Mødeleder til Rehabiliteringsteamet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skjern

Vi er på udkig efter en stærk brobygger og formidler til funktionen som mødeleder til vores Rehabiliteringsteam i Beskæftigelse.

Som mødeleder for Rehabiliteringsteamet vil du stå i spidsen for et tværfagligt team, der behandler sager om ressourceforløb, jobafklaringsforløb, fleksjob og førtidspension. Du får en central rolle som mødeleder, hvor du skal sikre at alle borgere, som får deres sag behandlet i teamet, vil få en tværfaglig, rehabiliterende og virksomhedsrettet indsats, som har til formål at udvikle den enkelte borgers arbejdsevne. Målet for alle borgere er, at de i videst muligt omfang kan få en tilknytning til arbejdsmarkedet.

Som mødeleder er det vigtigt, at du inddrager borgeren i indsatstilrettelæggelsen, således at borgerens perspektiv og viden danner grundlag og inspiration for Rehabiliteringsteamets medlemmer i forhold til, hvordan borgerens ressourcer kan udvikles, og hvilke relevante indsatser der kan tilrettelægges.

Som mødeleder inddrager du de faglige kompetencer som er repræsenteret i teamet, så faglig viden og erfaringer kommer bedst muligt i spil.

Som mødeleder disponerer du tiden, så møderne afvikles hensigtsmæssigt og dagsordenen overholdes, og du konkluderer teamets beslutninger og udarbejder indstillingen i samarbejde med de øvrige teammedlemmer og sekretær for Rehabiliteringsteamet i forlængelse af det enkelte møde med borgeren.

Din profil
Vi forventer, du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler og har en solid erfaring med beskæftigelsesområdet. Du har stærke tværfaglige samarbejdskompetencer, og er fortrolig med rollen som mødeleder.

Du har en anerkendende, inddragende og faglig tilgang til borgerne. Du har fokus på ressourcer og kan se udviklingspotentialet hos borgeren.

Du har et indgående kendskab til relevant lovgivning, herunder detaljeret kendskab til betingelserne for tilkendelse af ressourceforløb, fleksjob og førtidspension.

Endvidere finder du virksomhedsrettet indsats central i forhold til at udvikle borgernes ressourcer, og for at ledige borgere kan opnå en arbejdsmarkedstilknytning.

I funktionen som mødeleder for Rehabiliteringsteamet skal du trives med at være i et krydsfelt mellem kollegaer som repræsenterer forskellige fagligheder, og du skal kunne træffe vanskelige beslutninger og stå fast, når der er behov for det, ligesom du skal kunne håndtere svære borgersamtaler.

Du er en stærk brobygger, og du arbejder anerkendende og relationelt koordinerende på en naturlig måde, har gode kommunikative evner og er en stærk formidler.

Du er initiativrig, omstillingsparat og fleksibel, og kan lide at arbejde med både administrative og udviklingsmæssige opgaver. Du trives i et dynamisk og til tider travlt miljø, og forstår at bruge digitale IT-systemer.

Vi tilbyder en arbejdsplads
  • Hvor vi har et stort engagement og faglig stolthed
  • Hvor vi vægter borgerinddragelse højt
  • Med en innovativ tilgang, hvor medarbejdernes kompetencer inddrages
  • Præget af ordentlighed og åben dialog - også når situationen er udfordrende
  • Med kollegial sparring og relevant kompetenceudvikling
  • Hvor vi stræber efter at skabe resultater

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer om ugen. Løn forhandles efter gældende overenskomst og med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Dit fysiske arbejdssted vil være Servicecenter Skjern, Finderupsvej 9, 6900 Skjern.

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat den 1. april 2020.

Mere information
Ønsker du mere information om stillingen er du velkommen til at kontakte faglig koordinator Heidi Iversen på tlf. 9974 1509 eller afdelingsleder Marianne Gramstrup på tlf. 9974 1456.

Ansøgningsfrist er 14. februar 2020. Det forventes, der holdes samtaler fredag den 21. februar 2020.

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til at ansøgninger sendes elektronisk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" nedenunder selve stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0a183a0b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skjern.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Skjern
  • Fredag den 14. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Skjern

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Skjern over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Skjern over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1