Socialrådgiver/børnerådgiver & Ungerådgiver til Børn & Unge Rådgivning Øst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Maribo

Vil du arbejde målrettet med socialfaglige vurderinger og afgørelser? Kan du være med til at engagere og motivere familierne til at fastholde en tværfaglig udviklingsindsats med fokus på barnet og familiens trivsel? Så er vores to ledige stillinger måske noget for dig.

I Børn- og Ungerådgivningen udarbejder vi børnefaglige undersøgelser, iværksætter foranstaltninger, laver handleplaner og følger op på foranstaltninger jf. servicelovens bestemmelser. Vi arbejder løsningsfokuseret og vægter dialogen og samarbejdet med børnene/de unge og deres forældre højt. De mange forskelligartede opgaver gør Børn- og Ungerådgivningen til en spændende arbejdsplads. Ud over et tæt samarbejde med dine kolleger i Børn- og Ungerådgivningen, vægter vi det samskabende og tværfaglige samarbejde højt.

Om dig
Du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler. Du er engageret, omstillingsparat, nysgerrig og har modet, lysten og evnen til at agere i en myndighedsrolle, men også i en faciliteterne rolle. Du kan tænke løsninger på både en kreativ og utraditionel måde, som kommer vores børn, unge og deres familier til gode. Du vil inddrage netværket og arbejde med netværksinddragende metoder.

Det er klart en fordel, hvis du har kendskab til ICS, DUBU og Børnelinealen ligesom det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at håndtere komplekse sociale børne- og/eller ungesager.

Vi forventer, at du er sikker i din formidlingsevne, både skriftligt som mundtligt. Du er bekendt med og befinder dig godt med vigtigheden af den dokumentation, der er i arbejdet som socialrådgiver. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret og ikke mindst, kan du bevare overblikket i en travl og uforudsigelig hverdag.Derudover har du kørekort.

Om os
Børn- og Ungerådgivningen er en arbejdsplads, hvor det faglige niveau og det kollegiale samarbejde prioriteres højt sammen med en nærværende og tydelig ledelse. Vi arbejder med aldersspecialisering, som betyder at Børneteamet beskæftiger sig med aldersgruppen 0-13 år og deres familier, og Ungeteamet beskæftiger sig med unge over 13 år og deres familier.

Vi lægger vægt på
  • Indflydelse på tilrettelæggelse af egne arbejdsopgaver
  • Supervision
  • Ugentlige teammøder
  • En grundig introduktion til arbejdet i Børn- og Ungerådgivningen. Hvis du er nyuddannet bliver du tilknyttet vores mentorordning.
  • Mulighed for kompetenceudvikling f.eks. diplomuddannelse

Yderligere oplysninger
Du kan læse mere om Lolland Kommune som arbejdsplads på Lolland Kommunes hjemmeside. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teamleder Charlotte Veistrup på tlf. 2167 9693 eller souschef Michael Vinther Hansen på tlf. 4167 3801.

Ansættelsesvilkår
Vi søger to medarbejdere, hvoraf den ene skal indgå i børneteamet og den anden i ungeteamet. Begge stillinger er normeret til 37 timer om ugen. Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse. Der ydes desuden et fleksibilitetstillæg. Ved alle nyansættelser rekvireres straffeattest og børneattest.

Børn- og Ungerådgivningen i Lolland Kommune er fordelt på to adresser. Én i Maribo og én i Nakskov. Dit tjenestested vil være Rådhuset 1, 4930 Maribo.

Stillingerne er til besættelse den 1. oktorber 2021.

Ansøgningsfrist
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 15. august 2021 kl. 23.59. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler tirsdag den 24. august.

Vi ser frem til at modtage din motiveret ansøgning, CV, eksamensbeviser og evt. anbefalinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Maribo
  • Søndag den 15. august 2021

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Maribo over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
21. juni 2024 1
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2