UU-Vejleder til Vejledning Vejen, UngVejen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

UU-vejleder til Vejledning Vejen, UngVejen.
Vejledning Vejen søger en UU-vejleder, som kan skabe gode relationer med unge og samarbejde tæt med skoler og andre aktører på ungeområdet i Vejen Kommune. Du ønsker at hjælpe med at give unge et godt og solidt grundlag for at vælge ungdomsuddannelse, efter de unges egne ønsker og muligheder. Du er indstillet på en omskiftelig hverdag, hvor du bl.a. har din daglige gang på en grundskoler, evt. en friskole og hvor et tæt samarbejde om opgaven i et velfungerende team er en del af arbejdet.

UngVejen er et tæt samarbejdsfællesskab med de øvrige aktører på ungeområdet i kommunen, primært om unge i alderen 13-30 år. Vi arbejder kontinuerligt for, at alle unge tager en ungdomsuddannelse eller får fast tilknytning til arbejdsmarkedet.
Vi ønsker at få en ny kollega, der
  • vil bidrage og være medskaber til at præge vejledningsindsatsen.
  • kan åbne unges øjne for mulighederne i ungdomsuddannelserne og udfordre dem på deres uddannelsesvalg.
  • ønsker ansvar, er visionær og initiativrig.
  • har et stort engagement og lyst til at kvalitetsudvikle.
  • har en positiv og empatisk tilgang til arbejdet med de unge.


Vi forventer at
  • du har en bred erfaring med målgruppen og en relevant uddannelse – gerne en vejlederuddannelse eller er indstillet på at opkvalificerer dig.
  • du har erfaring med uddannelsesvejledning og et godt kendskab til den kommunale ungeindsats.
  • du kan koordinere og planlægge vejledningsaktiviteter og forløb i tæt samarbejde med kollegaer og andre aktører på ungeområdet.
  • du er skarp på den seneste udvikling inden for lovgivning, regler og reformer, og kan perspektivere den til det daglige arbejde.


Derudover
  • har du et indgående kendskab til de unges valgmuligheder, forudsætninger og udfordringer i uddannelsessystemet.
  • er du god til at kommunikere, både mundtligt og skriftligt, samt netværke på tværs af faggrænser og organisatoriske skel.
  • er du konstruktiv og forandringsparat, også i en omskiftelig hverdag.
  • ønsker du at indgå i et fagligt stærkt miljø, hvor sparring er en naturlig del af vores arbejdsdag.
  • tør du, at bringe dig selv i spil som det hele menneske du er, så vores unge ser mennesket bag fagligheden.

Vi tilbyder
  • stort ansvar og medindflydelse, i et udfordrende job med stor kontaktflade.
  • et godt arbejdsmiljø og en stærk samarbejdskultur, med en åben og uformel omgangstone.
  • en arbejdsplads, hvor vi arbejder sammen om at løse opgaverne og tager fælles ansvar, hvor der er højt til loftet og godt humør.

Om Vejledning Vejen, UngVejen
Vi er 9 engagerede og selvstændige uddannelsesvejledere, som hver især brænder for vores felt. Vejledningen omfatter elever fra 6-10 klasse og op til 25 år, specialvejledning og vejledning af STU-elever. Yderligere har vi et velfungerende samarbejde med Jobcenterets vejledning for unge op til 30 år. Vi er organiseret under UngVejen, der er en kombinationen af Vejen Ungdomsskole, SSP og Vejledning Vejen med fysisk placering på Basen Vejen Ungecenter. Vi har blik for at støtte i overgangen fra ung til voksen – og hjælpe unge på kanten ind i fællesskabet gennem autentiske og relevante forløb. Det gør vi med et ressourceorienteret og styrkebaseret fokus med henblik på livsduelighed. Vi vil sikre, at flere af Vejens unge får et alsidigt tilbud fra Ungdomsskolen, og at vores vejledningsvirksomhed fortsætter det høje serviceniveau. Dette i forhold til den unges aktuelle situation, uddannelses- og erhvervsønsker, samt mulighederne for realiseringen i et tæt samspil med vores unge, familien og netværket

Er du blevet nysgerrig? Og har du spørgsmål eller behov for mere information, er du velkommen til at kontakte Teamkoordinator, Ole Rydahl Sørensen, på telefon: 24969453.

Generel information
Stillingen er på 37 timer om ugen, og ønskes besat hurtigst muligt, eller 1. august 2021 og løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst for området.

Du skal være forberedt på en del arbejdsmødeaktivitet ud af huset. Derfor kan det være en fordel, at du kan benytte egen bil i forbindelse med arbejdet.

Ansøgningsprocedure
Der er ansøgningsfrist den 17. juni 2021 kl. 12.00

Første samtalerunde er onsdag den 23. juni 2021 og en eventuel anden samtalerunde med udgangspunkt i en case er mandag den 28. juni.

Vi tager referencer hos tidligere arbejdsgivere. Hvis du bliver indkaldt til samtale, bedes du medbringe kontaktoplysninger på minimum to referencer. Såfremt det bliver aktuelt, indhentes der børneattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Vejen
  • Torsdag den 17. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Vejen over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 2
18. august 2024 1
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 1
9. august 2024 2
8. august 2024 1