Socialfaglig konsulent til opgaver indenfor anti-radikalisering og integration i Borger...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Landets største socialforvaltning går foran på det specialiserede børne- og ungeområde. Vi arbejder målrettet på at udvikle nye løsninger og metoder for at understøtte arbejdet med udsatte børn, unge og familier i København – løsninger, der er præget af et meget højt socialfagligt videns- og ambitionsniveau.

Borgercenter Børn og Unges stab søger en kollega (socialfaglig konsulent/fuldmægtig), som kan indgå i borgercenterets opgaveløsning vedrørende anti-radikalisering og tværfagligt samarbejde om familier med komplekse problemstillinger. Stillingen er tidsbegrænset til den 31. december 2023.

Der er to primære opgaver i denne stilling. I den ene opgave er du Borgercenter Børn og Unges repræsentant i samarbejdet på tværs af forvaltninger og det tværsektorielle samarbejde om bekymringer i regi af Infohuset København. I den anden opgave skal du bedrive faglig ledelse i Københavns Kommunes projekt ”Sammen om familien”, hvor medarbejdere på tværs af forvaltninger arbejder sammen om en helhedsorienteret indsats for særligt udsatte familier.

Borgercenter Børn og Unge – hvem er vi?
Borgercenter Børn og Unge har ansvaret for Københavns Kommunes indsats overfor udsatte børn, unge og familier. Borgercenteret har både myndighedsansvaret på udsatte børn og unge-området og ansvaret for drift og udvikling af en lang række forebyggende og opsøgende tilbud samt døgntilbud.

Du bliver en del af Borgercenter Børn og Unges centrale stab. Stillingen er forankret i stabsafdelingen Kvalitet & Læring, som har ansvar for den juridiske understøttelse af både myndighed og udfører og for områderne kriminalitet, sundhed, psykiatri, anti-radikalisering og social kontrol. Afdelingen består af 14 medarbejdere (jurister, generalister og socialfaglige konsulenter) og ledes af en stabschef.

Om den konkrete stilling
I den konkrete stilling varetager du primært to opgaver. Du skal indgå i projektledelsen af Københavns Kommunes projekt ”Sammen om familierne”. I projektet arbejder sagsbehandlere, familierådgivere mv. (det såkaldte kerneteam) sammen på tværs af forvaltninger for at sikre en positiv udvikling i nogle af byens mest udsatte familier, hvor der også er risiko for kriminalitet. Medarbejderne arbejder hel eller halv tid i dette projekt, og nogle arbejder dermed også delvist tilbage i egen forvaltning. Din rolle er at være faglig leder i denne opgave og samle gruppen på tværs. Det indebærer, at fastholde fokus på og konkret understøtte indsatsens familieorientering, helhedstænkning og den tværfaglige koordination og samtidig sikre at sagsbehandlingen lever op til de formelle krav. Du har ikke personaleansvar for medarbejderne i teamet, men skal samarbejde med medarbejdernes personaleledere fra egen forvaltning om opgaven.

I den anden opgave indgår du som medlem i Københavns Kommunes koordinationsenhed, som koordinerer indkomne bekymringer om radikalisering i København i samarbejde med Infohus København. Borgercenter Børn og Unge (BBU) bidrager med at afklare behovet ved de borgere, der er under 18 år og iværksætte relevante foranstaltninger efter Servicelovens børneparagraffer.

Din profil
Vi søger en medarbejder, der har betydelig erfaring med de socialfaglige problemstillinger hos stærkt udsatte borgere (børn og familier) og desuden har viden om integration, anti-radikalisering, forebyggelse af bande-kriminalitet mv. Du er formentlig uddannet socialrådgiver med en relevant master- eller kandidatgrad. Det er en fordel, hvis du har erfaring med lignende opgaver og den kommunale kontekst.

Det vil til tider være et hektisk job med mange samarbejdspartnere, som stiller store krav til dig og dine kvalifikationer. Til gengæld er der tale om et spændende og fagligt udfordrende job med dygtige kollegaer med forskellige faglige baggrunde, en god samarbejdsånd og et stærkt kollegaskab.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Læs mere
Vil du vide mere om Socialforvaltningen og Borgercenter Børn og Unge herunder vores vision og målsætninger, kan du se Københavns Kommunes hjemmeside www.kk.dk/bbu. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte stabschef Katrine Wilms Binzer på 2526 4160.

Sammen med en motiveret ansøgning beder vi dig uploade CV, eksamensbeviser og evt. udtalelser.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 11. december 2019
Vi forventer at afholde samtaler fredag den 13. december.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København NV
  • Onsdag den 11. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København NV over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0