EPJ-konsulenter til Sygehus Sønderjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Region Syddanmarks digitaliseringsstrategi for perioden 2022-2024 har under overskriften ”en god digital arbejdsdag”, fokus på effektivisering af sygehusenes interne arbejdsgange og særlig fokus at sikre effektive patientforløb og en høj grad af patientsikkerhed.

Et sådant fokus afføder strategiske målsætninger omkring realtidsopdatering af den enkelte patients journal, dyb fortrolighed med EPJSYD som dokumentationsværktøj og en solid forståelse for samspillet med øvrige både regionale og lokale systemer.

Konkret betyder det, at Sygehus Sønderjylland i de kommende år sætter fokus på implementering af talegenkendelse, undervisning i EPJ SYD, udbredelse af MitSygehus, udbredelse af selvbooking og en øget omlægning af ambulatoriebesøg til virtuelle besøg.

Vi tilbyder
Et spændende og udfordrende job. Du kommer til at arbejde tæt sammen med de kliniske afdelinger, relevante stabsfunktioner og ikke mindst dine kompetente kolleger i IT. Vi har et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og en professionel tilgang til løsning af de mange opgaver.

Hovedopgaverne er:

  • Uddannelse og konsulentaktiviteter

Behovet for undervisning handler dels om oplæring af nyansatte og om initiativer rettet mod det eksisterende personale i form af indlæring af ny funktionalitet i takt med at den implementeres i EPJSYD, forbedre den enkeltes kompetencer i EPJSYD med henblik på en større udnyttelse af den eksisterende funktionalitet og endelig generel vedligeholdelse af ressourcepersoners og superbrugeres kompetencer.

  • Implementering af talegenkendelse (TGK)

TGK er et blandt flere værktøjer, som kan bidrage til at realisere målet om tidstro journalføring, idet korrekt anvendelse kan understøtte dokumentation og kvalitetssikring af behandling og pleje i en og samme arbejdsgang. Der er også en klar forventning, at TGK kan aflaste afdelingernes sekretærressourcer.

  • 2. level support af EPJSYD

Sygehus Sønderjylland er en del af et regionalt setup omkring support og videreudvikling af EPJSYD. Lokalt på sygehuset varetages 1. level og 2. level support af EPJSYD fordelt på IT-afdelingens ServiceDesk og EPJ-team i tæt samarbejde med den regionale forvaltning.

Kvalifikationer

  • Omdrejningspunktet for dine arbejdsopgaver er den elektroniske patientjournal vi anvender i Region Syddanmark. Det er derfor afgørende, at du har et solidt kendskab til EPJ SYD og meget gerne til et eller flere af de moduler, som EPJSYD består af. Viden om sygehusets IT-systemer i øvrigt er naturligvis meget relevant.
  • Talegenkendelse er et højt prioriteret indsatsområde, hvorfor erfaring med implementering af talegenkendelse vil blive vægtet højt.
  • Helt afgørende er ligeledes viljen og evnen til at undervise klinikkens medarbejdere på alle niveauer. Der tales i digitaliseringsstrategien om at implementere i bund. En sådant ambition går ikke kun på den enkeltes kompetencer i et enkelt system men lige så meget i en forståelse af sammenhængende mellem alle de systemer, som anvendes i klinikken.

Af personlige kvalifikationer vægter vi:

  • At du både kan arbejde selvstændigt og indgå i teamsamarbejde
  • At du tager ansvar for beslutninger og går engageret ind i løsning af opgaverne
  • At du er udadvendt og har lyst til at samarbejde på tværs af en stor organisation
  • At du kan kommunikere med mange forskellige faggrupper og interessenter
  • At du er positiv, engageret, nysgerrig og har en proaktiv tilgang til opgaveløsning

Stillingens organisatoriske forankring

Vi er en afdeling med godt 30 medarbejdere, som har en bred opgaveportefølje, der omfatter organisatoriske og tekniske IT projekter, udviklings- og implementeringsprocesser, drift- og supportopgaver, samt regionale og lokale forvaltningsopgaver.

Organisatorisk er vi opdelt i teams: Support og teknik, Infrastruktur, Systemforvaltning og EPJ. Afdelingen ledes af en afdelingschef, som alle medarbejdere refererer til. Afdelingschefen refererer til den administrerende sygehusdirektør.

Ansættelsesvilkår

Vi tilbyder ansættelse med virkning fra den 1. august 2022. Der er tale om 4 stillinger på fuld tid, hvor af de to udløber med udgangen af 2023.

Vi anvender 3 måneders prøvetid i Region Syddanmark og ansættelsen sker efter overenskomst med HK IT.

Arbejdsstedet er som udgangspunkt Sygehus Sønderjyllands matrikel i Aabenraa, men du skal være indstillet på at møde ind på sygehusets øvrige matrikler i Sønderborg og Tønder, ligesom du må forvente mødeaktivitet på alle matrikler i Region Syddanmark.

Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen enten hos afdelingschef Svend Ulka Petersen på mail: [email protected] eller hos Kirstine Grundtvig Juhler på mail: [email protected].

Ansøgningsfrist er tirsdag den 3. maj 2022. Samtaler afvikles løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Aabenraa
  • Tirsdag den 03. maj 2022

Lignende jobs

  • Senior Software Consultant

    About The Role Exciting opportunity for a Senior Software Consultant to join our team in Sønderborg. Take a key role in implementing Hansen’s billing software solution and customer experience..
    • Softwareudvikler
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Embedded Linux Developer

    Opportunity Would you like to take on new challenges in the design and development of software features to simplify global trade, reducing the global carbon footprint and food waste? Maersk Conta..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info
  • IT-konsulent med fokus på onsite kundeansvar og ud...

    Er du motiveret af komplekse IT-problemstillinger og brænder for at være tæt på dine kunder, hvor du sikrer den optimale løsning? Har du erfaring med at hjælpe med alle typer IT-opgaver ude hos kun..
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Technical Solution Architect - Energy Intensive In...

    <p>Are you prepared to stretch the limits of your professional acumen and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture? We are seeking a multidisciplinary, techni..
    • Softwareudvikler
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0