Kompetente uddannelsesvejledere til hele det danske uddannelsessystem

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Brænder du for at gøre en forskel og bidrage til, at alle borgere i Danmark får de bedste forudsætninger for at vælge deres uddannelsesmæssige fremtid? Så er det dig, vi søger!

HoseVejledning i Styrelsen for It og Læring (STIL) i Børne- og Undervisningsministeriet søger vi lige nu flere kompetente vejledere til vores engagerede team af professionelle uddannelsesvejledere. Vitilbyder vejledning til alle borgere i Danmark om uddannelses-, efteruddannelses- og erhvervsvalg, og du skal derfor have mod på at vejlede både elever og forældre i grundskolen, unge på ungdoms- og videregående uddannelser, voksne og virksomheder. Vi vejleder på telefon, forskellige digitale medier og via digitale oplæg. Og så har vi åbent dag, aften og weekend, da vi vil være tilgængelige, når de vejledningssøgende har brug for os.

Dine opgaver

Kerneopgaven i jobbet er at vejlede vejledningssøgende – uanset hvilken målgruppe, de repræsenterer. Konkret vil dine opgaver primært være at:

  • Vejlede de vejledningssøgende, der henvender sig telefonisk, på chat, mail, Skype eller de sociale medier med spørgsmål om uddannelse, karriere og erhvervsvalg
  • Afholde digitale oplæg og møder for vejledningssøgende og professionelle fra andre vejledningsinstanser, fx forskellige skoler og andre vejledere
  • Skrive vidensartikler, der sikrer fælles viden i vejledningen, for at kunne give den mest kvalificerede vejledning til de vejledningssøgende
  • Deltage i opsøgende aktiviteter for, at vejledningen når så langt og bredt ud som muligt
  • Deltage i supervision og sparring


Du behøver ikke at kunne det hele

Du vil få en grundig oplæring, og du behøver derfor ikke at kunne det hele fra start. Men du skal brænde for uddannelses- og vejledningsområdet og have lyst til at gøre en forskel. Derudover skal du være nysgerrig og have lyst til at vejlede alle målgrupper.

Din profil

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men du skal have en videregående uddannelse. Og så vil det være en fordel, hvis du har en vejlederuddannelse.

Vi søger dig, som:

  • Har erfaring med vejledning om uddannelse og karriere
  • Kan kommunikere i øjenhøjde med forskellige målgrupper både på skrift og i tale, så de føler sig forstået og hjulpet
  • Har empati og er tålmodig og lyttende, da disse egenskaber er vigtige at besidde for at kunne sætte sig ind i den vejledningssøgendes situation
  • Er god til at håndtere it og har digitale færdigheder
  • Er god til at bevare overblikket, da du vil have gang i både vejledningssamtaler med vejledningssøgende og intern chat.


Vi tilbyder

  • Et alsidigt, selvstændigt og udfordrende job i et stærkt vejledningsfagligt og uformelt arbejdsmiljø
  • En fleksibel arbejdsplads i konstant bevægelse, hvor vi trives med at udvikle og eksperimentere med nye kommunikationsformer og digitale værktøjer
  • Entusiastiske og fagligt stærke kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen
  • Muligheden for at hjælpe unge og voksne til at træffe et oplyst og velovervejet uddannelsesvalg og hjælpe virksomheder, når de leder efter relevante kurser
  • En bred indsigt i uddannelser inden for både grundskole, ungdomsuddannelser, videregående uddannelser og voksen efter- og videreuddannelse.


Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om stillingerne ved at ringe til teamleder Else Lücking på telefon 41 74 16 02 eller sende en e-mail til [email protected]. Du kan også læse mere om STIL www.stil.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Vi ønsker stillingerne besat snarest muligt og senest 1. december 2021. Arbejdet følger vagtplaner, og du skal være indstillet på at tage dag-, aften- og weekendvagter.

Arbejdsstedet er Styrelsen for It og Læring enten i Vester Voldgade 123, 1552 København V eller på Lyseng Allé 1, 8270 Højbjerg. Angiv venligst, om du søger ansættelse i København eller i Højbjerg.

Mulighed for kombinationsansættelse

Der er som udgangspunkt tale om fuldtidsstillinger, men ansættelse som vejleder kan ske i kombination med ansættelse i en anden vejledningsinstans. Som kombinationsansat vil det være en betingelse, at du er ansat som vejleder i en anden vejlednings- eller uddannelsesinstans. Kombinationsansættelse vil typisk være 3 dage hos primær arbejdsgiver og 2 dage i eVejledning.

Ansøgning

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest torsdag den 7. oktober 2021. Du søger stillingen via vores hjemmeside stil.dk. Første samtalerunde afholdes i København mandag den 11. oktober og tirsdag den 12. oktober 2021.

I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.

Om Styrelsen for It og Læring (STIL)

STIL er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet, der gennem it, digitalisering og data arbejder for at sikre fagligt stærke uddannelser og dagtilbud for alle. Vores vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data – og derved forbedre børn, unge og voksnes læring. STIL beskæftiger ca. 325 medarbejdere i København og Aarhus.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København V
  • Torsdag den 07. oktober 2021

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i København

    Vi søger en erfaren socialfaglig medarbejder til at varetage indsatsen overfor borgere der står udenfor arbejdsmarkedet af helbredsmæssige, psykiske og/eller sociale årsager.Vores fokus er på a..
    • Socialrådgiver
    • København
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København

    Brænder du for arbejdet med børn, unge og deres familier? Det gør vi i Familieværkstedet, og vi ønsker os en ny kollega, som sammen med os kan lave familieinterventioner med blik for barnets perspe..
    • Socialrådgiver
    • København
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Hele Danmark

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Socialrådgiver
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København

    Vi opnormerer myndighedsteamet og samtidig har vi en kollega der går på barsel - så vi leder efter nye kollegaer.Er du dedikeret til udsatte børn, unge og deres familier? Er du uhøjtidelig..
    • Socialrådgiver
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København V over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0