Socialrådgiver/socialformidler til Ungeteamet, Fagcenter Børn og Familie, Kalundborg Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Om jobbet

Ungeteamet søger en ny kollega med tiltrædelse 1. juli 2022 eller snarest muligt.

Vi har opnormeret rådgiverteamet, så vil du være en del af en spændende arbejdsplads i en faglig udvikling, er muligheden her.

I Børn og Ungeafdelingen har både børn-, unge og handicapteam fokus på et tæt samarbejde med undersøgelsesteamet og udførerenheden om indsatserne målrettet børn og unge i Kalundborg Kommune, når der iværksættes tilbud efter serviceloven.

Vi er optagede af at inddrage familier og netværk i fælles udarbejdelse af handleplaner med SMART-mål. Vi ser derfor tilrettelæggelsen af indsatsen som en fælles proces, hvor vi sammen med barnet/den unge og familien er nysgerrige på, hvilke løsninger de selv har, så de bliver medskabere i eget liv. Vi prioriterer netværksmøder og samarbejdsmøder, hvor det private og det professionelle netværk bidrager til løsninger for barnet/den unge.

Hvordan arbejder vi?

I Børn og Ungeafdelingen ønsker vi at sætte endnu mere fokus på konsultativ bistand, forebyggende indsatser, inddragelse af børn, unge og deres familier, SMART-mål samt udvikling af vores socialfaglige kompetencer i arbejdet med familierne.

Vi inddrager børn og unge i egen sag, udarbejder sikkerhedsplaner, laver familierådslag, udvikler indsatser til forældre med anbragte børn, har pilotprojekt: Bedre koordinering på børnehandicapområdet, er en del af KUI og Styrket samarbejde mellem kommunens forskellige sektorer og samarbejder med Socialstyrelsen og Ankestyrelsen. Alt sammen for at sikre fortsat faglig udvikling.

Vi er derfor også i gang med at udvikle vores samarbejde på tværs, hvor vi med forskellige prøvehandlinger forsøger at opnå nye og mere kvalificerede samarbejdsrelationer. Dette gør vi i samarbejde med Joint Action - Relationel Kapacitet. Vi er allerede godt på vej og har gjort os gode erfaringer, som vi nu bygger videre på.

Din profil

Vi søger en kollega, der særligt ønsker at arbejde med:

  • Udarbejdelse af handleplaner
  • Iværksættelse og opfølgning af indsatser
  • Inddragelse af unge, deres forældre og andre netværkspersoner
  • Udarbejdelse af tillæg til børnefaglige undersøgelser
  • Inddragende metoder med fokus på unges og familiers egne kompetencer og ressourcer
  • Engagement i socialt arbejde og ønske om at udvikle både sig selv og faget
  • Samarbejdsvilje og anerkendende tilgange til det tværprofessionelle samarbejde, hvor det er værdifuldt med flerfaglighed
  • Godt og kollegialt samarbejde, hvor alle bidrager positivt til et godt arbejdsmiljø

Som rådgiver skal du være nysgerrig og kunne tænke kreativt og utraditionelt omkring løsninger for unge og deres familie samt afdække og sætte barnets familie og netværk i spil. Det stiller krav til dig om, at du både skal kunne inddrage familierne og også kunne insistere på samarbejdet.

Du skal kunne se dig selv som facilitator for forandring for familierne og som myndighedsudøver. Funktionen som socialrådgiver/-formidler kræver, at du kan arbejde både selvstændigt samt stå på en faglig platform og, at du samtidig kan indgå i tæt samarbejde med dine kolleger i rådgivergruppen, på tværs i Fagcenter Børn og Familie og med eksterne samarbejdspartnere.

Du skal samtidig være interesseret i at arbejde med ungeteamets målgruppe, der er unge mellem 13 og 23 år.

Derfor skal du vælge os

Vi har høje ambitioner i vores arbejde for børn og unge i udsatte positioner og véd, at det kræver høj trivsel hos medarbejderne. Vi tilbyder derfor løbende faglig opkvalificering i tråd med kerneopgaven, udvidet introprogram, supervision og andre indsatser i bestræbelserne på at skabe en arbejdsplads, hvor alle trives.

Kalundborg Kommune ligger unikt placeret i den vestsjællandske natur, på aksen mellem landets to største byer - ud til vandet, midt i landet. Kalundborg Kommune er en geografisk stor kommune beliggende på Nordvestsjælland med 160 km kystlinje. Den smukke natur gør, sammen med den travle industrihavn og et blomstrende erhvervsliv, egnen til et attraktivt sted at bo, leve og arbejde.

Mød nogle af dine kommende kolleger ved at trykke på dette link:

https://www.kalundborg.dk/Default.aspx?ID=5239&Purge=True

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst og Aftale om Ny Løn.

Ansættelse 1. juli 2022 eller snarest muligt.

Hvis du vil vide mere

Såfremt du måtte have spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til leder i Børn og Ungeafdelingen Lone Vandborg på tlf. 24 47 64 09 eller skrive en mail til [email protected]

Ansøgning

Ansøgningsfrist d. 15. maj 2022 kl. 23.59.

Du bedes indsende ansøgning sammen med dokumentation fra tidligere beskæftigelser og u ddannelser.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 20. maj 2022.

Om os

Hos os mener vi at det skal være fedt at gå på arbejde. Derfor vægter vi socialt samvær, blandt andet holder vi formiddagspausen sammen, hvor vi nyder den kaffe og frugt vores arbejdsplads stiller til rådighed for os. Vi parkerer lige foran indgangen, kan gå korte ture i grønne omgivelser omkring vores nybyggede rådhus og hvis vi har brug for en pause, kan vi stemple ind i massagestolen, på steppere eller motionscyklen. Vi yder høj kvalitet i vores arbejde og det kan vi kun, fordi vi vægter vores psykiske arbejdsmiljø højt.

I Fagcenter Børn og Familie samarbejder vi med børn, unge og deres familier. Hvis du er nysgerrig på, hvad vi arbejder med i fagcenteret, har vi lavet en video om os. Fagcenter Børn og Familie (kalundborg.dk)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Kalundborg
  • Søndag den 15. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2