Socialpædagoger til udvikling og etablering af nyt botilbud for handicappede borgere (J...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med i udviklingen af et nyt botilbud og være med til at sætte dit præg på organisationen? Kan du tage medansvar for etableringen af en stærk faglig kultur og være en aktiv medspiller i opbygningen af gode rutiner og systematikker? Så er det måske dig Jacobshøj står og mangler.

Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS) er i en afviklingsfase med Arenahuset, og åbner to mindre botilbud i stedet – herunder åbner Jacobshøj som det ene tilbud. Denne proces er igangsat for at skabe den rette løsning til at sikre borgernes trivsel og opbygge tilstrækkeligt specialiserede fagligheder i de nye botilbud.

Vi er mange engagerede medarbejdere, der længe har været i gang med at skrive en anden historie om Arenahuset. Nu begynder et nyt kapitel, men for at vi kan lykkes, har vi brug for dygtige kolleger med mod på en helt særlig opgave.

Åbningsdatoen for Jacobshøj hedder den 1. marts 2020, så i mellemtiden kommer det til at gå stærkt. Derfor tilbyder vi en unik mulighed for, at du kan blive del af en proces hvor alt fra faglige metoder og tilgange, samarbejdsstrukturer, faglig ledelse, velfærdsteknologi og meget mere er i spil.

Lidt om os og vores målgruppe
Arenahuset er et botilbud for voksne borgere med udviklingshæmning, hvoraf nogle også har en diagnose eller fysiske handicaps. Botilbuddet Jacobshøj vil være målrettet borgere med multiple funktionsnedsættelser. Det er flere borgere med et stort plejebehov og som ofte har kommunikationsvanskeligheder. Du skal derfor være indstillet på, at en del af dine opgaver vil være at varetage den personlig pleje hos beboerne.

Hvad vi har brug for?
Strukturer og rutiner i arbejdet er skelettet i det faglige arbejde, men det skelet er ikke færdigudviklet endnu. Derfor skal dit etiske kompas være i orden, så borgernes behov ikke bliver glemt i en travl hverdag.

Men det er ikke nok, at du har et varmt hjerte, og at du er drevet af at opbygge tætte relationer til borgerne. For at blive en del af udviklingen, skal du være indstillet på, at du skal være med til at etablere og vedligeholde en professionel faglig kultur. Her skal vi løfte i flok, og du skal bakke ledelsen op.

En faglig kultur opstår ikke af sig selv, og selvom vi har et stort fokus på kompetenceudvikling, skal du kunne byde ind med en stærk faglighed. Det betyder ikke, at du nødvendigvis skal have mange års erfaring med målgruppen, men du skal have din værktøjskasse i orden, og du skal være villig til at arbejde metodisk og målrettet med din faglighed. Til gengæld tilbyder vi løbende opkvalificering af medarbejdere i alt fra det grundlæggende fundament til den store strategiske kompetenceudvikling.

Den faglige indsats skal altid være forankret i det skriftlige. Med det mener vi, at vores viden om borgerens behov kommer og formidles via baggrundsbeskrivelsen. Den faglige indsats beskrives, dokumenteres og evalueres med udgangspunkt i den daglige dokumentation. Og når borgeren har somatiske problemer, så arbejder vi ud fra plejeplaner og medicinskemaer. Det kræver, at du ser dokumentationsarbejdet som en integreret og naturlig del af din faglighed.

Afrunding
Vi kunne skrive meget mere om alt det vi drømmer om, at du kan, men mennesker er forskellige, og derfor vil vi helst bare høre fra dig, hvorfor du en den rette for os.

Selvom Arenahuset har haft en omtumlet historie, så har vi sat en retning og vi er godt på vej. Vi har ansat dygtige ledere, som tør gå forrest i udviklingen. Vi har mange kompetente medarbejdere og vi har allerede investeret mange ressourcer i deres faglige udvikling. Forarbejdet er gjort og nu forestår det lange seje træk med at opbygge en arbejdsplads vi kan være stolte af.

Fakta om COS
Arenahuset og det kommende Jacobshøj er en del af Center for Omsorg og Specialpædagogik, der er et center i Københavns Kommune for udviklingshæmmede borgere med fysiske mobilitetsnedsættelser og i nogle tilfælde psykiatriske diagnoser. COS er et stort center med ni botilbud med omkring 335 borgere, der også rummer en specialfysioterapi, svømmehal og enkelte dagtilbud.

COS er kendetegnet ved en høj faglighed, med fokus på videndeling og udvikling af netværk og arbejdsfællesskaber. COS indsatsområder er blandt andet; fokus på dokumentation, sundhed, samskabelse med lokalsamfund og frivillige, velfærdsteknologi og digitalisering.

Læs mere om COS på www.cossof.kk.dk.

Ansættelsesvilkår
Din ansættelse vil være på botilbuddet Jacobshøj, der ligger på Robert Jacobsens Vej i København S. Stillingerne er til besættelse snarest mulig og er på 30-37 timer i gennemsnit om ugen. Stillingerne indeholder vekslende arbejdstider dag/aften og arbejde hver anden weekend. Vi aflønner efter gældende overenskomst. Vi indhenter referencer og straffeattest ved ansættelse.

Kontakt
Har du spørgsmål til ovenstående, er du på hverdage mellem kl. 09-16.00 velkommen til at kontakte botilbudsleder Kenneth Oxenbøll på 2126 5733, afdelingsleder Loa Pedersen på 2465 5845 og afdelingsleder Maj-Britt Larsen på 2479 4325.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 19. december 2019.
Vi holder ansættelsessamtaler hurtigst muligt efter ansøgningsfristen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København NV
  • Torsdag den 19. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København NV over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0