Jobformidlere til Nyborg Jobcenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

Er du målrettet og resultatorienteret? Drives du af at få ledige i job og være med til at se nye muligheder i samarbejde med borgerne? Så søger Nyborg Jobcenter 2 jobformidlere til borgere på ledighedsydelse og i fleksjob. Der er tale om 2 faste stillinger på 37 timer pr. uge.

Hvem er vi:
I Nyborg Jobcenter har vi ambitiøse målsætninger om, at de ledige kommer hurtigt i beskæftigelse og vi er drevet af at skabe resultater. Vi tror på, at dette sker gennem hyppige jobrettede samtaler med udgangspunkt i den enkeltes kompetencer, ABC strategi og en virksomhedsrettet indsats samt det gode og målrettede samarbejde med borger. Derfor er vores fokus også på, hvordan vi kan øge samarbejdet med private virksomheder for at sikre et godt match mellem det rekrutteringsbehov virksomhederne efterspørger og den gruppe af ledige vi arbejder med.

Lidt om stillingen:
Som jobformidler skal du arbejde med borgere der både er tæt på og længere væk fra arbejdsmarkedet. Du afholder hyppige jobrettede samtaler med fokus på systematisk jobformidling og ABC strategi.

Du vil komme til at arbejde med en håndholdt indsats overfor borgere med mulige udfordringer i form af motivation, brancheskifte og mestring af helbred. Jobbet kræver, at du er handlekraftig og trives i at arbejde resultatorienteret. Du trives med at arbejde med både myndighedsrollen og den virksomhedsrettede indsats, da jobformidleren har begge funktioner.

Vi vil fremtidig gerne arbejde med gruppebaserede samtaler / holdforløb, så du skal være frisk på at udfordre og udvikle dine metoder og faglige redskaber.

Hvem er du:
  • Du har en faglig baggrund som socialrådgiver eller socialformidler
  • Du drives af at nå resultaterne
    Du motiveres af at skabe gode resultater og du oplever en sejr, hver gang du opnår et match mellem en borger og en virksomhed. Du ved, at du er en væsentlig drivkraft for at nå resultaterne og at samarbejdet omkring opnåelse af resultater er afgørende for at nå målet.
  • Du kan formidle ledige til job og har erfaring med opsøgende virksomhedskontakt
    Udover at du kan motivere ledige til at komme i beskæftigelse, skal du være en stærk formidler, hvor du skal kunne forventningsafstemme kravene mellem borger og virksomhed.
    Du vil også selv skulle kontakte arbejdsgivere med henblik på at matche ledige med mulige jobåbninger.
  • Du skal kunne samarbejde på tværs og have øje for det fælles mål
    Det forventes, at du kan samarbejde på højt niveau både med dine kolleger på beskæftigelses – social – og sundhedsområdet.

  • Du skal have lyst og mod til faglige udfordringer og metodeudvikling, i forhold til vores kommunikationsredskaber, samtaleteknikker, koordinering og facilitering.
  • Du har administrativ flair og ved at registrering og journalisering er vigtigt, og du har evnen til at organisere, strukturere og planlægge opgaverne systematisk. I Nyborg arbejder vi i fagsystemerne Fasit, KMD Sag, VITAS, Shultz lovguide.

    Vi tilbyder:

  • Et resultatorienteret miljø, hvor det er naturligt at gå efter førstepladsen
  • Et afvekslende job med spændende udfordringer
  • En spændende og dynamisk arbejdsplads
  • En arbejdsplads, hvor vidensdeling, faglighed og trivsel har høj prioritet
  • Gode kolleger både i afdelingen og kommunen som helhed
  • En ledelse der har fokus på beskæftigelses- og tværfaglighed samt udvikling
  • En arbejdsplads med fokus rettet på Kerneopgaven


Praktisk info

Stillingen er placeret på Jobcentret i Nyborg, Ringvej 3A, 5800 Nyborg

Ansøgningsfristen er 21.08.19.
Ansættelsessamtalerne forventes afholdt 27.08.19

Stillingerne ønske besat 01.10.19 eller snarest muligt.

Yderligere oplysninger om stillingerne, kan fås ved afdelingsleder Merete Gommesen, mobil 2134 6327 eller faglig koordinator Dyma Nielsen mobil 2337 8999.

Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om fuldtidsstillinger med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på at der skal forevises straffeattest inden ansættelse.

Det er en del af Nyborg Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1fda6fbb)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Nyborg
  • Onsdag den 21. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Nyborg over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1