Barselsvikar for sagsbehandler til integrations- og beskæftigelsesområdet - Ringsted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Brænder du for integrationsarbejdet, og vil du gerne være med til at understøtte og videreudvikle den kommunale integrationsindsats i Ringsted Kommune, så er det måske dig vi søger?

Ringsted Kommunes vision er ”Nærhed, medansvar, medbestemmelse og mangfoldighed”, og den vision fører vort Integrationsteam ud i livet, hvor den helhedsorienterede tilgang til den enkelte flygtning og dennes familie sættes i centrum.

Om jobbet
Opgaverne skal udføres i et tværfagligt samarbejde med de øvrige medarbejdere i Integrationsteamet samt de af kommunens centre, der har berøring med flygtninge og familiesammenførte omfattet af integrationsprogrammet. Derudover vil der være et tæt samarbejde med sprogskoler, frivillige, mentorer, foreninger, erhvervsliv og myndigheder som f.eks. sundhedsvæsen.

Et væsentligt aspekt ved jobbet i Integrationsteamet er din evne til at motivere og styrke borgernes evne til at tage ansvar for eget liv og tro på, at det er muligt at blive en del af det danske samfund.

Opgaverne er målrettet myndighedsopgaver inden for rammerne af integrations- og beskæftigelsesloven.

Du skal også varetage opgaver i relation til kommunens forpligtelse i forhold til Repatrieringsloven.

Ud over hovedopgaven inden for integrationsområdet, skal du varetage opgaver i henhold til beskæftigelsesloven for en mindre gruppe af udsatte borgere på kontanthjælp.

Vort mål er, at borgerne kan indgå på samme vilkår som alle andre borgere i såvel uddannelse, beskæftigelse som i foreningslivet senest ved udløb af integrationsperioden. Som en del af Integrationsteamet forventer vi af dig, at du er med i udviklingen af indsatsen og tilbuddene til de borgere, som er tilknyttet teamet.

Stillingen er et begivenhedsbestemt vikariat på grund af barsel på 32 timer pr. uge.

Dine opgaver:
Som udøver af myndighedsrollen, bliver du koordinerende sagsbehandler, hvor du skal udarbejde integrationskontrakter mv. og gennemføre kontaktforløb, og du skal sikre et tværfagligt samarbejde om borgere/familiens indsats.

Du skal være understøttende i forhold til indsatser, der bedrer den enkeltes muligheder for selvforsørgelse, og derfor skal der også ske en afklaring af såvel formelle som uformelle kompetencer.

Du skal også understøtte integrationen i det danske samfund, herunder i fritids- og
foreningslivet.
Der er særlig vægt på den virksomhedsrettede indsats, hvor du også vil indgå i opfølgningen af borgere på den arbejdsplads, hvor borgeren er i tilbud. Der er fokus på progression og hel eller delvis selvforsørgelse.

Endelig skal du bidrage til og indgå i udviklingen af teamets arbejde og indsats over for borgerne, hvor vi gerne bygger videre på såvel egne som andres gode erfaringer.

Hvem er du
Du er uddannet socialrådgiver, socialformidler eller har anden relevant uddannelse, og har erfaring fra integrationsområdet, gerne som sagsbehandler på området.

Du har gode samarbejdsevner og kan orientere dig i og omsætte ny viden om indsats, der virker, til gavn for den enkelte borger. Du har empati, og kan på en god måde stille krav til borgerne og støtte dem i vejen til job eller uddannelse. Du er målrettet, er god til at strukturere og kan arbejde både alene og i team. Du er engageret i det, du laver, og du er indstillet på at være med til at tænke nyt og være med til at udvikle området.

Du kan handle i og håndtere uforudsete situationer, som ofte kan opstå på grund af kulturforskelle.

Du er indstillet på at kunne indgå i beslægtede opgaver på andre områder, hvis der
opstår behov for det i organisationen.

Afdeling
Du bliver en del af Integrationsteamet i Arbejdsmarkedscentret. Teamet består af i alt 3 integrationsmedarbejdere, heraf 2 er sagsbehandlere og en modtagelses- og integrationskonsulent. Der er tilknyttet virksomhedskonsulenter til teamet tillige med administrative medarbejdere.

Vi tilbyder
  • Gode muligheder for at udvikle og præge området
  • Ambitiøse kollegaer der sætter faglig sparring og et fagligt niveau højt
  • Personalebiler, der kan bookes ved kørselsbehov
  • En åben og uformel omgangsform hvor humor og faglighed går hånd i hånd
  • Personalegoder som massagestol, attraktiv motionsklub, personaleforening, kaffe og frugt, da vi vægter arbejdsmiljø højt
  • Flekstid


Der afholdes ansættelsessamtaler den 16. januar 2020.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Ringsted
  • Søndag den 12. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1