Uddannelseskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

SOSU Nykøbing Falster søger uddannelseskonsulent

En af vores uddannelseskonsulenter har fået nyt arbejde nærmere sin bopæl, derfor søger vi nu en uddannelseskonsulent, der skal være med til at sikre dygtige og kompetente medarbejdere inden for pædagogik, sundhed og omsorgsområdet.

Vores samarbejdspartnere i kommunerne og Region Sjælland efterspørger et stigende antal medarbejdere med stærke SOSU-uddannelser. Derfor er det vigtigt for os at rekruttere flere elever, samt at flere elever gennemfører deres uddannelse, bl.a. ved at de oplever en endnu stærkere sammenhæng mellem deres skole- og praktik. Her spiller vores uddannelseskonsulenter en vigtig rolle, og dine opgaverbliver bl.a. at

  • bidrage til at eleverne oplever en sammenhæng mellem skole- og praktikperioder og hjælpe elever med at finde løsninger på de udfordringer, der kan stå i vejen for at de gennemfører deres uddannelse, fx ved at afdække om eleven har brug for specialpædagogisk tiltag
  • vejlede om SOSU Nykøbing Falsters uddannelser og afklare elever frem mod uddannelsesstart, fx gennem individuelle samtaler og realkompetencevurderinger og ved at deltage i informationsmøder
  • støtte elever der på grund af forskellige individuelle forhold har brug for en ekstra hånd for at komme igennem deres uddannelsesforløb, fx i form af vejledning og SPS-støtte
  • indgå i projekter der kan medvirke til rekruttering af flere elever og øget gennemførelse

En del af et team

Du bliver en del af en konsulentgruppe, som arbejder tæt sammen om at skabe det bedste uddannelsesforløb for vores elever. Gruppen har fokus på et professionelt relationsarbejde med den enkelte elev, med henblik på at sikre høj elevtrivsel, et trygt læringsmiljø og dermed de bedste muligheder for at eleven gennemfører uddannelsen.

Imødekommende person

Som person er du tillidsfuld, ærlig og åben, og du har ambitioner på skolens vegne. Du ser stillingen som en unik mulighed for at samarbejde med andre faggrupper, og du brænder for målgruppen. Desuden er du i stand til at møde eleverne i øjenhøjde og med respekt for deres udfordringer og så glæder du dig til en sjov hverdag blandt gode kollegaer. Din hverdag vil være kendetegnet ved opgaver, hvor det er nødvendigt, at handle hurtigt for elever, kollegaer eller samarbejdspartnere. Derudover vil dele af dine opgaver foregår ude af huset fx i form af besøg hos vores samarbejdspartnere, på elevernes praktiksteder eller til informationsarrangementer på andre skoler.

Kompetencer

Du har praksiserfaring inden for et eller flere af skolens uddannelsesområder - fx det pædagogiske eller det sundhedsfaglige område. Du har erfaring med vejledning og formidling til unge og voksne. Du har stærke relationelle kompetencer samt stor interesse og blik for vores målgruppe. Hvis du har arbejdserfaring med at afdække om eleverne har brug for specialpædagogisk tiltag på en erhvervsskole eller har en relevant videreuddannelse på diplom-, master- eller kandidatniveau, så vil det kun være en fordel.

Interesseret
Har du spørgsmål til stillingen eller vil du vide mere, er du velkommen til at kontakteuddannelseschef Anne Yde Hansen på telefon 29 16 81 03- dog ikke i uge 42.

Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat pr. 1. januar 2022.

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist er den 9. november 2021.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 18. november 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Nykøbing Falster
  • Tirsdag den 09. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1