Generalist til IT i Sygehus Sønderjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Brænder du for at arbejde med klinisk IT?

Er du udadvendt, kan du lide at have mange bolde i luften samtidigt, kan du lide at have travlt, og trives du med at være i kontakt med mange forskellige mennesker og har du både det store overblik og styr på detaljen?

… så er du måske den medarbejder, vi søger

Jobbet

IT i Sygehus Sønderjylland søger en generalist som arbejder systematisk, struktureret og analytisk. Afdelingen varetager opgaver inden for projektledelse, leverandørstyring, kontraktforhold, informationssikkerhed og styring / koordinering af opgaveporteføljen alt sammen i bestræbelserne på at sikre stabil drift af sygehusets applikationer.

Systemporteføljen består af en stor variation af applikationer og der pågår til stadighed en udskiftning og modernisering af systemerne. Det er afdelingens opgave at sikre kontinuitet og optimering i samarbejde med klinikken og driften. Dette udføres i det daglige som bindeled mellem sygehusenes kliniske afdelinger, regionens IT-leverandører, styregruppe, beslutningstagere samt Regional IT og medikoteknik.

Det er vigtigt, at du er i besiddelse af gode samarbejdsevner. Du skal både kunne løse opgaver selvstændigt og indgå i både interne og eksterne teams. Kommunikation og samarbejdsevner spiller en væsentlig rolle i dit nye job og det er derfor helt afgørende at du har betydelige sproglige kompetencer, såvel mundtligt som skriftligt.

Primære opgaver

  • At være én blandt flere koordinerende drivkræfter i at vedligeholde og udvikle IT-systemer inden for Sygehus Sønderjyllands forvaltningsområdet.
  • At sikre, at der foreligger drifts- og supportaftaler.
  • At sikre koordinering med leverandørne, sikre aftalegrundlaget
  • At sikre, at de nødvendige rammer for videndeling er til stede i organisationen omkring undervisning, vejledninger og kommunikation
  • At deltage i relevante arbejdsgrupper, herunder evt. deltage i nationale initiativer
  • At rådgive ved spørgsmål vedr. anvendelse og de lovgivningsmæssige rammer, systemområdet er underlagt
  • At være projektleder/tovholder på projekter
  • At har udpræget forretnings- og procesforståelse og evne til at sætte sig ind i problemstillinger relateret til implementering og drift af Sundheds-IT

Vi ser gerne, at du i din ansøgning beskriver, hvordan dine kompetencer kan supplere og styrke afdelingens mulighed for fortsat at understøtte sygehusets mange personalegrupper og patienter.

Din profil

Din personlige profil systematisk og resultatorienteret. Du har det drive, som gør det muligt effektivt og med høj faglighed at føre en sag frem til beslutning. Du er robust som person og kan håndtere divergerende synspunkter og strategier. Du kan navigere i en kompleks organisation og kan argumentere og fastholde beslutninger.

Du har en videregående uddannelse eller har en baggrund, hvor du kan dokumentere solid praktisk erfaring med flere af teamets kompetencer. Erfaringer med sundheds-IT området vil naturligvis en være en fordel.

Vi tilbyder

En interessant og dynamisk hverdag, hvor ikke to dage er ens. Du kommer til at arbejde selvstændigt blandt fagligt kompetente kolleger, med afvekslende opgaver og med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Dine kolleger og afdelingen

IT består af ca. 30 medarbejdere med fokus på at supportere, understøtte og udvikle IT-løsninger til gavn for klinikken. Du vil blive en del af IT og indgå i et udfordrende og lærende samarbejde med kolleger i afdelingen, på Sygehus Sønderjylland og i regionen. Dit arbejdssted bliver på Sygehus Sønderjylland i Aabenraa, men du skal påregne kontakt til og mødeaktivitet på Sygehus Sønderjyllands matrikler og i hele Region Syddanmark.

Ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Der er tale om en fast stilling på fuld tid. Løn og ansættelse vil ske i henhold til gældende overenskomst med relevant organisation.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Svend Ulka Petersen, på mail: [email protected] eller på telefon: 2331 2015.

Ansøgningsfrist

Send os din ansøgning og CV via linket nedenfor senest mandag den 24. oktober 2021. Der forventes gennemført ansættelsessamtaler i uge 44.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Aabenraa
  • Søndag den 24. oktober 2021

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Kolding

    Fri kontakt
    Motiveres du af at få en masse indflydelse, præge din egen stilling og sætte dit fingeraftryk på Truckplanners fremtid? Vil du være en del af et agilt og talentfuldt udviklingsteam, hvor det faglige niveau er højt med kvalitet i højsædet?
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Kolding

    Are you interested in being a part on an environment that understands the value of giving employees time to experiment with different technologies and methods? This is something Schneider Electric .
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Tinglev

    Opportunity Would you like to take on new challenges in the design and development of software features to simplify global trade, reducing the global carbon footprint and food waste?Maersk Co..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Kolding

    TRESU er i eksplosiv vækst, og søger nu en skarp PLC programmør til deres Automationsafdeling. Er du passioneret omkring programmering? Vil du med på en rejse, hvor innovation, høj faglighed og..
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0