Vi søger 1 Socialrådgiver/Socialformidler til 12 måneders barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Stillingen er på 37 timer med start 1.6.2020 eller hurtigst muligt.

Vi søger
En fagligkompetent medarbejder, der har lyst til at arbejde med borgere med nedsat funktionsevne og deres netværk, samt være med til, at fastholde og udvikle det faglige høje niveau i afdelingen.
Denne specielle stilling varetager rådgivningen og sagsbehandlingen af BPA sager jf. Servicelovens § 96 og Kontant tilskudsordning jf. Servicelovens § 95 samt merudgifter jf Servicelovens § 100.

Denne stilling indeholder samtidige mange ad hoc opgaver, almen rådgivning enten efter personlig henvendelse eller telefonisk. Det kan bl.a. være borgere, der søger om misbrugsbehandling, søger hjælp på Herberg og krisecenter. Du skal afholde tilsyn på de efter Servicelovens § 103 og 104 tilbud, der er placeret i Furesø kommune. Du skal være med til at lave bevillinger på Specialundervisning for Voksne.
Du er med til at fordele nye sager i samarbejde med afdelingsleder. Alt i alt en meget alsidig stilling, hvor du aldrig ved, hvad morgendagen bringer.

Om os
Vi er en afdeling i Furesø Kommune med 16 stabile, motiveret og engageret rådgivere, 3 administrative medarbejdere og en afdelingsleder. Vi sørger for at tage ansvar for hinanden og arbejdsopgaverne, der sættes pris på godt humør og en positiv tilgang til de daglige udfordringer.

Vi har sags arbejde med alle målgrupper, der er omfattet af Serviceloven afsnit 5, vores sags antal ligger under de vejledende tal fra DS på Voksenhandicap og psykiatri. Vi har starten af 2018, i sammenarbejde med vores udfører område oprettet en rådgivningscafe, her arbejder ud fra de nye muligheder for tidlig og afgrænset indsats jf. Serviceloven § 82.

Vi arbejder sammen på tværs både i kommunen og regionerne, vi har bl.a. et tæt samarbejde med vores Rehabiliterings afsnit, vi holder samarbejdsmøder med psykiatrisk center Ballerup, både på medarbejder plan og i ledelsen,
Vi har tæt og kontinuerlig opfølgning på alle vores sager, vi arbejder ud fra en rehabiliterende tilgang, i samarbejde med vores udfører, visitationsområde og vores jobcenter.
Vi har udarbejdet vejledninger på alle de §§, vi arbejder med, hvilket er med til at sætte ramme for det systematiske sags arbejde.

Vi ønsker derfor en kollega, som
  • er uddannet socialrådgiver/Socialformidler
  • gerne har erfaring med området og med myndighedssagsbehandling
  • har en stærk faglighed med gennemslagskraft
  • gerne har erfaring med værgemål og magtanvendelse
  • gerne har erfaring med VoksenUdredningsMetoden
  • kan opstille tydelige mål for indsatsen og arbejde med dokumentation af effekten
  • evner at opbygge stærke samarbejdsrelationer til interne og eksterne samarbejdspartnere
  • kan arbejde selvstændigt, og som trives med bred kontakt til borgere, kolleger og samarbejdspartnere
  • har lyst til at tilegne sig ny viden og øge sine kompetencer, for herefter at være formidler ift. dine kollegaer med ny viden og et ønske om at tilegne sig selv ny faglig kunnen


Er du nysgerrig og gerne vil vide mere, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Harder [email protected] eller tlf. 7235 7861.
Ansøgningsfrist den 23. april 2020, der vil være løbende samtaler.

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b60e4e3b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Værløse
  • Torsdag den 23. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Værløse over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2