Skarp formidler og Product Owner til UddannelsesGuiden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Kan du både kommunikere de store reformer og de små afgørende detaljer på uddannelsesområdet? Og kan du samtidig definere og prioritere de vigtigste opgaver. Så er du måske vores nye digitale redaktør på UddannelsesGuiden i Styrelsen for It og Læring (STIL).

Dine opgaver
På UddannelsesGuiden understøtter vi uddannelsesvalg gennem hele livet. Du skal derfor kunne afstemme din kommunikation til meget forskellige målgrupper og samtidig have blik for den gennemgående redaktionelle linje.

Vores brugere rater indholdet på UddannelsesGuiden højt og har samtidig fortalt os, hvad de gerne vil have endnu mere af. Det betyder, at du skal tænke og producere indhold bredt: Det er artikler, visuel formidling via grafik, video, sociale medier samt digitale værktøjer og guides.

Som digital redaktør på UddannelsesGuiden bliver din primære opgave at stå for produktion og vedligeholdelse af indhold inden for et eller flere uddannelsesområder. Du løser opgaven sammen med otte kollegaer i UG redaktionen. Styrelsen for It og læring arbejder agilt, og det gælder således også UG redaktionen. Derfor vil du i denne stilling også have et Product Owner ansvar. Det betyder blandt andet, at du sammen med kontorchefen løbende definerer og prioriterer de vigtigste opgaver. UddannelsesGuiden er forankret i Kontor for Uddannelsesportaler, hvor der også findes en række andre produkter med opgaver af kommunikativ karakter, som du må forvente at blive inddraget i.

Din profil
Du har en relevant videregående uddannelse inden for journalistik eller kommunikation.
Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har interesse i og meget gerne erhvervserfaring fra uddannelsesområdet og dets aktuelle udfordringer
  • Er god til at kommunikere tekstuelt såvel som visuelt, og at du kan bruge sociale medier professionelt
  • Har erfaring med at kommunikere til forskellige målgrupper
  • Er struktureret og analytisk stærk
  • Er resultatorienteret, konstruktiv og god til at knuse problemer
  • Har erfaring med CMS og er nysgerrig på Drupal, hvis du ikke allerede kender det. Hvis du også kan sætte dig ind i SEO, er det bestemt et plus
  • Forstår, hvad det vil sige at arbejde i en politisk styret organisation og at du kan samarbejde med interne såvel som eksterne interessenter.


Om os
Styrelsen for It og Læring er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet, og beskæftiger ca. 325 medarbejdere i København og Aarhus. Vores vision er, at vi skal være bedst i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Ansættelsen vil som udgangspunkt ske på fuldmægtig niveau men med de rette kvalifikationer og erfaring kan ansættelsen evt. ske på specialkonsulentniveau. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, senest 1. december.
Arbejdsstedet er Vester Voldgade 123, 1552 København V.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Mette Holm Simonsen på tlf. 21 58 23 36. Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside www.uvm.dk og om enheden her www.stil.dk

Ansøgning
Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest den 19. oktober 2021. Vi afholder løbende samtaler og senest i uge 43.

Hvis du går videre til 2. samtalerunde, vil du blive bedt om at udfylde en kognitiv test.
I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.

Læs mere om Styrelsen for It og Læring på www.stil.dk og mød en medarbejder.

I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København V
  • Tirsdag den 19. oktober 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetDette er studiejobbet for dig, som har en journalist gemt i maven og brænder for at opsøge gode historier i en organisation. Med kyndig sparring med virksomhedens Kommunikations- og bær..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Kommunikationsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København K

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company responsible for moving 20% of global trade every year. With a dedicated team of over 100,000 employees across 130 cou..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
25. juni 2024 1
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1