Motiverende beskæftigelsesrådgiver til Afklaringsteamet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Brænder du for at vejlede, motivere og skabe gode forløb for ledige borgere? Kan du arbejde med en kompleks målgruppe af borgere, der er kendetegnet ved mange forskellige problematikker, men også mange udviklingsmuligheder?

I dit nye job skal du i samarbejde med borgeren:
  • Afklare borgerens ressourcer, potentialer og ønsker ud fra en udviklende og rehabiliterende tilgang
  • Sammensætte borgerens forløb, så der skabes en konstruktiv fremdrift i borgerens vej til uddannelse eller arbejde
  • Støtte borgeren til at udvikle kompetencer i eget liv og opnå størst mulig grad af selvforsørgelse.

Du skaber gode relationer og har en smittende entusiasme - også når vi har travlt
Som koordinerende sagsbehandler for aktivitetsparate – og ressourceforløbsborgere borgere er det vigtigt, at du har en specifik interesse i og brænder for at arbejde med en kompleks målgruppe af borgere, der er har mange forskellige problematikker og du skal kunne hjælpe med at se udviklingsmuligheder.

Bliv en del af et stærkt og relationsorienteret arbejdsfællesskab
Hos os i ’Job og Kompetence’ skal det være sjovt og rart at gå på arbejde. Vi er nysgerrige og går gerne nye veje og prøver nye metoder af. Du arbejder sammen med 6 engagerede kolleger med høj faglighed. Vi har et godt arbejdsmiljø med plads til selvstændighed og initiativ.

Du har passion for at flytte mennesker og skabe resultater
Du motiveres af at arbejde mod konkrete mål, hvor du skaber resultater, tager ansvar og deltager positivt i teamets opgaver. Som beskæftigelsesrådgiver i Afklaringsteamet indebærer det, at du arbejder engageret med borgeren og får tilrettelagt en konstruktiv og realistisk plan for tilbagevenden til arbejdsmarkedet, både på ordinære og særlige vilkår.

For de borgere, som ikke kan vende tilbage til det ordinære arbejdsmarked, vil du skulle forberede sagen til rehabiliteringsteamet og frem til anden forsørgelse. Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde systematisk, dynamisk og målrettet i din opgaveløsning.

Du evner at sætte borgeren i centrum
Du har en stålfast tro på, at alle borgere på den ene eller anden måde kan tage aktiv del i arbejdsmarkedet - også selvom det kun er få timer. Du bidrager aktivt med nye tanker og ideer både i relationen til borgeren og som sparringspartner for dine kolleger. Du kan bevare overblikket, prioritere din tid og arbejde struktureret.

Vi lægger desuden vægt på, at du:
  • Er uddannet socialrådgiver/socialformidler
  • Har kendskab til arbejdsmarkedet og mulighederne for småjobs
  • Har erfaring med at have myndighedsansvar
  • Har gode formidlingsevner både skriftligt og mundtligt
  • Kan samarbejde bredt og på tværs både internt og eksternt

Du har styr på lovgivningen på området
Du har kendskab til arbejdsopgaverne og den tilhørende lovgivning i et jobcenter. Du har et grundigt kendskab til Lov om aktiv beskæftigelsesindsats og Lov om aktiv socialpolitik samt et grundlæggende kendskab til Forvaltningsloven, Offentlighedsloven og Retssikkerhedsloven på det sociale område. Du må også gerne have overordnet kendskab til Lov om handicapkompenserende ydelser.

Vi er inkluderende og sørger for, at du får en god start
Du får en systematisk oplæring og mulighed for tæt faglig og ledelsesmæssig støtte i hverdagen. Du bliver blandt andet tilknyttet en mentorordning, hvor din faste kontaktperson introducerer dig for arbejdsgangene mm.

Vi har en anerkendende og støttende leder med tillidsbaseret ledelsesstil, der beror på gensidig respekt. Hun balancerer smidigt mellem at støtte os, når vi har behov for det og selvstændigt at lade os drive vores opgaver. Hos os er der rig mulighed for personlig og faglig udvikling.

Om os
Vi er organiseret i 3 myndighedsafdelinger, som varetager opfølgningen på modtagere af a- dagpenge, fleksjob og virksomhedsrettede tilbud samt kontanthjælp, sygedagpenge, jobafklarings- og ressourceforløb.

Afdelingen Job og Kompetence består af et Ungeteam, Projekt Flere Skal Med 2, Projekt Kvinder på Vej, Afklaringsteam og Integrationsteam. Vi arbejder i hverdagen tæt sammen med vores kollegaer i Borger- og Arbejdsmarkedscentret samt de øvrige centre i kommunen, leverandører af beskæftigelsestilbud og virksomheder.

Ansøgningsfristen er onsdag den 15. september 2021
Vi holder ansættelsessamtaler 20. september 2021

Ansøgning vedlagt CV og uddannelsesbevis sendes via kommunens rekrutteringssystem.

Fakta om jobbet
Jobbet er på 37 timer i ugen med opstart hurtigst muligt eller senest pr. 1. november 2021 – og er et barselvikariat.

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn. Vi indhenter referencer fra tidligere ansættelser.

Hvis du er blevet nysgerrig på jobbet og vil høre mere, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ena Winther på 2425 5192 eller fagspecialist Aysel Sahin 4359 1488.

Vi glæder os til at høre fra dig – og ikke mindst til at byde dig velkommen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Taastrup
  • Onsdag den 15. september 2021

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Greve

    Fri kontakt
    Borgernær visitator søges til Greve Kommunes midlertidige døgnpladser. I Greve Kommune ønsker vi at sikre sammenhængende forløb og fremme den borgernære visitation i komplekse borgerforløb. Derfor er der nu en helt unik mulighed for at blive vores nye forløbsvisitator med ansættelse senest pr. 1.
    • Socialrådgiver
    • Greve
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Ballerup

    Socialrådgiver – Erfaring med arbejdsfastholdelse Vil du være med til at gøre en forskel og sætte dit aftryk på en afdeling i udvikling? Er du erfaren socialrådgiver med indgående kendskab til..
    • Socialrådgiver
    • Ballerup
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Brøndby

    Vil du være en del af et stærkt fagligt fællesskab, og er du også optaget af at udfolde og udfordre din faglighed i en dynamisk afdeling? En af vores gode kollegaer har valgt at læse videre, og..
    • Socialrådgiver
    • Brøndby
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Brøndby

    Intro:Vi udvider og savner derfor en ny kollega. Har du erfaring med målgruppen – folk der er afhængige af stoffer eller alkohol og du samtidig har en uddannelsesmæssig relevant faglig baggrund..
    • Socialrådgiver
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 3