Enhedsleder til Institution Odense - GENOPSLAG

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Kriminalforsorgen Syddanmark søger enhedsleder med socialrådgiveruddannelse til Institution Odense med primært tjenestested i KIF Odense. Stillingen er en fuldtidsstilling og er ledig til besættelse snarest muligt.

Om stillingen:
Som enhedsleder er du faglig leder for vores tilsynsafsnit og fodlænkeafdeling.
Du har i samarbejde med enhedschefen ansvaret for at sikre, at fuldbyrdelse i sagerne sker efter gældende krav og regler på området, herunder regeloverholdelse for tilsynsarbejde samt vores fodlænkeafsonere.

I er to enhedsledere i afdelingen, og I vil sammen have et tæt samarbejde omkring at sikre ensartethed i sagsbehandlingen. Derudover er der et tæt samarbejde mellem enhedsledere og enhedschef. Du indgår i ledelsesmøder, hvor der også er repræsenteret ledelse fra Svendborg, Assens og Odense arrest.

Som enhedsleder skal du have flair for systematik, overblik og kunne omsætte lovgivning til praksis.

Klientarbejdet indeholder flere aspekter, som i øvrigt afspejler sig i vores værdigrundlag, nemlig evnen til at kunne agere i et spændingsfelt mellem at være den kontrollerende myndighed, men samtidig også være støttende og vejledende.

I vores tilsynsarbejde, arbejder vi ud fra metoden MOSAIK, som er et struktureret samtaleforløb, samt LS/RNR som er et risiko- og behovs vurderingsredskab. Du vil som en obligatorisk del blive uddannet heri.

Enhedslederen er socialfaglig ansvarlig i afdelingen og du skal være med til, at vi sikrer kvalitet i faglige drøftelser på gruppemøder med socialrådgiverne, give socialrådgiverne sparring på handleplansarbejde, journalføring mv. Du skal bidrage til implementering og kvalitetssikring af arbejdsmetoder og øvrige nye tiltag i afdelingen. Du skal være i besiddelse af gode relationelle færdigheder.

Vi tillægger i øvrigt vores tværfaglige arbejde stor værdi. Vi har et godt tværfagligt samarbejde med retspsykiatrien, politi, kommuner mm. Dette vil du aktivt skulle bidrage til.

Vores forventninger og ønskede kvalifikationer til dig som leder:

Det er vigtigt, at du motiveres af faglig ledelse, har interesse og flair for at omsætte lovtekst til praksis. Vi lægger vægt på, at du er handlekraftig, har god energi og godt humør. Ligeledes er det væsentligt, at du er driftsikker og kan løse opgaver selvstændig, men samtidig indgå i dialog og samarbejde med den øvrige ledelse.

Derudover finder vi det vigtigt, at du har en ledelsesstil, der er inddragende, lyttende og dialogbasseret i din tilgang til medarbejderne.

Kendskab til ledelse er ikke et krav, men det er vigtigt, at du som person er udadvendt og kan formidle foran en stor gruppe, også i svære situationer.
Du må meget gerne kunne bidrage med nye ideer, og se udvikling i opgaveløsningen.

Endvidere at:

  • Du er uddannet socialrådgiver og har en solid socialfaglig fundering
  • Det vil være en fordel, om du kender til Kriminalforsorgens område, men det er ikke et krav
  • Du har gode formuleringsevner både på skrift og i tale
  • Du ser vigigheden i stabilitet og at deadlines overholds

Kørekort er påkrævet.

Vi tilbyder:

  • En god arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed
  • Et spændende og alsidigt arbejde
  • Mulighed for selv at strukturere arbejdsdagen
  • Uddannelsesmuligheder
  • Dygtige og imødekommende medarbejdere
  • En grundig introduktion til lovgivning på området samt til selve opgavevaretagelsen.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til LC/CO10-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for socialrådgivere i staten samt aftale om Ny løn.

Stillingen er en fuldtidsstilling uden højeste tjenestetid og er ledig til besættelse snarest muligt.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er indtil videre Institution Odense bestående af Odense arrest, Tinghusgade 2, 5000 Odense C, Svendborg arrest, Tinghusgade 41, 5700 Svendborg, Assens arrest, Toftevej 29 5610 Assens og KIF Odense, Ørstedsgade 28C, 5000 Odense C. KiF Odense er dit primære tjenestested.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse. Sagsbehandlingstiden for dette er typisk 1-2 måneder.

Om os:
Kriminalforsorgen er en politisk styret organisation og kerneopgaven er straffuldbyrdelse, kriminalitetsforebyggelse og resocialisering.

Institution Odense består af Odense Arrest, Assens arrest og Svendborg Arrest samt KIF Odense.

Kif Odense har i alt 38 medarbejdere. De fordeler sig med 10 medarbejdere i fodlænkeafdelingen, 21 socialrådgivere, 3 administrative i tilsynsafsnittet og ledelse.

Du søger stillingen via knappen "Søg stillingen”.
Din ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget senest den 25. august 2021.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe billedidentifikation f.eks. pas eller kørekort. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte enhedschef Diana Christensen, tlf. 72557188

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Odense C
  • Onsdag den 25. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1