Trivselsvejleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Er du den nye trivselsvejleder på Roskilde Gymnasium?

Mange gymnasieelever har det godt, men desværre oplever et stigende antal unge mennesker problemer med mistrivsel. Vi søger derfor en trivselsvejleder, der har lyst til og mod på at tage fat i den problemstilling i en nyoprettet stilling her på skolen. Til jobbet som trivselsvejleder ønsker vi en tillidsvækkende person, som skolens elever kan opsøge og opleve som en tryg, kompetent voksen, med tid og ro til at sætte sig ind i elevernes udfordringer. Fokus er at hjælpe eleverne til at indgå i læringsfællesskabet på skolen og få den bedst mulige uddannelse på Roskilde Gymnasium.

Som trivselsvejleder ønsker du at gøre en forskel for unge mennesker, og du finder det meningsfuldt og givende at arbejde struktureret med deres trivsel og motivation. Du ved en masse om, hvad det vil sige at være ung, og du er nysgerrig på de unges verden, og hvordan de selv oplever at være i den. Du opsøger selv ny viden om unge og formidler det gerne videre til dine kolleger.

Du skal trives i både at arbejde på egen hånd og at opsøge og vedligeholde det nære, vigtige samarbejde med studievejledningens fem studievejledere, med teamledere og uddannelsesledere, der er tilknyttet alle skolens klasser. Sammen har I ansvaret for at sikre læring og trivsel for såvel enkeltelever som klasser og hold.

Som trivselsvejleder forestiller vi os, at du har fokus på frafaldstruede elever, der har et særligt behov for støtte pga. uddannelsesmæssige, økonomiske, sociale eller personlige problemer. Det kan f.eks. være konflikter mellem elever, lærere eller i hjemmet, oplevelser af lavt selvværd, angstproblematikker, pres eller stress. Det kan også være langvarig sygdom hos eleven, misbrugsproblemer eller sygdom og dødsfald i den nærmeste familie og vennekreds. Måske har du endda erfaring med at igangsætte og arrangere sociale begivenheder, der kan støtte op om trivselsarbejdet generelt.

Specifikke opgaver

  • Elevsamtaler, elevmøder med forældre eller fx i kommunalt regi
  • Tæt samarbejde med skolens studievejledere, lærere og ledelse om fastholdelse af elever
  • Samarbejde med eksterne samarbejdspartnere bl.a. kommunens Ungecenter og SSP
  • Opfølgning på udvalgte elevers fravær
  • Opsøgende arbejde f.eks. ved deltagelse i elevarrangementer og elevfester
  • Kontakt til ekstern voksenmentorordning (SPS)
  • Konfliktløsning
  • SU-ansøgninger

Profil

Vi søger en person med relevant uddannelses- og erfaringsmæssig baggrund, fx socialrådgiver, specialpædagog gerne med erfaring med coaching af unge. Du interesserer dig for uddannelsesområdet og for unge menneskers ve og vel. Du er venlig, empatisk og rolig også i pressede situationer, og du trives med en varieret arbejdsdag. Du er klar og tydelig i din rammesætning og kommunikation, ligesom du er robust, effektiv og initiativrig. Det er en klar forudsætning, at du er dygtig til at skabe relationer til de unge og håndtere deres problemstillinger, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med samarbejde med forskellige faggrupper. Det kan også være en fordel, hvis du bor i nærområdet, da vi søger en person, der er tilgængelig for de unge, også udenfor skoletiden f.eks. i forbindelse med aftenarrangementer på skolen.

Arbejdstiden forventes at være 37 timer ugentligt og tilrettelægges efter skolens feriekalender. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen forventes besat fra 1. august 2022. Hvis muligt gerne før.

Om os

Roskilde Gymnasium er et stort gymnasium med uddannelserne stx og hf, der ligger attraktivt i hjertet af Roskilde og tæt ved stationen. Vi tilbyder en arbejdsplads, som er udviklingsorienteret med et velfungerende kollegialt samarbejde præget af dialog og mange sociale aktiviteter. Vores elever er glade for skolen og fællesskabet, og de er generelt meget engagerede i deres skolegang og i verden udenfor. Vi sætter altid læringsfællesskabet højt, og vi lægger vægt på at eleverne får et højt udbytte af undervisningen. Skolen har mere end 1100 elever fordelt på 41 klasser - 4 hf-klasser og 37 stx-klasser og 125 medarbejdere.

Vil du vide mere

Læs om skolen på vores hjemmeside www.roskilde-gym.dk / www.facebook.com\roskildegym. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder af studievejledningen:

Annette Kjærholm Rasmussen, på mail: [email protected]

Ansøgning

For at komme i betragtning til stillingen skal du indsende din ansøgning elektronisk via vores hjemmeside under punktet "Om os" og "Job" - ”Ledige stillinger”. Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag d. 30. maj 2022 klokken 12.00. Vi holder jobsamtaler løbende også inden opslagets udløb.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Roskilde
  • Mandag den 30. maj 2022

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Kalundborg

    Om jobbet Specialteamet søger en ny kollega 37 timer om ugen til vores skønne arbejdsplads, med tiltrædelse d. 1. september 2024 eller snarest muligt derefter. Børn og ungeafdelingen er indde..
    • Socialrådgiver
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Roskilde

    Det er nu, at Børne- & Ungdomspsykiatrien skal udvides, så vi er rustet til fremtiden - og vi glæder os! Vi skal have endnu mere fokus på de udgående funktioner og samarbejde med vores kommunal..
    • Socialrådgiver
    • Roskilde
    Få mere info
  • Socialrådgiver på Midt-og Vestsjælland

    Vi mangler dig på holdet - når 6 bliver til 7! Børn- og Ungerådgivningen varetager alle myndighedsopgaver for målgruppen af udsatte børn og unge mellem 0-18 år, der har behov for støttende inds..
    • Socialrådgiver
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Socialrådgiver på Midt-og Vestsjælland

    Børne- og ungerådgiver til Handicap Børn- og Ungerådgivningen varetager alle myndighedsopgaver for målgruppen af udsatte børn og unge mellem 0-18 år, der har behov for støttende indsatser, an..
    • Socialrådgiver
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
27. juli 2024 13
26. juli 2024 13
25. juli 2024 13
24. juli 2024 13
23. juli 2024 13
22. juli 2024 13
21. juli 2024 13
20. juli 2024 13
19. juli 2024 12
18. juli 2024 11
17. juli 2024 11
16. juli 2024 11
15. juli 2024 11
14. juli 2024 11
13. juli 2024 11
12. juli 2024 10
11. juli 2024 8
10. juli 2024 8
9. juli 2024 7
8. juli 2024 6
7. juli 2024 5
6. juli 2024 5
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2