Socialrådgiver eller socialformidler til Familieenheden i Veterancentret i Holstebro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Veterancenterets Familieenhed søger en socialrådgiver eller socialformidler, der ønsker at gøre en forskel for børn og Familier til Forsvarets veteraner og tjenestegørende soldater.

Om os

Familieenheden er det nyeste store initiativ i Veterancentret. Vi skal sikre, at veteranens pårørende får den nødvendige faglige støtte og hjælp til de udfordringer, der kan være ved at leve med følgevirkninger efter udsendelse. Ligeledes er det vores opgave at støtte børn og unge af tjenestegørende soldater, eksempelvis i forbindelse med udsendelse til internationale missioner. Vi arbejder endvidere på at sikre smidige overgange mellem forskellige offentlige systemer således, at børn, unge og voksne pårørende bliver støttet i at få den rette hjælp.

Du vil blive ansat som specialiseret børnerådgiver og stillingen er placeret på Dragonkasernen i Holstebro, hvor du sammen med din nærmeste kollega vil dække hele Region Midtjylland. Dine andre kolleger i Familieenheden er fordelt i Aalborg, Fredericia, Høvelte, Slagelse og Ringsted. Din nærmeste leder er placeret i Ringsted, men er ofte ude i landet hos rådgiverne.

Veterancentret har hovedkontor i Ringsted med lokale centre rundt om i landet.
Ud over Familieenheden huser Veterancentret bl.a. en Socialrådgiversektion, en Beskæftigelsesrådgiversektion, en Opsøgende rådgiversektion og en Militærpsykologisk Afdeling, og vi indgår alle i et tæt tværfagligt samarbejde. Du kan læse meget mere om Familieenheden og Veterancentret på www.veterancentret.dk

Om stillingen

I Familieenheden vil du opleve stor frihed til at tilrettelægge dit eget arbejde samt mulighed for at komme tæt på de Familier, du arbejder med. Du vil ikke være underlagt administrative deadlines og have traditionelle myndighedsopgaver, som man eksempelvis kender fra kommunale forvaltninger. Som specialiseret børnerådgiver hos Veterancentret indgår du i stedet i tæt kontakt med de enkelte Familier, hvor dine primære opgaver er at yde støttende samtaleforløb, børnesamtaler, psykoedukation og familiesamtaler. Du har både kontakt til veteranFamilier, hvor en forælder er ramt af efterreaktioner af udsendelse, og aktive, tjenestegørende soldater, hvor en forælder skal udsendes på international mission, og tematikkerne for din rådgivning spænder derfor bredt. Du bidrager herudover til en stabil overgang til andre relevante interne og eksterne aktører.

En anden vigtig arbejdsopgave er at formidle viden om børn og pårørende, så professionelle og frivillige, som er i kontakt med målgruppen, får en øget forståelse for denne gruppes særlige situation og behov.

I samarbejde med en kollega bliver du gruppeleder for samtalegrupper for børn og unge. Tilbuddet er en særlig indsats på området, og du får både en uddannelse og oplæring.

Du skal forvente nogen indenrigs rejseaktivitet, ligesom der kan forekomme aften- og weekendarbejde i begrænset omfang. Overarbejde afspadseres en-til-en. Det er et krav, at du har kørekort til personbil, da du kommer til at benytte Forsvarets tjenestebiler.

Om dig

Du kan have en faglig baggrund som socialrådgiver eller socialformidler, og det er vigtigt, at du har bred erfaring inden for børne- og ungeområdet. Din erfaring kan eksempelvis stamme fra kommuner, Familieretshuse eller Børne- og ungdomspsykiatrien. Vi forestiller os derudover, at du arbejder ud fra en systemisk/narrativ tilgang.

Du er en god støtte og en stærk rådgiver for Familier i udsatte positioner og motiveres af det nære arbejde med målgruppen frem for myndighedsrollen.

Du er vant til at koordinere indsatser på tværs af fagligheder og sektorer, er glad for tværfagligt samarbejde og ser styrken i at samarbejde, spille andre gode og være et team.

Du er optimistisk anlagt og har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner. Du har en opsøgende tilgang over for samarbejdspartnere og mod på at undervise og holde oplæg for eller sammen med disse.

Som person er du nysgerrig, iderig og går til dine opgaver med selvstændighed og en positiv tilgang. Du er god til at søge og give sparring i dit kollegaskab, så opgaveløsningen bliver grundig og helhedsorienteret. Du trives i en hverdag, hvor tingene går stærkt og opgaverne er mangeartede og har mod på at videreudvikle Familieenheden i samarbejde med dine kolleger og nærmeste leder.

Ansættelsesvilkår

Afhængig af din baggrund, vil du enten blive ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for ansatte i staten eller på individuel kontrakt. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer er der mulighed for forhandling af tillæg. Dertil kommer en fuld arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer inkl. frokostpause og ønskes besat den 1. juni.

Som ansat i Forsvarsministeriets organisation, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet. Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte specialiseret børnerådgiver Annette Andersen på tlf. 7216 3278 eller leder af Familieenheden Anne-Mette Semlov på 7216 3370. Spørgsmål vedr. løn- og ansættelsesvilkår kan HR-konsulent Birgit Jepsen oplyse på tlf. 7281 9183.

Ansøgningsfristen er den 3. april og vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler d. 21. april.

Du søger stillingen via linket, og vi beder dig vedhæfte både din ansøgning, CV og kopi af dit uddannelsesbevis. Vær opmærksom på, at bilag skal tilføjes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM VETERANCENTRET
Veterancentret er forankret i Forsvarsministeriets Personalestyrelse og står for en systematisk indsats rettet mod alle veteraner og pårørende før, under og efter udsendelse.

Udover de proaktive indsatser kan alle veteraner og pårørende få støtte fra psykologer og socialrådgivere, hvis behovet er relateret til udsendelse. Vi koordinerer indsatser med interne og eksterne aktører på området. Opgaverne omfatter bl.a. produktion og formidling af viden om veteraner og deres forhold, socialområdet, rehabiliteringsområdet, det militærpsykologiske område, klinisk behandling og koordination af veteranområdets initiativer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Holstebro
  • Søndag den 03. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4