Socialfaglige koordinatorer til København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Energiske og dygtige socialfaglige koordinatorer søges til Memox i København

Vil du have et job i en privat virksomhed, hvor vi støtter udsatte børn og familier til en bedre hverdag? Lige nu har vi én ledig stilling til besættelse hurtigst muligt, og vi oplever for øjeblikket, at vi løbende har brug for socialfaglige koordinatorer til vores kontor i København.

I Memox tilbyder vi familiebehandling, kontaktpersonsordninger, støttet samvær, overvåget samvær og mentorordninger. Kommunerne er vores vigtigste samarbejdspartnere, og vi har en stor gruppe af flersprogede og dygtige familiebehandlere og kontaktpersoner i Memox, som løser opgaver på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver i en hverdag, hvor dagene aldrig er ens. Du er med til at koordinere og afholde møder samt sikre høj kvalitet i vores skriftlige afrapporteringer. Du har en bred kontaktflade, både internt og eksternt i forhold til matchning af og kvalitetssikring af vores opgaver, og du er desuden med til at sikre den opsøgende kontakt til vores samarbejdspartnere.

Derfor er det vigtigt for os, at du besidder følgende kompetencer:

Du er socialrådgiver eller har en anden relevant uddannelsesmæssig baggrund. Du har et bredt kendskab fra arbejdet i en offentlig organisation med konkret forståelse for og erfaring med kommunernes behov og betingelser – og myndighedserfaring er et krav.

Du er fagligt skarp og kan holde fokus på det enkelte barn og på at sikre, at vi løser den opgave, vi er bestilt til. Derudover har du et bredt og velfunderet kendskab til Serviceloven på børneområdet og meget gerne viden om Signs of Safety.

Du er exceptionelt god til at samarbejde og har en anerkendende tilgang til dig selv og andre.

Du er selvstændig, initiativrig, kan arbejde med korte deadlines og håndtere mange forskellige opgaver på én gang. Med andre ord formår du både at arbejde struktureret og håndtere, når tingene ikke går som planlagt.

Du er velkommen til at kontakte Ida Marie Bundvig, afdelingsleder og ansvarlig for socialfaglig kvalitet, for at høre mere om stillingen på 53 84 33 17, ligesom du kan læse mere om Memox på: www.memox.dk.

Arbejdstid: 37 timer med flekstidsordning. Kørekort er et krav. Der er ikke nogen ansøgningsfrist, da vi løbende inviterer til samtaler alt efter behov og ansøgernes kompetencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København S
  • Torsdag den 26. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København S over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1