Sagsbehandlere til sygedagpengeindsatsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

I Haderslev Kommune er fastholdelse og tidlig sygedagpengeindsat prioriteret.

Jobcenter Haderslev er i en spændende udvikling og Sygedagpengeteamet er allerede godt i gang med at implementere nye måder at arbejde på. Vi vil en tidlig indsats og inddrager derfor den sygemeldtes arbejdsplads fra første dag, da vores erfaring siger, at det er på virksomhederne at løsningerne skal findes. Derudover har vi tæt samarbejde med dagpengeteamet i de sager, hvor de sygemeldte ikke har en arbejdsplads at vende tilbage til.

Derfor søger vi nu 2 nye kollegaer, der med skarpt beskæftigelsesfokus, en struktureret tilgang og faglige kompetencer, brænder for at lykkes med at understøtte sygemeldte borgeres tilknytning til arbejdsmarkedet. Som medarbejder i Sygedagpengeteamet får du tæt kontakt med både borgere og virksomheder, og du får en unik mulighed for at skabe værdi for begge parter. Borgergruppen er tæt på arbejdsmarkedet, og vi tror på, at der er en plads til alle på arbejdsmarkedet, hvorfor vi derfor er mulighedssøgende i vores tilgang, for derved at skabe stærke og holdbare løsninger.

Vi søger 2 nye kollegaer, 1 til fastansættelse og 1 til et års vikariat.

Vi arbejder bl.a. med Momentum, Net Forvaltning Sundhed, Acadre Web og Teams – og kender du ikke disse systemer, skal vi nok lære dig dem! Både fagligt, teknisk og kollegialt, vil du få en mentor/buddy i din opstart.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:
  • Ansvar for egen sagsstamme, herunder bl.a.:
  • Fastholdelsesindsats, tidlig indsats og løbende opfølgning på sygedagpengesager, herunder personlige møder, også ude på virksomhederne som er vores vigtigste samarbejdspart
  • Tæt samarbejde med A-kasser og Dagpengeteamet
  • Tæt samarbejde med bl.a. psykiatrien, virksomhedskonsulenter, handicapkonsulenter, sundhedsområdet og de faglige organisationer
  • Træffe afgørelser jævnfør sygedagpengeloven/myndighedsopgaver
  • Tæt kontakt til arbejdsgivere, virksomheder, praktiserende læger og andre tværfaglige instanser
  • Forberedelse af sager til møder i Rehabiliteringsteamet eller FØP på det foreliggende

For at lykkes skal du kunne nikke genkendende til følgende:
  • Relevant erfaring inden for sygedagpengeområdet
  • Faglig relevant uddannelse, f.eks. socialrådgiver eller socialformidler
  • Stor viden om sygedagpengelovgivningen, og erfaring med at finde muligheder i lovgivningen til glæde for borgere og virksomheder
  • Evner at skabe samarbejde der motiverer – både med borgere, kollegaer samt samarbejdspartnere internt såvel som eksternt
  • Styr på din redskabspalette; gode samtaler, god skriftlighed, fokus på progression, høj retssikkerhed, datasikkerhed mv.
  • Kunne kommunikere i øjenhøjde, og i fællesskab med borgeren/virksomheden finde de rette løsninger. Herunder med fokus på at det er arbejdsmarkedet og vejen dertil, der er omdrejningspunktet

Som person er du empatisk, systematisk og struktureret, og du er hurtig til at danne dig et overblik i en sag, ny lovgivning osv. Da vi har mange forskellige borgere og sagstyper, skal du kunne rumme lidt af hvert og samtidig formå at se og forstå den enkelte borger. Det er vigtigt, at du evner at sætte dig i borgerens sted og derved kan kommunikere kompliceret lovgivning på en forståelig måde. Du skal både kunne arbejde selvstændigt og team-orienteret, da vi hjælper hinanden, men grundlæggende har ansvaret for vores egne sagsstammer. Derfor er dine prioriteringsevner også essentielle.

Som kollega er du bidragende ind i fællesskabet – både det faglige og det sociale. Vi vægter god humor, trivsel og arbejdsglæde. Vores afsæt er vores professionelle virke og vores fælles kerneopgave.

Lyder det også spændende for dig og har du lyst til at styrke vores indsats? I så fald glæder vi os til at læse din ansøgning.

Stillingerne er normeret til 37 timer pr. uge. Løn i henhold til gældende overenskomst. Ansættelse hurtigst muligt og senest den 1. januar 2022.

Yderligere oplysninger
Få mere at vide hos teamleder Trine Fransen på telefon 24 22 87 62 eller afdelingsleder Sanne Nielsen på telefon 51 51 11 78.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag senest tirsdag den 23. november 2021 kl. 8.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 26. november 2021.

I ansættelsessamtalen deltager teamleder, afdelingsleder, beskæftigelsesbehandler og TR.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ff60113e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Haderslev
  • Tirsdag den 23. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1