Uddannelsesleder - Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Sygeplejerskeuddannelsen i Slagelse er i fortsat vækst, og vi skal i gang med at udvikle et nyt og stort projekt. Derfor mangler vi to dygtige og superengagerede kolleger.

På Professionshøjskolen Absalon er det vores ambition, at levere engagerende undervisning og dygtige sygeplejersker. Vi er overbeviste om, at det har afgørende betydning for, at vores studerende deltager aktivt i undervisningen. Engagerende undervisning er også afgørende for, at vores studerende færdiggør deres uddannelse, og kan være med til fortsat at sikre velfærd i Region Sjælland. Derfor er vi meget optagede af at finde dygtige undervisere.

Du skal undervise i sygeplejefaglige tematikker og have særligt fokus på farmakologi, sygdomslære, anatomi/fysiologi og mikrobiologi.

Din profil
Du trives med at formidle din viden. Derfor er det vigtigt, at du kan se dig selv i følgende:

Du er en tydelig og stærk formidler. Du har en positiv indgangsvinkel til studerende, og kan formidle din undervisning på en inspirerende måde, så du fremstår skarp og vidende inden for dit felt. I samarbejdet med studerende og kolleger, i Center for Sygepleje, trives du med at skabe spændende og givende læringsmiljøer.

Faglig stolthed. Du er stærk i sygepleje, farmakologi, anatomi og fysiologi, sygdomslære og mikrobiologi. Du omsætter din viden kreativt og gør den vedkommende for de studerende, så alle fanger dine budskaber.

I stand til at planlægge, udvikle og gennemføre undervisning. Du formår med din praksiserfaring at koble teori og praksis i din undervisning. Du er glad for at undervise, samt for de opgaver, der følger med som f.eks. at planlægge, udføre, eksaminere og at vejlede de studerende.

Du har et godt overblik. Det ligger naturligt for dig at arbejde systematisk og struktureret, og du har flair for at udføre koordinerende arbejde. Det er vigtigt for os, fordi vi forventer en vis selvstændighed i at kunne tilrettelægge arbejdet og opgaverne.

Derudover forventer vi os, at du:
  • har en sundhedsfaglig uddannelse som sygeplejerske, samt en overbygning på master- eller kandidatniveau
  • eventuelt har en ph.d.-grad. Det er en fordel, men ikke en forudsætning
  • har undervisererfaring.


Dine arbejdsopgaver
Du vil primært få arbejdsopgaver inden for følgende områder:

Undervise og eksaminere er en del af hverdagen. Du underviser og eksaminerer hovedsageligt de studerende på udvalgte dele af uddannelsen i sygeplejefaglige tematikker inden for anatomi/fysiologi og sygdomslære. Almen farmakologi og specifik farmakologi i forhold til lægemidler og lægemiddelregning fylder en del, da det er eksamensfag. Desuden skal du vejlede og eksaminere på relevante semestre og i forbindelse med bachelorprojekter.

Deltage i forskellige typer af opgaver. Center for Sygepleje driver to forskningsmiljøer. Det ene om ”Ulighed i sundhed” og det andet om ”Det nære sundhedsvæsen”. Hertil følger der nogle forskningsaktiviteter og opgaver. Alt efter dine kompetencer og præferencer får du opgaver inden for forskningsmiljøerne. Centret har en del efter- og videreuddannelse og en specialuddannelse, hvor der også kan være arbejdsopgaver.

Stor variation i opgaverne. Din arbejdsuge er kendetegnet ved, at der er stor variation i arbejdsopgaverne. En arbejdsuge kan bestå af en blanding af at undervise, deltage i møder, vejlede, forske, udvikle og forskellige former for prøvearbejde/feedback. De fleste opgaver skal løses i samarbejde med andre, mens opgaver som forberedelse vil kunne tilrettelægges fleksibelt. Som underviser i naturvidenskabelige fag, herunder farmakologi, skal du være med til at udvikle og facillitere en efterspurgt læringscafe for de studerende.

Alt efter dine kvalifikationer vil du blive ansat som adjunkt eller lektor.

På Absalon ser vi adjunkturet som en uddannelsesstilling. Det understøtter vi gennem Absalons lektorkvalificeringsforløb, som alle nyansatte adjunkter deltager i, og alle får tilknyttet en vejleder.

For at blive ansat som lektor forudsætter det en positiv lektorbedømmelse inden for stillingsstrukturens anvendelsesområde. Bemærk at det kræver, at du er bedømt efter BEK nr. 990 af 28. august 2015 eller BEK nr. 1227 af 23. oktober 2018. Du har mulighed for at søge merit på baggrund af tidligere erhvervede kompetencer og kvalifikationer. Dette vil blive drøftet i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Du kan læse mere om rammerne for ansættelse som adjunkt eller lektor i vores stillingsstruktur her. (https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=183358)

Dine kolleger
På sygeplejerskeuddannelsen i Slagelse, er vi et team på 21 kolleger, der alle løser arbejdsopgaver inden for grunduddannelse, efter- og videreuddannelse og forskning. Vi er et dedikeret og engageret team, med en høj social kapital, der holder af at videndele og løse opgaverne sammen. Vi er et ambitiøst team i udvikling, med særligt fokus på styrker og potentialer. Vi sætter stor pris på at holde sociale arrangementer, og dagens sociale pitstop er frokosten.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg.
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. marts 2020.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte uddannelsesleder Gitte Ferreira på mail: [email protected] eller på tlf. 7248 3193.
  • Ansøgning og relevante bilag inkl. eksamensbeviser, sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest søndag, den 12. januar 2020.
  • Vi holder 1. samtaler i løbet af uge 4 og 2. samtale den 22. januar 2020.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon Professionshøjskolen
Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Slagelse
  • Søndag den 12. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 6
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 8
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 9
12. september 2024 9
11. september 2024 8
10. september 2024 6
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 6
27. august 2024 5
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 10
21. august 2024 11
20. august 2024 10