges til Greve Kommunes midlertidige døgnpladser. I Greve Kommune ønsker vi at sikre sammenhængende forløb og fremme den borgernære visitation i komplekse borgerforløb. Derfor er der nu en helt unik mulighed for at blive vores nye forløbsvisitator med ansættelse senest pr. 1.
    • Socialrådgiver
    • Greve
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Ballerup

    Socialrådgiver – Erfaring med arbejdsfastholdelse Vil du være med til at gøre en forskel og sætte dit aftryk på en afdeling i udvikling? Er du erfaren socialrådgiver med indgående kendskab til..
    • Socialrådgiver
    • Ballerup
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Brøndby

    Vil du være en del af et stærkt fagligt fællesskab, og er du også optaget af at udfolde og udfordre din faglighed i en dynamisk afdeling? En af vores gode kollegaer har valgt at læse videre, og..
    • Socialrådgiver
    • Brøndby
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Brøndby

    Intro:Vi udvider og savner derfor en ny kollega. Har du erfaring med målgruppen – folk der er afhængige af stoffer eller alkohol og du samtidig har en uddannelsesmæssig relevant faglig baggrund..
    • Socialrådgiver
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Greve over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 3
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3