Socialrådgiver til modtage- og afklaringsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Maribo

Har du kendskab til arbejdet med sårbare børn og unge samt familier? Har du interesse for forebyggelsesområdet? Så er det måske dig, vi søger!

Lolland kommunes modtage- og afklaringsteam søger en socialrådgiver til varetagelse af opgaver i Børn- og ungeområdets modtageenhed. Stillingen er til besættelse i Maribo og er normeret til 37 timer om ugen.

Hvem er vi?
Børn- og Ungerådgivningen i Lolland kommune består af ca. 50 medarbejdere fordelt på 2 fysiske adresser. Vi arbejder med en aldersspecialisering i rådgivergruppen, som i praksis betyder, at børneteamet beskæftiger sig med gruppen 0 – 13 år, mens ungeteamet arbejder med gruppen 14 – 22 år. Aldersspecialiseringen er valgt ud fra et professionaliseringsperspektiv, hvor vi søger at kvalificere den socialfaglige indsats i forhold til en afgrænset målgruppe.

Modtage- og afklaringsteamet arbejder på tværs af alle aldersgrupper og håndterer det indledende arbejde og samarbejder med fagpersoner omkring familien i nye sager samt foretager vurderinger i underretningssager.

Igangværende udviklingsproces
Børn- og ungerådgivningen er i gang med en udviklingsproces, hvor det er ambitionen at bevæge myndighedsarbejdet fra en klassisk administrativ forståelse hen imod en mere dynamisk progressionsforståelse, med fokus på barnets umiddelbare udvikling og trivsel. Tidligere halvårlige handleplansmøder er blevet afløst af faste kvartalsvise møder med en præcis rammesætning, hvor barnet deltager / er i centrum (Signs of Safety / Løsningsfokus), samtidig med at det tværfaglige samarbejde styrkes via tættere professionelle relationer.

Lolland kommune ønsker at bygge bro mellem fagligheder, således at opgaveløsningen bliver fælles. Viden skal deles og målene skal udvikles og fastholdes i tæt samarbejde mellem familien og de professionelle i Lolland kommune.

Opgaver
Modtage- og afklaringsteamet varetager indledende myndigheds- og rådgivningsopgaver i nye sager. Det er således modtage- og afklarings teamet, der følger op på underretninger, håndterer de første kontakter til borgerne samt evt. iværksætte støtte, jf. servicelovens §11. Såfremt teamet vurderer, at der er grundlag for iværksættelse af en børnefaglig undersøgelse, træffes der afgørelse herom og sagen overleveres herefter til undersøgelses- og foranstaltningsteamet. Børn- og ungerådgivningen anvender ICS og DUBU i fuldt integreret i praksis.

Vi er netop påbegyndt en proces, hvor vi arbejder med Familierådslagning samt at inddrage civil samfundet i et større omfang, og det forventes, at rådgiveren kan understøtte processer i familien til selv at komme frem med løsninger. Desuden forventes det, at man selv varetager § 11 forløb med udgangspunkt i et ressourcesyn på familien og barnet/den unge.

Tjenestested
Du vil få tjenestested i Maribo, men må påregne en omplacering i et af de øvrige teams, såfremt der opstår behov herfor.

Vi søger:
  • en socialrådgiver/socialformidler, der ønsker at indgå i Modtage- og afklaringsteamet, og som ønsker at være med til at påvirke organisationen. En organisation med faglige og udviklingsmæssige ambitioner, men også med ambitioner om at fastholde et unikt arbejdsmiljø.
  • en robust rådgiver, der har sagsbehandlings- og/eller familiebehandlingserfaring og som er interesseret i alene at fokusere på forebyggelsesområdet samt den indledende del af sagsbehandlingsområdet.
  • en rådgiver, der kan håndtere ”mange bolde i luften”, har gode kommunikative og skriftlige kompetencer og har kendskab til både sårbare børn og unge, og deres familier.
  • En rådgiver der kan arbejde løsnings- og ressourceorienteret og være nysgerrig på de løsninger, som barnet/den unge og familien selv finder.

Stillingen fordrer i høj grad samarbejdskompetencer, da der er kontakt til mange samarbejdspartnere.

Dine personlige og faglige kvalifikationer er afgørende for, om vi vælger dig til jobbet. Vigtigst er det, at du er udviklingsorienteret og omstillingsparat både på det organisatoriske og det personlige plan i forhold til at sikre høj faglig kvalitet i det daglige arbejde. Du skal være motiveret for at modtage supervision.

Kørekort er påkrævet.

Vi tilbyder:
  • MAteamet bygger på gensidig tillid medarbejderne imellem. Teamet består af seks medarbejdere. Der lægges vægt på forskelligheder, personligt såvel som fagligt ud fra en fælles kærneopgave. Du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidig være en teamplayer.
  • en ambitiøs og omsorgsfuld kollegagruppe, der ønsker at udføre et fagligt kvalificeret stykke arbejde med respekt for rammer og ressourcer.
  • en arbejdsplads der er rummelig og åben overfor dine individuelle behov og således prioriterer at arbejdsliv og privatliv hænger sammen.
  • en arbejdsplads, hvor der prioriteres efteruddannelse i den specialiserede børnediplomuddannelse.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er med tiltrædelse pr. 1. januar 2022.

Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Der gøres opmærksom på, at der ved alle nyansættelser rekvireres straffeattest og børneattest.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 7. november 2021 kl. 23.59. Samtaler forventes gennemført mandag den 22. november og vil være casebaseret.

Yderligere information
Vil du vide mere, kan du kontakte teamleder Charlotte Veistrup på tlf. 21 67 96 93.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Maribo
  • Søndag den 07. november 2021

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Maribo over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
21. juni 2024 1
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2