Familiebehandler til [xxxxx]s Familiehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Er du interesseret i at arbejde med udsatte børnefamilier og har du lyst til at være med i en hverdag, hvor kreativitet og høj faglighed vægtes i tæt samspil med kompetente og omsorgsfulde kollegaer? Så er du måske vores nye kollega!

Herlev Familiehus er et levende hus med 13 dygtige familiebehandlere med forskellige faglige baggrunde og køn. Vi har til huse i lokaler tæt på Herlev Centrum med plads til gruppeforløb, samtaler, familieaktiviteter m.m.

Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde dig?
Du kan blive en del af et familiehus i en rivende udvikling. Vi er i gang med at organisere os i 3 teams. Et forebyggende team, som arbejder med tidlig opsporing og indsats, et familiebehandlingsteam, som arbejder med komplekse og mere omfattende indsatser i familien, og et tredje team, Familieliv, som arbejder med intensiv, højt stilladserede og håndholdte indsatser i de mest sårbare familier.

Der er en bred vifte af opgaver efter Servicelovens paragraf 11 og 52. Opgaverne vil således spænde fra terapeutiske behandlingsforløb til konkret vejledning og behandling af børn, unge og familier. Vi arbejder med familierne i hjemmet og i Familiehuset, ligesom vi har et tæt samarbejde med familiens private såvel som professionelle netværk i form af bedsteforældre, skoler, daginstitutioner mm.

Alle i Familiehuset arbejder med FIT og Åben Dialog. Der arbejdes netværks- og helhedsorienteret med familierne. Dette i troen på, at forandringer opstår gennem dialog med netværket og ændrede måder at tale sammen på.

Herlev er en mindre kommune, hvor gode idéer hurtigt kan iværksættes til gavn for familier
og arbejdsglæde. Vi arbejder på tværs af faggrænser og med kollegaer i alle hjørner af
kommunen. Du vil få ekstern supervision, ledelsesmæssig- og kollegial sparring samt deltage i behandlingskonferencer og FIT supervision.

I Herlev Familiehus har du stor indflydelse på planlægningen af eget arbejdsliv. Vi
møder hinanden med tillid og åbenhed. Vi kan lide at være sammen og nyder at samles i faglige såvel som sociale sammenhænge.

Forventninger til dig
Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:
  • en baggrund som pædagog, psykolog, socialrådgiver, lærer eller lignende med familieterapeutisk efter- eller videreuddannelse.
  • har erfaring med familiebehandling.
  • har kendskab eller lyst til at lære mere om området.
  • er ressourcefokuseret, anerkendende og møder det enkelte menneske med åbenhed og nysgerrighed.
  • er positiv, vedholdende, ansvarlig og robust.
  • kan kommunikere klart og tydeligt, både mundtligt og skriftligt.
  • tænker i tværgående løsninger og kan bygge bro mellem aktører omkring en familie.
  • er indstillet på skiftende arbejdstider; morgen, dag og aften.


Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer med mulighed for nedsat timeantal. Vi ønsker stillingen besat pr. den 1. juni 2022 eller snarest herefter.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen aftales efter principperne om Ny løn. Vi indhenter børneattest og udvidet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 24. april 2022. Ansættelsessamtalerne forventes afholdt den 27. og 29. april 2022.

Har du spørgsmål?
Du kan læse mere om kommunen på herlev.dk. Du er velkommen til at kontakte faglig leder af Familiehuset, Katrine Lund, på 2342 2627.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Herlev
  • Søndag den 24. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2