Docent til Institut for Socialrådgiveruddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Institut for Socialrådgiveruddannelse på Københavns Professionshøjskole har en ambition om, at forskningen styrker vidensgrundlaget for vores uddannelsesaktiviteter og bidrager til udviklingen af de professionelles praksis – begge dele til gavn for de borgere, det hele handler om i sidste ende.

Docentens ansvarsområder
Som docent ved Institut for Socialrådgiveruddannelse får du, i samarbejde med instituttets fire andre docenter, ansvaret for den faglige ledelse af praksisnær og professionsrettet forskning indenfor beskæftigelsesområdet. Det er en vigtig del af opgaven at bidrage til at skabe sammenhæng mellem forskning og uddannelse inden for såvel grunduddannelse som efter- og videreuddannelse, samt de praksisser vi orienterer os mod – dette i tæt samspil med instituttets ledelse.

Du forventes at være drivkraft i udvikling og modning af projektideer og at kunne deltage aktivt i og lede forskningsprojekter i samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere fra andre vidensproducerende institutioner og fra praksis.

Du får ansvar for at:

  • sikre finansiering af forskningsprojekter, der understøtter instituttets forskningsprofil og -strategi
  • bidrage til at samle instituttets forskningsmiljø i et arbejdsfællesskab
  • bidrage til kompetenceudvikling af projektmedarbejdere, f.eks. gennem systematisk sparring ift. forskning og projektledelse, vejledning af ph.d.-studerende, work in progress seminarer mv.
  • have overblik over forskningsfeltet og de muligheder det indebærer for implementering af instituttets FoU-strategi
  • fastholde og videreudvikle stærke forskernetværk nationalt og internationalt
  • fremme deltagelse ved nationale og internationale forskningskonferencer og forskningsmæssig publicering
  • udvikle og vedligeholde en portefølje af FoU-projekter
  • kvalitetssikre forsknings- og udviklingsprojekterne i miljøet
  • søge, udvikle og realisere projekter på tværs af KP’s FoU-miljøer
  • bidrage til den samlede kapacitetsopbygning af FoU-miljøer via deltagelse i tværfaglige netværk og fora på Københavns Professionshøjskole.

Din profil
Du har en dokumenteret undervisnings- og forskningsprofil - der lægges særlig vægt på, at du har erfaring med at inddrage socialrådgivere og -arbejderes praksis i din forskningsvirksomhed.

Den rette kandidat har desuden:

  • forskningskompetencer på ph.d.-niveau, som er relevant for instituttets forskningsprofil
  • erfaring med forskningsledelse, herunder at udvikle og gennemføre større professionsrelevante forskningsprojekter og hjemtage ekstern finansiering
  • dokumenteret anvendelsesorienteret viden, herunder teoretisk indsigt i professionen på højt niveau, eksempelvis opnået gennem forskning og udvikling inden for socialt arbejde eller undervisning på relevante uddannelser
  • erfaring med at udvikle vidensbaserede metoder til professionen, herunder erfaring med FoU ift. brugerinddragelse, integrerede indsatser/tværsektorielt og tværprofessionelt samarbejde med relevans for beskæftigelsesområdet
  • undervisningserfaring inden for professionsuddannelserne på BA-, diplom- og master-/kandidatniveau
  • erfaring med at udvikle uddannelsesforløb, udarbejde lærebøger eller undervisningsmateriale med relevans for beskæftigelsesområdet
  • lyst til rollen som faglig leder af egne forskningsprojekter og har et smittende engagement til at skabe et dynamisk FoU-miljø
  • relevant netværk for forskningssamarbejder og ekstern finansiering, der understøtter instituttets forskningsprofil
  • international forskningsmæssig erfaring i form af international publicering og deltagelse i internationale forskningsprojekter.

Løn- og ansættelsesvilkår
For denne docentstilling gælder det, at stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat pr. 1. november 2021 eller snarest derefter. Stillingen slås op for en femårig periode med mulighed for forlængelse eller adgang til en lektorstilling.

Som docent ansættes du efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation og iht. Bekendtgørelse nr. 1065 af 4. juli 2016 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler m.v.

Ansættelse som docent forudsætter positiv docentbedømmelse af et eksternt, videnskabeligt bedømmelsesudvalg, der nedsættes i forbindelse med, at stillingen skal besættes, jf. Bekendtgørelse nr. 1227 af 23. oktober 2018 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler m.v.

Arbejdssted
Dit primære arbejdssted vil være kronprinsesse Sofies vej 35, 2000 Frederiksberg. Der vil også kunne forekomme opgaver på KP’s øvrige lokationer.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om visionen og ambitionen for Københavns Professionshøjskole på www.kp.dk og om vores strategi 'Fælles om fremragende undervisning'.

Yderligere oplysninger om stillingen kan du få hos institutchef Helle Rode Johansen på telefon 5163 2690.

Interesseret?
Vil du gerne søge denne stilling, så send din ansøgning via ansøgerknappen ”Søg stillingen” senest søndag den 20. juni 2021.

Ansøgningen skal indeholde en motiveret ansøgning, CV samt en publikationsliste. Du skal desuden vælge max. 3 publikationer, som vedlægges, og som du ønsker inddraget i bedømmelsen. Desuden beder vi dig om at vedlægge dit undervisningsportefolio.

Det eksterne, videnskabelige bedømmelsesudvalg skal vurdere dine faglige kvalifikationer, mens dine samlede kvalifikationer vil blive vurderet af et internt ansættelsesudvalg. Vurderingsprocessen, med inddragelse af begge udvalg, forventes at finde sted juni 2021 – september 2021.

Ansættelsesprocessen kan tage op til 6 måneder.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i september 2021.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
7. september 2024 8
6. september 2024 9
5. september 2024 10
4. september 2024 10
3. september 2024 8
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 7
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 7
25. august 2024 8
24. august 2024 7
23. august 2024 8
22. august 2024 10
21. august 2024 10
20. august 2024 9
19. august 2024 10
18. august 2024 11
17. august 2024 11
16. august 2024 11
15. august 2024 10
14. august 2024 12
13. august 2024 11
12. august 2024 9
11. august 2024 11
10. august 2024 11
9. august 2024 10
8. august 2024 9

Værd at vide når du søger job som socialrådgiver i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer