Studie- og karrierevejleder med lyst til udvikling og studieunderstøttende indsatser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Har du lyst til at arbejde med en helhedsorienteret vejledning, der aktivt understøtter vores fuldtidsstuderende både i overgangen fra elev til studerende, gennem deres studier og videre i deres vej mod det første job?

I Studievejledningen på KEA, der er en del af Center for vejledning og studiestøtte, har vi fokus på at møde den studerende, med en professionel vejledning, der imødekommer de behov, som den studerende har og oplever. Vi arbejder med forskellige tilgange til vejledning, der både omfatter individuelle samtaler og kollektive tilbud i form af studieunderstøttende tilbud i samspil med kollegerne i centeret og underviserne.

Vi er optaget af nye formater for vejledning. For gennem at arbejde med at afsøge nye muligheder og tilgange til vejledning og understøttelse af vores studerende, videreudvikler vi kontinuerligt de metoder og tilgange, der sikrer at vi i dialogerne med vores studerende, klæder dem på til at træffe de reflekterede og meningsfulde valg, der kan understøtte dem til at blive afklarede ift. forhindringer, de oplever at møde på studiet. Gennem vores samtaler og indsatser er vi med til at sikre at vores studerende ikke blot opnår en større afklaring, men også genfinder lysten, motivationen og glæden ved studiet eller det studieafklarende valg.

I det daglige kommer du til at arbejde med:

  • Individuel vejledning gennem personlige, professionelle samtaler med de studerende både på dansk og engelsk.
  • Gennemførelses- og fastholdelsesinitiativer
  • Kollektiv vejledning gennem undervisning i færdigheder, som kan løfte studiekompetencerne hos de nye studerende.
  • Afholdelse af præsentationer og oplæg typisk vedr. karriere- og uddannelsesmuligheder.
  • Udvikling af nye tiltag i forbindelse med studie- og karrierevejledning herunder digitale tilbud og formidlingsformer.
  • Løbende faglig udvikling gennem deltagelse i netværk og videreuddannelse.
  • Vagtdækning, der skifter mellem skriftlig, telefonisk, online- og personlig vejledning

Du bliver en del af Center for vejledning og studiestøtte, der rummer bibliotek, studenterengagement, studievejledningen, praktik, udveksling og administration af vores adjunktforløb. Center for Vejledning og Studiestøtte er et helhedsorienteret servicecenter, med stærke arbejdsfællesskaber, der aktivt arbejder for at sikre en sammenhængende, brugerorienteret og intuitiv hverdag for de studerende, ansatte og samarbejdspartnere, der benytter centrets viden og services eller indgår i udviklings- eller arbejdsfællesskaber med centret.

I centret arbejder vi ligeledes med at skabe sammenhængende aktiviteter, initiativer og samarbejder, der sikre koordinering, så initiativer, aktiviteter og tiltag ikke overlapper, men derimod komplementerer hinanden.

Du får en hverdag i et miljø, der er præget af lysten til det gode kollegaskab. Vi har fokus på den gode hverdag både for vores studerende, men også den gode hverdag for os selv og hinanden.

OM DIG

Du har en videregående uddannelse og er en fagligt velfunderet studie- og karrierevejleder. Det er en fordel, hvis du har gennemført uddannelse i vejledning på diplom- eller masterniveau.

Du har en bred erfaring inden for vejledningsområdet og er stærk på regler og procedurer – herunder formidling af formalia til de studerende - og er stadig interesseret i at udvikle dig. Du er skarp til at formidle og kommunikere din vejledning.

Som person er du professionel og velovervejet i løsningen af dine opgaver, samt aktivt engageret i dit fag. Dine kollegaer vil opleve dig som imødekommende og tillidsvækkende. Du er i besiddelse af gode systematisk og struktureret i din tilgang, og du fungerer lige godt på egen hånd som i teams. Du ser en styrke i at samarbejde med kollegaer fra andre faggrupper end din egen.

ER DU KLAR TIL NYE UDFORDRINGER?

Lyder det som det som et interessant job for dig, så send ansøgning, CV og øvrige relevante dokumenter ved at klikke på Ansøg-knappen.

Ansøgningsfristen er den 13. november 2023.

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte leder af Center for vejledning og studiestøtte på KEA, Helle Guldberg på tlf. 2911 3471 i perioden 30. oktober - 12. november.

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København N
  • Mandag den 13. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København N over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
8. august 2024 1
7. august 2024 1
6. august 2024 1
5. august 2024 1
4. august 2024 1
3. august 2024 1
2. august 2024 1
1. august 2024 1
31. juli 2024 1
30. juli 2024 1