Myndighedssagsbehandler til Adoptionsteamet i Borgercenter Børn og Unge Valby-Vesterbro- Kgs. Enghave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at sikre høj kvalitet i myndighedssagsbehandlingen i adoptionssager i Københavns Kommune? Vil du være en del af et stærkt fællesskab, hvor der er gode faglige udviklingsmuligheder?

Borgercenter Børn og Unge (BBU) søger en erfaren myndighedssagsbehandler til vores adoptionsteam, som er beliggende i BBU-Valby-Vesterbro-Kgs. Enghave (BBU-VVK).

Om BBU-VVK
Adoptionsteamet er et bydækkende, lille team, som arbejder målrettet med tvangsadoptionssager. Adoptionsteamet er fysisk og organisatorisk placeret i BBU-VVK og er nyoprettet i 2020. BBU-VVK er en stor børnefamilieenhed bestående af ca. 170 medarbejdere. Vi er lokaliseret i en levende og aktiv bydel, og vi samarbejder bredt med institutioner, skoler, boligsociale helhedsplaner og frivillige aktører.

Enheden er opdelt i fem afdelinger: Styrket Modtagelse, Børneliv, Skoleliv, Ungeliv og Foranstaltning (et familiehus og et ungehus). Adoptionsteamet er organiseret i Skoleliv. Du indgår derfor i afdelingen Skoleliv og skal være en del af den. Samtidig er adoptionsteamet bydækkende. Det betyder, at du skal samarbejde med kollegaer fra flere enheder i byen, fordi du overtager børnesager fra kollegaer i andre enheder. Du bliver således en del af et stort fællesskab, samtidig med at du sidder med et meget specialiseret område.

Om stillingen
Adoptionsteamet er et tværfagligt team bestående af to myndighedssagsbehandlere og to familieplejekonsulenter fra Familieplejen København og en psykolog fra BBU-VVK og en tværfaglig koordinator. Alle faggrupper har en vigtig rolle i teamet, og vi vægter samarbejdet højt.

At være myndighedssagsbehandler i adoptionsteamet betyder, at du har ansvar for at skrive indstillinger til børne- og ungeudvalget i sager, hvor vi vurderer, at der kan være tale om bortadoption. Bortadoption er en lang proces, og der er mange vigtige sagsbehandlingsskridt, der skal overvejes og gennemføres, inden der kan være tale om en adoption. Du vil få ansvaret for at udføre disse sagsbehandlingsskridt. Det kræver stor systematik i sagsbehandlingen.

Adoptionsteamet startede i 2020 og er dermed et forholdsvis nyt tiltag i Københavns Kommune. Arbejdsgange og aftaler om overlevering er blevet indgået, og der arbejdes nu i konkrete sager. Der er en vigtig rolle i at være synlig og yde sparring om evt. adoptionssager til kollegaer i andre enheder.

Om dig
Du er uddannet socialrådgiver og har erfaring med at være myndighedssagsbehandler. Det er en forudsætning, at du ikke er ny i rollen som sagsbehandler, fordi adoption er det mest indgribende, vi som forvaltning kan medvirke til.

Du er meget systematisk, er god til lovgivningen og er god til at skrive oplæg til børne- og ungeudvalget. Du er god til at tale med mennesker i krise og skal kunne stå i modvind, da der udelukkende er tale om sagsbehandling i sager uden samtykke. Du er god til at tale med børn og/eller tilvejebringe et spædbarns perspektiv. Du er god til at samarbejde med mange forskellige samarbejdspartnere, herunder biologisk familie, plejefamilier, hospital, politi, advokater og psykologer. Du skal være nysgerrig i din tilgang til borgerne og kunne tænke langsigtet. Du skal insistere på kontakten til familierne og være nysgerrig på at arbejde på et nyt område, hvor vi ikke har alle svarerne endnu.

Vi forventer, at du er en dygtig formidler skriftligt såvel som mundtligt, og at du går til sagsbehandlingen med ydmyghed og høj etik.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en stilling i en tværfaglig sammensat gruppe med høj faglighed. Du vil få gode muligheder for faglig såvel som personlig udvikling. Flere af vores medarbejdere deltager i efteruddannelsesforløb, kursusmoduler, certificeringer og ledertalentprogrammer. Herudover er der en lang række interne faglige arrangementer i huset, og der ydes supervision til teamet fra en ekstern psykolog.

Vi har på mange måder et unikt socialt sammenhold i enheden. Du vil således få rig mulighed for at få en masse sjove og uformelle snakke med dine kolleger – hvad enten det er over frokosten i vores kantine eller til et af de fælles arrangementer, som vores Personaleforening afholder med jævne mellemrum.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen er i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Vi ønsker, at stillingen bliver besat pr. 1. oktober 2021.

Læs mere
Du kan læse mere om Socialforvaltningen og Borgercenter Børn og Unge herunder vores vision og målsætninger på Københavns Kommunes hjemmeside www.kk.dk/bbu.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Skoleliv Stine Andersen på 2151 5835 eller tværfaglig koordinator Carina Mohr på 2464 3803. Vi er i en sommerferieperiode, og hvis der ikke bliver svaret, så læg venligst en besked, om at du ønsker at tale med en af os.

Søg via nedenstående link senest mandag den 9. august 2021
Sammen med motiveret ansøgning beder vi dig uploade CV, eksamensbeviser og evt. udtalelser.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 32.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København NV
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i København S

    Har du lyst til at arbejde tværfagligt og gøre en forskel for patienter, som er i behandling i psykiatrien? Så er det dig, vi søger som socialrådgiver til [xxxxx] Hvad er r..
    • Socialrådgiver
    • København S
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København V

    Faglig konsulent med jobfokus søges til spændende fondsprojekter Vil du være en del af Carelink Gruppens fantastiske indsats, hvor vi hjælper borgere på sygedagpenge i overgangen til job og med..
    • Socialrådgiver
    • København V
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København

    Vi søger 2 socialfaglige medarbejdere, til at varetage indsatsen overfor borgere, der er sygemeldte og står udenfor arbejdsmarkedet af helbredsmæssige, psykiske og/eller sociale årsager.Vores f..
    • Socialrådgiver
    • København
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København NV

    Har du lyst til at arbejde tværfagligt og gøre en forskel for patienter, som er i behandling i psykiatrien? Vil du bidrage til udviklingen af den socialfaglige indsats? Så er det dig, vi søger som .
    • Socialrådgiver
    • København NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København NV over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
26. juli 2024 2
25. juli 2024 2
24. juli 2024 2
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1