Leder af Social Service - Solrød

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Vi søger en sagsbehandler til det specialiserede voksenområde i Danmarks bedste kommune kun 30 min. fra København. Vi er godt i gang med en spændende udviklingsproces og søger en kollega, som kan bidrage til vores team med solid viden på området og mod på at gå nye veje. Så kan du tænke ud af boksen og arbejde inden for rammerne, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Jobbet
På socialområdet løser vi opgaver i samarbejde med borgere med handicap, psykiske lidelser og sociale udfordringer. Vores kommende kollega skal bl.a. vurdere behov, træffe afgørelser og visitere til indsatser i forhold til servicelovens §§85, 101, 103, 104, 107, 108 109 og 110. I Solrød Kommune benytter vi VUM og det er en fordel hvis du har erfaring med metoden.

Vi søger en sagsbehandler der har styr på paragrafferne og vægter relationen med borgere og pårørende højt - kort sagt en 'jernhånd i en fløjlshandske'. Hos os mener vi det helt bogstavelig, når vi siger, at vi arbejder tværfagligt og helhedsorienteret. Det er derfor vigtigt, at du kan se fordelene ved, at der er kort vej og tæt samarbejde mellem beskæftigelses- og socialområdet. Fysisk vil du være placeret dør om dør med beskæftigelsessagsbehandlere og have en stor aktie i sager, hvor der både er bevillinger jf. LAB og SEL.

Desuden lægger vi vægt på, at du
  • Er uddannet socialrådgiver og/eller med dokumenteret erfaring fra socialområdet i en kommune
  • Har interesse for - og gerne erfaring med handicap og psykiatriområdet
  • Er nysgerrig på andres faglighed og din egen
  • Kan arbejde selvstændigt, struktureret og har administrativt flair
  • Er åben, tålmodig og inddragende


I Solrød vil vi gerne gå foran og være fleksible i vores betjening af borgerne. Der er vedtaget en særlov specifikt for Solrød kommune, der giver mulighed for at afholde virtuelle samtaler med udvalgte borgere over enten PC, tablet eller mobiltelefon. Det er derfor også vigtigt, at du kan se mulighederne i at gøre tingene på en ny måde og vil være med til at bidrage med erfaringer til projektet.

Jobmiljø
Vi har høje ambitioner og er som nævnt i gang med en udviklingsprocesproces i forhold til at kvalificere vores indsatser og arbejdsgange på socialområdet. Vi søger derfor en kollega, der vil deltage aktivt i denne udvikling og kan tage ansvar i et job med stor egenkompetence og gode mulighed for at få indflydelse.

Vi tilbyder samtidig:
  • En lille tæt medarbejdergruppe med plads til forskelligheder og højt til loftet
  • En plads i et specialiseret socialteam, som er forankret i en velfungerende afdeling på tværs af social- og beskæftigelsesområdet
  • Dokumenteret høj arbejdsglæde gennem trivselsundersøgelser
  • professionel samtalesparring og supervision både individuelt og i team
  • En nærværende ledelse med ambitioner og fokus på den enkeltes trivsel
  • Flextid, kantineordning og gode personaleforhold


Job- og socialcenteret består af ca. 100 medarbejdere fordelt på 5 afdelinger samt en stab og er en dynamisk arbejdsplads med kort vej fra idé til handling og med interne samarbejdspartnere inden for umiddelbar rækkevidde. På det sociale område er vi organiseret i et velfungerende team med misbrugssagsbehandler, social- og boligkoordinator, psykiatrisk sygeplejerske samt øvrige sagsbehandlere.

Løn og ansættelsesforhold Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om Ny Løn. Der vil blive indhentet reference fra tidligere ansættelsesforhold i forbindelse med ansættelsen.

Vil du vide mere? Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte leder af Social Service Christina Hedlund på telefon: 56182111 eller udviklingskonsulent Tanja Gjørup på telefon: 56182157

Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 20. januar 2020 kl. 12

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Solrød Strand
  • Mandag den 20. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1