Socialfaglig koordinator til distrikt Midt i Familieafdelingen i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Ønsker du et job med høj grad af indflydelse og medansvar, og hvor vi alle har fokus på familiens ressourcer og prioriterer at arbejde Sammen med Familien?

Vi er godt i gang med en større omstilling på området for udsatte børn og unge til en tættere og mere tværgående indsats. Vi kalder omstillingen Sammen med Familien. Vi arbejder endnu mere forebyggende, i tættere dialog med familierne, inddrager netværket omkring familierne i højere grad og koordinerer indsatserne omkring familierne endnu bedre.

For at understøtte denne videre udvikling søger vi i Familieafdelingen en socialfaglig koordinator til distrikt midt, der skal være med til at sikre den fortsatte implementering af Sammen med Familien. Du vil blandt andet få til opgave at yde faglig og juridisk sparring og vejledning til rådgiverne, klagesagsbehandling, have sagsgennemgange, kvalificere oplæg til børn og unge-udvalget og arbejde tæt med rådgiverne i særligt komplicerede sager.

Du vil få et stort medansvar for den faglige retning i afdelingen, og du vil få en nøglefunktion i forhold til at sikre høj kvalitet i arbejdet - både socialfagligt og juridisk – og sammenhæng med de økonomiske rammer.

Du vil indgå i et koordinator-team med en anden koordinator, som har ansvar for distrikterne øst og vest.

Lidt om os:
Familieafdelingen består af 3 afdelinger, der er distrikt inddelt i hhv. øst, vest og midt. Rådgiverne i disse grupper varetager § 11, undersøgelsessager og handleplaner mv. i sagerne, således at borgerne får en fast rådgiver fra deres sag starter i afdelingen. Vi har et vagtteam, der håndterer alle akutte sager samt en specialrådgivning, der varetager rådgivning, vejledning og sagsbehandling i forhold til børn og unge med funktionsnedsættelser. I Familieafdelingen har vi også familieplejekonsulenter, en skolekonsulent og en netværkskonsulent.

Vi vægter samarbejdet med byens skoler, daginstitutioner og andre samarbejdspartnere højt for at sikre indsatser hele vejen rundt om familien og så tæt på almenområdet som muligt. Vi arbejder ud fra den løsningsfokuserede tilgang og en tænkning om, at familierne er ekspert i eget liv og skal være medskaber af løsningerne i deres familie.

Familieafdelingen er en del af Børne- og Ungerådgivningscentret (BURC). I BURC har vi igennem mange år oparbejdet et tæt, tværfagligt samarbejde, og vi vægter tværfaglighed og den fælles opgaveløsning højt, både internt i BURC og på tværs af centrene i kommunen. I Familieafdelingen sidder vi dør om dør med PPR-grupperne, sundhedsplejen og Familiesporet, som er vores interne leverandør, og som består af bl.a. familievejledere, familiepsykologer og kontaktpersoner. Rådgiverne bliver godt understøttet af vores administration i forhold til styring og administrative opgaver bl.a. i forbindelse med vores Børn- og Ungeudvalgssager.

Vi benytter os af sagsstyringssystemet DUBU, og da vi har været pilotkommune, er vi godt i gang og har kvalificerede superbrugere. DUBU understøtter Integrated Children System (ICS), hvilket der arbejdes ud fra i Familieafdelingen.

Vi tilbyder:
  • Et arbejde med høj grad af indflydelse og ansvar
  • En enestående mulighed for at være en del af, og bidrage til udviklingen af den forebyggende indsats i en kommune, der har sat forebyggelsesindsatsen højt på dagsordenen.
  • En spændende og udfordrende arbejdsplads, drevet af visioner og et højt ambitionsniveau.
  • Faglig sparring fra engagerede kolleger, ledere og samarbejdspartnere
  • Strategisk kompetenceudvikling
  • En arbejdsplads der vægter det kollegiale fællesskab, med fokus på den fælles opgaveløsning
  • Gode kollegaer og et godt kollegialt sammenhold.

Vi forestiller os, at du
  • Er uddannet socialrådgiver eller socialformidler, gerne med en efter- eller videreuddannelse
  • Har erfaring som myndighedssagsbehandler indenfor børneområdet
  • Er juridisk skarp på serviceloven, forvaltningsloven og retssikkerhedsloven
  • Kan navigere i bredden med undersøgelses- og foranstaltningssager, såvel som børne- og ungesager.
  • Har erfaring med oplæg til Børn- og Ungeudvalget
  • Kan yde faglig sparring og sikre faglig udvikling – dels i det daglige arbejde, men også i forbindelse med sagsgennemgange
  • Kan sikre en løsningsfokuseret tilgang til det faglige arbejde – herunder sikre, at netværksinddragelse er en integreret del af sagsbehandlingen
  • Kan arbejde balanceret i det tværfaglige samarbejde med fokus på familiens samlede situation og udviklingsmuligheder
  • Er en stærk formidler både skriftligt og mundtligt og kan være med til omsætte metoder, lovgivning og strategier til praksis
  • Arbejder struktureret
  • Gerne har kendskab til DUBU
  • Kan holde hovedet koldt - også når det indimellem skal gå lidt stærkt.

Har du lyst til at være en del af en Familieafdeling, som sætter den faglige barre højt, og vil du indgå i et tværfagligt og tværsektorielt samarbejde, hvor vi løfter og tager ansvar i fællesskab, så send os en ansøgning.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Tiltrædelse 1. december 2019, gerne før.

I forbindelse med ansættelse bliver der indhentet straffe- og børneattest, ligesom der efter aftale med dig vil blive indhentet referencer.

Ønsker du at høre nærmere om stillingernes indhold, eller høre mere om, hvorfor det er godt at arbejde i Høje-Taastrup kommune, så kontakt afdelingsleder Ida Andersen på tlf.: 2491 3016 [email protected]. Du kan også få fat i en af vores socialrådgivere ved at ringe til administrationen på 4359 1200.

Ansøgningsfrist er torsdag d. 24. oktober 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 44.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Taastrup
  • Torsdag den 24. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
20. september 2024 4
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 3